Vállalati elektronikus szolgáltatás

Számlázz.hu autokassza

⁣ Kapcsold össze a MagNet bankszámládat a Számlázz.hu-val, és tapasztald meg, mekkora segítség, ha a beérkező utalások és a kiállított számláid automatikusan szinkronizálódnak. Regisztrálj Számlázz.hu fiókot és kapcsold össze MagNet Bankos bankszámláddal az autokassza segítségével!

Autokassza előnyei

Automatikusan jóváírt bevételek

Megszűnik a mindennapos banki tranzakciók vizsgálatának idegőrlő feladata, az autokassza dolgozik helyetted.

Díjbekérőre automatikus számlakibocsátás

Amennyiben a vevőd egy díjbekérőt átutalással egyenlít ki, akkor a Számlázz.hu az összeg beérkezését követően automatikusan elvégzi a számla kibocsátását is.

Mindig felkészülten mehetsz üzleti tárgyalásra

Egyszerűen ellenőrizheted, hogy fizetett-e a partner, nincs szükség fizetési felszólítások küldözgetésére sem.

Egyszerűen beüzemelhető

Számlázz.hu fiókodból indítva online, pár perc alatt el tudod intézni a szinkronizálást, és már láthatod is a számláid állapotát. A szolgáltatás elindításához nincs szükség személyes ügyintézésre!

Több szabadidő

A Számlázz.hu autokassza segítségével a számlakifizetettség automatikus lehet, így kevesebb adminisztrációs feladattal kell foglalkoznod. Ennek eredményeként több szabadidőd lesz, amit a vállalkozásod növelésére vagy pihenésre fordíthatsz.

Biztonságos

A Számlázz.hu a Magyar Nemzeti Bank által kiadott AISP-engedélyének keretén belül indította el az autokassza szolgáltatást. Az engedély rendkívül szigorú szabályokhoz kötött, amelyeknek a Számlázz.hu maximálisan eleget tesz, így a rendszerünk biztonságát az MNB igazolja.

Még nem vagy ügyfelünk?

Válassz MagNet Bank vállalkozói bankszámlát,kösd össze Számlázz.hu fiókoddal, és élvezd az automatizmusok nyújtotta előnyöket, amelyekkel vállalkozásod hatékonyabbá és versenyképesebbé válik!
Nyiss Te is MERKÚR számlacsomagot online VideóBankon pár egyszerű lépésben.
  1. Lépj be Számlázz.hu fiókodba!
    ( Az autokassza szolgáltatás a #digital és #profi csomagban érhető el.)

  2. Az autokassza kapcsolat létrehozásához kövesd a számlázási fiókod és MagNet Bankos bankszámlád összekötésének lépéseit.

  3. Élvezd az adminisztráció mentes mindennapokat!

 Az Autokassza jellemzői

Mire jó a Számlázz.hu autokassza?

Milyen szolgáltatáscsomagban érhető el az autokassza?

Milyen számlacsomagban érhető el az autokassza?

Valós idejű az adatkapcsolat?

Meg lehet szakítani az adatszinkronizációt?

Biztonságban vannak az adataim?

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Mastercard Business bankkártya

Innovatív pénzügyi megoldásainkkal könnyedén irányíthatod vállalkozásod pénzügyeit és maximalizálhatod a hatékonyságot a Mastercard Business Bankkártyával.

Vállalati bankkártya

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Feltételek

⁣ * A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaihoz⁣ , illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból ( Általános Üzleti Feltételek, Pénzforgalmi Üzletszabályzata)⁣ , valamint az Általános Hirdetményből⁣ és a Vállalati bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listák⁣ ból. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.