Vállalati hitel

Forgóeszköz hitel

Éven belüli, vagy éven túli tartós forgóeszköz finanszírozó hitel vállalati ügyfeleink számára tevékenységük fejlesztéséhez.

Miért ajánljuk a Forgóeszköz hitelt?

1
Rugalmas likviditás

A forgóeszköz hitel lehetőséget nyújt arra, hogy rugalmasan kezeld a vállalkozásod likviditását.

2
Igényeidhez igazodik

Többféle rövid- és középlejáratú forgóeszköz hitel finanszírozás közül választhatsz, mely segít a céljaid elérésében. Igényelhetsz akár kiszámítható, amortizálódó hitelt, de lehetőséged van rulírozó forgóeszköz hitel igénylésére is.

3
Eredményesség növekedés

A magasabb készlet állomány lehetővé teszi a vállalkozásod forgalmának növekedését.

4
Rövid távú pénzügyi szükségletek fedezése

A forgóeszköz hitel segítségével könnyebben kezelheted a vállalkozásod rövid távú szükségleteit, mint például a beszállítói fizetési határidők vagy szezonális készletnövelés.

Kalkuláld ki terveid a kalkulátorral  

Igényelj éven belüli, vagy éven túli tartós forgóeszköz finanszírozó hitelt tevékenységed fejlesztéséhez.
ÉRDEKEL

Igénylés menete

Érdekel
 1. Kalkuláció

  Az oldalunkon végzett vállalati hitelkalkulátor segítségével pár pénzügyi adat megadása után készíthetsz egy kalkulációt, ami megmutatja a várható maximális hitelösszeget. A pontosabb hitelösszeg és termék kalkulációért azonban fordulj tanácsadó/ügyfélmenedzser kollégáinkhoz.

 2. Tanácsadás

  A tanácsadó/ügyfélmenedzser kollégánk részletesen átbeszéli veled vállalkozásod hiteligényeit, segít neked a benyújtandó dokumentációk kitöltésében, valamint előminősíti és megvizsgálja a vállalkozásod.

 3. Benyújtás

  A hitelkérelem benyújtásra kerülhet a MagNet bankfiókban/dedikált vállalati ügyfélmenedzsernél (kizárólag hiánytalan dokumentáció esetén történhet meg a kérelem befogadása).

 4. Hitelbírálat

  A Bank elvégzi a teljes hitelbírálatot. A hitelbírálat a Bank kockázatkezelési és hitelbírálati szabályainak megfelelően történik.

 5. Szerződéskötés

  Pozitív bírálat esetén hitelszerződés aláírásra kerül, melyet szükség esetén közjegyzői okiratba kell foglalni.

 6. Folyósítás

  A hitel hatálybalépési és folyósítási feltételeinek teljesítését követően megtörténik a hitel folyósítása a MagNet Banknál vezetett bankszámlára.

Feltételek

⁣ A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A feltüntetett kondíciók a mindenkor hatályos Hirdetmény szerint érvényes díjakat tartalmazzák. A hitelkonstrukció részletes feltételeiről a MagNet Bank Zrt. bankfiókjaiban, továbbá honlapunkon keresztül (www.magnetbank.hu) elérhető vonatkozó dokumentumokból - így az Általános Üzleti Feltételekből, a Vállalati Hitelezési Üzletszabályzatból, valamint⁣ szóló Hirdetményből - tájékozódhat.
A MagNet Bank Zrt. a honlapján megjelenített kondíciók, feltételek módosításának jogát, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja.

Csatlakozz hozzánk!Online számlanyitás