Székesfehérvári Közösségi Bankfiók

*** Figyelem! A Székesfehérvári Közösségi Bank közösségi iroda szolgáltatása 2022. április 1-től nem elérhető ***

2022.06.16. frissítés: A Székesfehérvári Közösségi Bankfiók érmebeváltási funkciója 2022. június 20-tól nem lesz elérhető.

2022.03.24. frissítés: a Székesfehérvári Közösségi Bankfiók közösségi iroda funkcióját 2022. április 1-től nem áll majd módotokban igénybe venni. Köszönjük a megértéseteket, és bízunk benne, hogy sok kedves, közösségi irodánkban megélt pillanatra, eredményes együttgondolkodásra és jó kávéra tudtok majd visszaemlékezni!

Az V. kerületi fair trade kávézó-bankfiók sikere után a MagNet Bank tovább folytatja közösségi élménytereinek létrehozását. A 2016. november 21-én újonnan nyílt székesfehérvári helyszín a banki funkciókon túl közösségi irodaként* is működik, ahova betérhetnek dolgozni, tárgyalni, eszmét cserélni egymással a helyi vállalkozók, civil szervezetek. A Bank ezzel első alkalommal lép ki a Főváros vonzáskörzetéből, és teremt lehetőséget a közösségi bankolásra vidéken is.

Ha a közösségi jelzőt fokozni lehet, akkor a fehérvári helyszín közösségi a négyzeten.

Az idén is többszörösen díjazott MagNet Bank már hatodszorra büszkélkedhet az Év Társadalmilag Felelős bankja címmel, a legjobb banki mobilapplikációval és a saját ügyfelei körében legnépszerűbb NetBank szolgáltatással.

A Bank, amely Közösségi Adományozási Programjával évről évre saját ügyfeleire bízza, hogy éves nyereségének 10%-át mely civil szervezetek kapják, becsületkasszás számlavezetéssel⁣, segítő bankkártyával és különleges közösségi hitel- és megtakarítási formákkal várja Székesfehérvárott is ügyfeleit.

Az emberközpontúságáról ismert MagNet ismét olyan teret alakított ki ügyfelei számára, ahol barátságos környezetben, egyenrangú és fesztelen találkozás jöhet létre a felek között, ahol élmény bankügyeket intézni. Az enteriőr híven tükrözi a Bank filozófiáját, melynek része a klasszikus hivatali légkör felszámolása, a zöld és civil projektek támogatása.

Ezúttal egy olyan innovációs műhelyt álmodtunk meg, ahol startupper-ek, társadalmi vállalkozók és civil szervezetek kooperálnak, ahol környezetileg és társadalmilag hasznos projektek születnek, melyeket egyébként bankként is örömmel finanszíroznánk.

Nézd meg, mit ajánl a MagNet Neked és vállalkozásodnak!

Örömmel mesélnénk még magunkról! Felhívhatunk?

Az enteriőr tervezésére ismét Nikoletti Petra és a Térkultúra csapata kapott megbízást, akik igazán önazonos teret hoztak létre a MagNet számára, és abban is segítettek, hogy a helyszínen érvényesüljenek a Bank számára oly fontos fenntarthatósági szempontok. A fiatalos, barátságos térbe az egyedi design bútorok mellé ismét bekerültek a már korábban megszokott zöldfal és élő fák, továbbá az újrahasznosított bútorok itt is domináns szerephez jutottak.

+ 1 TIPP: A téli hónapokban a Székesfehérvári Közösségi pontunkból is vihetsz azokból az izolációs takarókból, amelyeket azért helyeztünk ki fiókjainkban, hogy bárki olyasvalakinek adja pár jó szó kíséretében, akit ezzel megmenthet a fagyhaláltól.

Ha tetszett, amit láttál, látogass meg minket, és beszélgess közösségi bankárainkkal egy kávé mellett, vagy nyiss számlát online, így kollégáink már előkészített papírokkal várják majd az érkezésed!

A többi bankfiókhoz hasonlóan, a Székesfehérvári Közösségi Pontunk is akadálymentes és kutyabarát helyszín.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Kossuth u. 14.

Telefon: +36(1) 428-8824

Nyitvatartás

Hétfő - Csütörtök: 8:30-16:00

Péntek: 8:30-15:00

* A közösségi iroda szolgáltatást a Bank leányvállalata nyújtja.