Autokassza vállalkozásoknak


Teltek már estéid azzal, hogy vállalkozásod számláit bogarásztad?


 

Ha online számlázol és a közösségi bankban bankolsz, tudjuk a megoldást!


Ha mindig naprakész információval szeretnél rendelkezni a kifizetetlen, vagy a már teljesített számláidról, engedélyezd a Számlázz.hu és MagNet Bankos ügyfélfiókjaid szinkronizálását, és takaríts meg akár napi több óra adminisztrációt!

 Elsőként a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el a Számlázz.hu online számlázó innovációja az autokassza!

 

Hogyan működik?

Azon vállalkozások, amelyek rendelkeznek MagNetes bankszámlával és Számlázz.hu ügyfélfiókkal, pár gombnyomással díjmentesen szinkronizálhatják számlakibocsátó fiókjukat, és netbankos ügyfélfiókjukat.

A szinkronizálás után a vállalkozóknak nincs szükségük a kiállított számlák és a bejövő jóváírások figyelésére, mert a vállalkozás bankszámlájára beérkező átutalások a Számlázz.hu ügyfélfiókban is megjelennek, így a számla automatikusan kifizetetté válik.

Abban az esetben, ha szinkronizáltad a vállalkozói folyószámládat a Számlázz.hu számlakibocsátó fiókoddal, a banki tranzakciók:
automatikusan,
óránként,
és folyamatosan
átáramlanak a MagNet Bank rendszeréből a számlakibocsátó fiókba.

 

Milyen előnyöket jelent az autokassza szolgáltatás?

  • Ingyenes - A MagNet Bank ügyfeleként és a Számlázz.hu használójaként a szolgáltatás díjmentesen elérhető.
  • Rengeteg időt spórolhatsz -  Adatok silabizálása helyett akár naponta több órával többet fordíthatsz kikapcsolódásra!
  • Automatikusan jóváírt bevételek - Megszűnik a mindennapos bankszámla-figyelés idegőrlő feladata, a technológia dolgozik helyetted.
  • Egyszerűen beüzemelhető -  A szolgáltatás elindításához nincs szükség személyes ügyintézésre, hivatali mászkálásra, a szinkronizálás néhány perc alatt, online indítható.
  • Biztonságos - Az adatok áramlása a MagNet Bank és a Számlázz.hu közös fejleszése révén tökéletesen védett környezetben zajlik.
  • Díjbekérőre automatikus számlakibocsátás - Ha a vevő egy díjbekérőt átutalással egyenlít ki, akkor a Számlázz.hu az összeg beérkezését követően automatikusan elvégzi a számlakibocsátást is.
  • Mindig felkészülten mehetsz tárgyalásra - Naprakész információval rendelkezhetsz a kifizetetlen, vagy a már teljesített számlákról!


További infó: www.autokassza.hu

Partnerünk, a Számlázz.hu a MagNet Bank ügyfelei számára további kedvezményt biztosít.
Tovább a partneri kedvezményekhez >>