Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Hogyan működik a program?

A Közösségi Betét és Hitel Program egy egyedülálló lehetőség arra, hogy az ügyfeleink akár ismeretlenül is kapcsolódhassanak egymással. Betéteseink ezzel biztosak lehetnek abban, hogy pénzük jó célokat szolgál, hitelezett ügyfeleink pedig megtapasztalhatják a közösség segítő erejét.

 A rendelkezés díjmentes, a betétes ügyfélnek ezen kívül nincs más teendője. A betétre meghirdetett teljes betéti kamatot (természetesen a kamatadó levonását követően) megkapja a betétes, a hitelfelvevőnek nyújtott Közösségi Hiteldíj Kedvezményt a Bank negyedévenként és utólagos jóváírás formájában biztosítja. A betét lekötési ideje alatt a betétes által megjelölt Mentor Plusz hitelfelvevő/Szféra Plusz hitelcél nem változtatható.

A döntésed igazi pillangóeffektus – nézd meg mi mindent hoz létre a hozzájárulásod!

Kedvezmény

⁣ A Bank a nála lekötött minden egyes Mentor-Szféra Plusz Betét után Közösségi Hiteldíj Kedvezményt nyújt a betétes által a betét lekötésekor kiválasztott hitelfelvevő (Mentor hiteles) vagy hitelfelvevők csoportja (Szféra hitelesek) részére.

Átláthatóság

A megtakarítással rendelkező ügyfél a Mentor-Szféra Plusz Betét lekötésekor egyszerűen rendelkezhet arról, hogy a Bank mely Mentor hitelfelvevőnek, vagy mely Szféra hitelcélhoz tartozó hitelfelvevők csoportjának nyújtson kedvezményt.

Támogatás

⁣ A rendelkezés díjmentes, a betétes ügyfélnek ezen kívül nincs más teendője. A betétre meghirdetett teljes betéti kamatot (természetesen a kamatadó levonását követően) megkapja a betétes, a hitelfelvevőnek nyújtott Közösségi Hiteldíj Kedvezményt a Bank negyedévenként és utólagos jóváírás formájában biztosítja.

Pénzügyi tudatosság

⁣ A betét lekötési ideje alatt a betétes által megjelölt Mentor Plusz hitelfelvevő/Szféra Plusz hitelcél nem változtatható.

Megtakarításod van?

Mentor Plusz Betét és Szféra Plusz Betét (ún. közösségi betétek) lekötésével minden erőfeszítés vagy többletköltség nélkül kedvezményesebbé teheted az általad kiválasztott hitelfelvevő (pl. családtag, barát vagy más) hiteldíját, ezzel jelentősen segítve őt. Megtakarításaid így nemcsak Neked, de az általad kiválasztott hitelezettünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja. Hiteles ügyfeleink (amennyiben úgy döntenek, hogy nyilvánossá teszik adataikat) saját adatlapon mutatkoznak be, így könnyedén kiválaszthatod azt, aki Hozzád leginkább közel áll.

VÁLASZTHATÓ MENTOR HITELFELVEVŐK

Nem szeretnél konkrét személyt vagy vállalkozást választani?

A megtakarításaidat egy meghatározott Szféra szolgálatába is állíthatod, így egyszerre segíthetsz több hitelfelvevőt, a megadott területek egyikéről.

Szférák

Hogyan lehet közösségi betétem?

Mentor Plusz betétesek közé magánszemélyként, vagy vállalati ügyfélként egyaránt tudsz csatlakozni, ha a Banknál rendelkezel fizetési, vagy pénzforgalmi fizetési számlával és az azon található egyenlegből a mindenkori lakossági vagy vállalati betéti hirdetményben meghatározott Közösségi betétet kötsz le. Ezt legkönnyebben a NetBankodon keresztül a Betétlekötés, vagy a Közösségi Funkciók menüpont alatt Közösségi Betét és Hitel néven találod meg.

Nem vagy még ügyfelünk? Nyiss számlát VideoBankon és csatlakozz a programhoz!

Hiteled van?

Akkor itt a remek lehetőség, hogy a hiteldíjad díjmentesen és jelentősen csökkentsd, vagy akár kamatmentessé tedd. Minél nagyobb összegű közösségi betét gyűlik össze a hiteled mögött, annál kedvezőbbé válik annak díja számodra. Barátaid, családod anélkül is segíthetik a hiteled, hogy kölcsönt adnának Neked, elég, ha megtakarításaikat Mentor Plusz betétben helyezik el, és Téged jelölnek kedvezményezettként. Amennyiben adatlapodat nyilvánossá teszed, a Programban nemcsak rájuk, de a Bank többi közösségi betétesére is számíthatsz ebben. Ha a diszkréció számodra ennél fontosabb, gyűjthetsz betétet csak azoktól, akiket Te magad kérsz fel erre.

Jelentkezés hitelesként

A Mentor Plusz hitelfelvevők közé magánszemélyként, vagy vállalati ügyfélként is tudsz csatlakozni, ha a Banknál az alábbi típusú forint hitel- vagy kölcsönszerződéssel rendelkezel:

· vállalkozások, vállalkozók és egyéb szervezetek részére nyújtott piaci kamatozású hitel, vagy az MNB Növekedési Hitelprogram keretében nyújtott hitel, vagy

· lakossági ügyfeleknek ingatlanfedezet mellett nyújtott piaci kamatozású (nem támogatott) hitel.

A Mentor-Szféra Plusz Program nyújtotta kedvezményeket úgy tudod igénybe venni, ha csatlakozol a Programhoz. A Programhoz legegyszerűbben a NetBankon keresztül csatlakozhatsz a Közösségi Funkciók menüpont alatt, de felkeresheted bármely bankfiókunkat is, ahol munkatársaink szívesen segítenek ebben.

Kedvezmények

Mikor érvényesül a kedvezmény?

Mennyi kedvezmény érvényesíthető?

Kapcsolódó ajánlatok

Apránként megtakarítás

Az Apránként Megtakarítási Program egy virtuális malacpersely, amely segít céljaid elérésében. Ha konkrét, nagyobb céllal rendelkezel, a Fix összegű megtakarítást válaszd, vagy válaszd az Aprógyűjtést bankkártyával, ahol minden egyes bankkártyás vásárlásod összegét felkerekítjük az általad megszabott mértékben, és beletesszük a különbözetet a megtakarításodba.

Lakossági betét

 Jelzáloghitelek- szabad felhasználású

Szabad felhasználású jelzáloghitelek: nagyobb összegű, ingatlan biztosíték mellett, akár 20 év futamidőre felvehető kölcsön, melynek felhasználását nem kell igazolnod.

Lakossági hitel

MagNet Folyószámlahitel

A MagNet Folyószámlahitel egy bármikor és szabadon – akár bankkártyával – felhasználható biztonsági tartalék. Amennyiben a számládon nincs elég fedezet egy tranzakció (átutalás, készpénzfelvétel, bankkártyás vásárlás stb.) elvégzéséhez, a rendelkezésre tartott hitelkeret terhére az teljesíthető.

Lakossági hitel

Prizma forint betét

MagNet Prizma vállalati forint betétek 1 és 3 hónapos lekötési időre biztosítanak kiemelkedő kamatot feltételek nélkül

Vállalati betét

Nonprofit betét

 Prizma forint betét

MagNet Prizma lakossági forint betét kiemelkedő kamatot biztosít 3, 6 vagy 12 hónapos lekötési időre, a Banknál új forrásnak minősülő összegre további feltételek nélkül. 

Lakossági betét

Mentor Plusz Betét

Mentor Plusz Közösségi Betét választásával megtakarításaidat jó célra használhatod! Mentor plusz betét lekötésekor meghatározhatod, hogy a Bank kinek a hitelét tegye kedvezményesebbé, így megtakarításod nemcsak Neked, de az általad kiválasztott mentor hitelfelvevő ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Lakossági betét

Hűség betét forintban

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni a Házhozszámla az ideális választás számodra, hiszen ez a számla VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági betét

 Hello betét

Ismerd meg a 6 hónapos MagNet HELLO lakossági forint betétet! ⁣Új számlanyitásodat és lekötéseidet, most kamaton felüli, egyszeri, akár 100.000 Ft bónusszal jutalmazzuk. Éves kamatláb: 4,50% (EBKM: 4,48%), a betétben elhelyezhető összeg: 500.000-10.000.000 Ft

Lakossági betét

MagNet Személyi Kölcsön Autóvásárlási célra

Autóvásárlásban gondolkodsz, de hiányzik némi összeg, hogy azt a kocsit vedd meg, amit szeretnél? Nem kell tovább keresned, a MagNet autóvásárlási személyi kölcsönével ki tudod egészíteni meglévő saját erődet.

Lakossági hitel

Adócsillapító Tartós Megtakarítási Számla

A Tartós Megtakarítási Számla célja kedvezményes adózású vagy akár adómentes megtakarítás elérése. Hosszú távra – 3 -5 évre – megtakarított pénzösszegek elkülönítésére szolgál.

Lakossági betét

MagNet Személyi Kölcsön

Van, amikor csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy elérjünk egy kitűzött célt, vagy átvészeljünk egy nehezebb időszakot. Jó érzés, ha ilyenkor van hova fordulni. Ha gyors, kisebb összegű segítségre van szükséged, igényelj fix kamatozású MagNet Személyi Kölcsönt!

Lakossági hitel

Szféra Plusz Betét

Szféra Plusz Közösségi Betét választásával céges megtakarításaidat jó célra használhatod! Szféra lekötött céges betéteddel segíthetsz más hitelfelvevőket, például a környezetvédelem, vagy munkahelyteremtés területéről. Megtakarításaid így nemcsak a cégednek, de az általad kiválasztott területen meghitelezett ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Vállalati betét

Nonprofit betét

MagNet Aktív plusz közösségi betét

Első 3 hónapos kamatfizetési időszakra kiemelkedő kamat aktív számlahasználati feltételekkel, a Banknál új forrásnak minősülő pénzeszközökre

Lakossági betét

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet CSOK Plusz Lakáshitel

Az állami kamattámogatásnak köszönhetően teljes futamidő alatt fix 3% hitelkamattal, akár 50 M Ft kölcsönösszeg.

Lakossági hitel

Prizma EUR betét

Ha EUR devizanemben szeretnél feltételek nélkül lekötni betétet 3 vagy 6 hónapos lekötési időre kiemelkedő kamat mellett, akkor a lakossági MagNet Prizma EUR betét a megfelelő választás számodra

Lakossági betét

Prizma EUR betét

Átmenetileg nélkülözhető EUR megtakarításaidat kiemelkedő kamat mellett és feltételek nélkül tudod elhelyezni vállalati MagNet Prizma EUR betétbe 1 vagy 3 hónapos lekötési időre.

Vállalati betét

Nonprofit betét

Határidős lekötött betét

Pontosan tudod hány napra szeretnél betétet lekötni? Válaszd a Határidős lekötött betétet, ahol a lekötési napok számát szabadon meghatározhatod 15-365 nap között. A lekötés lehet egyszeri, vagy az általad meghatározott naponként ismétlődő lekötés, egyéb feltételek nélkül.

Lakossági betét

Határidős lekötött betét

Céges számládról rövid, vagy hosszútávú betétlekötést szeretnél? Válaszd a Határidős lekötött betétet, ahol a lekötési napok számát szabadon meghatározhatod 15-365 nap között. A lekötés lehet egyszeri, vagy az általad meghatározott napoként ismétlődő lekötés, egyéb feltételek nélkül.

Vállalati betét

Nonprofit betét

Szféra Plusz Betét

Szféra Plusz Közösségi Betét választásával megtakarításaidat jó célra használhatod! Szféra lekötött betéttel egyszerre segíthetsz több hitelfelvevőt, például a környezetvédelem, vagy munkahelyteremtés területéről. Megtakarításaid így nemcsak Neked, de az általad kiválasztott hitelezettünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Lakossági betét

Standard betét forintban

Még nem tudod mennyi időre szeretnéd lekötni a pénzed és feltételeket sem szeretnél? Válaszd a Standard betétet és ha úgy rendelkezel, megtakarításodat előre meghatározott lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a folyószámládra is.

Lakossági betét

Standard betét forintban

Szeretnél forintszámládon egy meghatározott összeget elkülönítetten kezelni úgy, hogy arra még kamatot is kapsz? Köss Standard betétet és ha úgy rendelkezel, a számlapénzedből lekötött betétet lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a forint számládra is.

Vállalati betét

Nonprofit betét

MagNet Személyi Kölcsön Zöld hitelcélokra

Szívügyünk a megújuló energiahordozók terjedése, ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk fenntarthatóbbá tenni otthonodat, közlekedésedet. Vedd igénybe a MagNet Személyi Kölcsönt "Zöld" hitelcélokra (energetikai korszerűsítésre, elektromos (házi) autótöltő rendszer/állomás finanszírozására, elektromos mobilitásra), kerékpár vagy egyéb sporteszköz vásárlására és kamatkedvezményben részesítünk!

Lakossági hitel

Standard betét devizában

Szeretnél devizaszámládon egy meghatározott összeget elkülönítetten kezelni úgy, hogy arra még kamatot is kapsz? Köss Standard betétet és ha úgy rendelkezel, a számlapénzedből lekötött betétet előre meghatározott lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a devizaszámládra is.

Vállalati betét

Nonprofit betét

Mentor Plusz Betét

Mentor Plusz Közösségi Betét választásával céges megtakarításaidat jó célra használhatod! Mentor Plusz betét lekötésekor meghatározhatod, hogy a Bank kinek a hitelét tegye kedvezményesebbé, így megtakarításod nemcsak a cégednek, de az általad kiválasztott mentor hitelfelvevő ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Vállalati betét

Nonprofit betét

Hűség betét devizában

A devizabetét 2 éves futamidővel, de 6 hónapos kamatfizetési időszakkal köthető le, az első kamatfizetési időszakban kiemelt kamatozással érhető el.

Lakossági betét

MagNet lakáscélú jelzáloghitelek

Jelzáloghitel új vagy használt lakás vásárlásra, telek vásárlásra, felújításhoz, korszerűsítéshez, kölcsön kiváltására. Segítünk, hogy otthon érezd magad.

Lakossági hitel

Babaváró kölcsön

Házasoknak, akik új gyermek(ek) vállalását tervezik kedvező kamatozású, szabad felhasználású babaváró kölcsön akár lakáscélra, autó vásárlásra, vagy hitelkiváltásra is! Olvasd el a részleteket.

Lakossági hitel

Csatlakozz hozzánk!ONLINE SZÁMLANYITÁS