Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

A KAP program keretein belül a Bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredménye egy részéről, majd feljogosítja az ügyfeleket, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő társadalmi szervezeteket. ⁣⁣Így – hazánkban példa nélküli módon – a MagNet Bank ügyfeleinek lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját bankjuk profitjából.

Mi mindent jelent a KAP?

Kölcsönösség

Belegondoltál már, hogy az adományozás nem egy egyirányú cselekvés? Nemcsak adsz, hanem kapsz is általa. Igaz, hogy másokat segítesz hozzá egy elégedettebb élethez, viszont a tiédre is pozitív hatással van.

Szándék

Mélyebb értelmet és célt ad a száraznak hitt bankolásnak.

Fejlődés

Velünk együtt formálod a társadalmat és új szintre emeled az adományozás kultúráját hazánkban.

Közösség

Tagja leszel egy egymásra figyelő és egymást erősítő közösségnek.

Cselekvés

Megkönnyíted azoknak a civileknek a munkáját, akik ellenszélben is képesek előre menni.

Hatás

Nincs mindenre ráhatásod az életben. Viszont, amire van, azt megragadod? Élsz minden olyan lehetőséggel, mikor segíthetsz másokon? Most itt az esély!

Hogyan működik a program?

1
Kik dönthetnek a támogatásról?

A nálunk való bankolással Te is jogosulttá válsz arra, hogy dönts a MagNet Bank civil szervezeteknek szánt támogatásáról. A rád eső részt évente egyszer eljuttatjuk oda, ahová szánod. Így azáltal, hogy itt vagy és minket választottál, valami nagyobb részévé is válsz.

2
Mibe kerül ez nekem?

Forintban nem mérhető, maximum percekben. A közösségi adományozási programunk keretében a bankunk minden évben az előző év adózott eredményének egy részét ajánlja fel. Téged arra kérünk, hogy szánj minden évben pár percet arra, hogy rendelkezz a rád eső összegről.

3
Hova kerül ez a pénzösszeg?

Olyan civil szervezetek munkáját és célját szolgálja, akik pályázat útján bekerültek a programba. Közülük választhatod ki azt, amelyik a szívedhez a legközelebb áll, és mi neki juttatjuk el a részed.

4
Hogyan rendelkezhetsz?

A legegyszerűbben online rendelkezhetsz, de ha nincs NetBankod, akkor telefonon (+36 1 428 8888), vagy személyesen, bankfiókjaink egyikében, ügyintézőink segítségével is élhetsz a lehetőséggel.

5
Régóta élsz a KAP adta lehetőséggel?

Akkor van egy jó hírünk. Az aktivitásodhoz mérten növeljük a felajánlható összeget, amellyel kiemelt támogatóvá válhatsz a társadalmi ügyeket előremozdító programunkban.

6
Mit nyerünk mi?

Az ügyfeleink aktivitásával megvalósul az a közösségi működés, amit mi megálmodtunk és amiért dolgozunk. És veletek együtt, ezzel a szemlélettel építhetünk egy jobb (közös) jövőt.

Sok kicsi sokra megy!

Ne hagyd veszni a lehetőséget, hiszen több tízezer ügyfelünk kisösszegű felajánlásából adódik össze az a végösszeg, ami már sorsfordító lehet! Hidd el, hogy számít a te részvételed is!

A KAP rendelkezés abban hasonlít az SZJA 1%-hoz, hogy a fel nem ajánlott összeg nem kerül kiosztásra.
Ugye, nem hagyod elveszni a rád eső részt?

Még nem vagy ügyfelünk?

Tetszik a programunk és szívesen hozzájárulnál te is a KAP hatásához? Még egy indok, hogy minket válassz!

KAP Hatás 2023

Nézd meg a legutóbbi KAP eredményeit, hogy lásd milyen nagy a közös hatásunk! 

{{ formattedDuration }}

Lejátszás

Felkészül a 2024-es KAP

Találkozunk ősszel! Addig is kövessétek figyelemmel, kik lesznek az idei pályázók! Hamarosan kiderül!

CIVIL SZEKTOR, FIGYELEM!

A pénz lehetőség. Nálunk az ügyfeleink döntik el , hogy kié legyen. Akár a Te szervezeted céljait is segítheti a közösségünk. Figyeld az oldalunkon a pályázati határidőket, és jelentkezz a projekteddel!

Szeretnél részt venni nonprofit szervezetként a programban?

2024-ben április 16. és május 16. között jelentkezhettek  a szervezetek a KAP-ba, a pályázási lehetőséget erre az évre lezártuk.

A pályázatok értékelését felkért nonprofit fejlesztő szakemberek végzik. A programba bejutó szervezetek névsorát a nyár folyamán közzétesszük!

Kik kerülhetnek be a Közösségi Adományozási Programba?

Jelentkezhet-e úgy szervezet, hogy nem a MagNet Banknál vezeti a számláját?

Hogyan csatlakozhat egy közhasznú szervezet a Közösségi Adományozási Programhoz?

Mekkora a KAP keretösszege?

Hogyan dől el, hogy melyik szervezet kerül be a Közösségi Adományozási Programba?

Mi történik az után, hogy egy közhasznú társadalmi szervezet nyert a pályázaton?

Meddig használható fel a kapott támogatás?

Hogyan mutatja be a Bank az ügyfeleknek a KAP listára bejutott társadalmi szervezeteket?

A kedvezményezett szervezetek hogyan tudják a MagNet ügyfeleit elérni?

Az ügyfelek mikor rendelkeznek, azaz ajánlják fel a rájuk eső banki támogatást?

Hogyan rendelkezhetnek az ügyfelek a rájuk eső nyereségrészükről?

Mikor kapja meg a résztvevő társadalmi szervezet a támogatást?

Ha maradt még kérdésed, kérjük írj a impact@magnetbank.hu e-mail címre.

Kapcsolódó programok

Segítő Bankkártya Program

A MagNet bankkártyáddal most beléphetsz a közösségi támogatás új dimenziójába. Adakozz egész évben úgy a Bank profitjából, hogy észre sem veszed! Csupán egy beállítás, és minden bankkártyás vásárlásod után aktív résztvevője leszel egy általad kiválasztott fontos ügynek.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

MagNet Tölgyes

1 ügyfél = 1 fa. A MagNet Bank történetének negyedik faültetési akciója keretében minden ügyfele nevében ültetett egy facsemetét, azaz összesen 40.000 facsemete ültetéséről gondoskodott 2019-2021 között! 2022 koratavasszal az ügyfélállomány növekedésének mértékében további 10.000 kocsányos tölgyet ültettünk a MagNet Tölgyesben az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével.

Egyéni Adományozás

Lakossági ügyfeleink saját forrásaikból is egyszerűen támogathatnak társadalmi ügyeket a NetBank felületen saját számláról. 

Kapcsolódó termékek

MagNet Stabilitás Forgóeszközhitel

Éven túli, tartós forgóeszköz finanszírozás célú, tárgyi fedezet nélkül igényelhető, gyors és rugalmas hitel konstrukció, akár meglevő forgóeszközhitel kiváltására is.

Vállalati hitel

Deviza számlacsomag

Deviza számlacsomagunkat gazdasági formától függetlenül azon vállalkozások részére alakítottuk ki, akik… • deviza számlaforgalmat bonyolítanak • megoldást keresnek nemcsak a számlavezetési havidíj, hanem a banki költségek alacsony szinten tartására is.

Vállalati számlacsomag

Nonprofit számlacsomag

Diamond számlacsomag

Aktív számlahasználat mellett hajlandó vagy bizonyos feltételek teljesítésére a kedvező kondíciók eléréséhez és olyan bankszámlát keresel, ahol Te döntheted el, hogy mekkora számlavezetési díjat fizetsz, a DIAMOND lakossági számlacsomagunk a számodra ideális választás. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Házmester számlacsomag

Házmester számlacsomagunkat kifejezetten társasházak számára alakítottuk ki, ahol kiemelten fontos, hogy... • díjmentes számlavezetés legyen elérhető és a banki költségekre kiszámítható megoldást találjanak • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítsék a mindennapi pénzügyeit.

Nonprofit számlacsomag

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Jupiter számlacsomag

Jupiter számlacsomagunkat gazdasági formától függetlenül azon rutinos vállalkozók részére alakítottuk ki, akik… • vállalkozása megnövekedett forgalommal rendelkezik • megoldást keresnek nemcsak a számlavezetési havidíj, hanem a banki költségek alacsony szinten tartására is

Vállalati számlacsomag

Civil számlacsomag

Civil számlacsomagunkat kifejezetten civil és közhasznú szervezetek számára alakítottuk ki, ahol kiemelten fontos, hogy... • a banki költségekre stabilan alacsony és kiszámítható megoldást találjanak • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítsék vállalkozásuk mindennapi pénzügyeit.

Nonprofit számlacsomag

Mars számlacsomag

Mars számlacsomagunk remek társ azon frissen induló vállalkozások, illetve alacsony forgalmú cégek számára, ahol kifejezetten fontos a számlavezetési költségek stabil alacsonyan tartása.

Vállalati számlacsomag

Nap számlacsomag

Gazdasági formától függetlenül azon vállalkozóknak, akiknek… • nagy számlaforgalom bonyolítása mellett célja a banki költségek alacsony szinten tartása • fontos a fix és alacsony számlavezetési havidíj.

Vállalati számlacsomag

Deviza számlacsomag

Ha EUR, USD, GBP illetve CHF devizában szeretnél számlaforgalmat bonyolítani, vagy betétlekötést kezdeményezni, akkor a DEVIZA számlacsomagunk a számodra ideális választás.

Lakossági számlacsomag

Csillag számlacsomag

Mindennapi bankoláshoz feltételek nélkül igényelhető bankszámlát szeretnél, több díjmentes tranzakcióval, NetBankkal, MobilBankkal, és még azt is Te döntöd el mekkora számlavezetési díjat fizetsz, a CSILLAG lakossági számlacsomagunk az ideális választás. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Általános számlacsomag

Feltétel nélkül igényelhető számlacsomagot keresel minimális számlaforgalommal, akkor az ÁLTALÁNOS számlacsomagunk a számodra ideális választás.

Lakossági számlacsomag

Apránként megtakarítás

Az Apránként Megtakarítási Program egy virtuális malacpersely, amely segít céljaid elérésében. Ha konkrét, nagyobb céllal rendelkezel, a Fix összegű megtakarítást válaszd, vagy válaszd az Aprógyűjtést bankkártyával, ahol minden egyes bankkártyás vásárlásod összegét felkerekítjük az általad megszabott mértékben, és beletesszük a különbözetet a megtakarításodba.

Lakossági betét

 Jelzáloghitelek- szabad felhasználású

Szabad felhasználású jelzáloghitelek: nagyobb összegű, ingatlan biztosíték mellett, akár 20 év futamidőre felvehető kölcsön, melynek felhasználását nem kell igazolnod.

Lakossági hitel

MagNet Folyószámlahitel

A MagNet Folyószámlahitel egy bármikor és szabadon – akár bankkártyával – felhasználható biztonsági tartalék. Amennyiben a számládon nincs elég fedezet egy tranzakció (átutalás, készpénzfelvétel, bankkártyás vásárlás stb.) elvégzéséhez, a rendelkezésre tartott hitelkeret terhére az teljesíthető.

Lakossági hitel

Csillag számlacsomag fiataloknak

14. életévüket betöltött ifjak számára: számlahasználati feltételek nélkül igényelhető lakossági számlavezetés közösségi extrákkal, annyiért, amennyit gondolsz!

Lakossági számlacsomag

Szféra számlacsomag

Szféra számlacsomagunkat kimondottan olyan kiemelt területen tevékenykedő vállalkozások számára alakítottuk ki, akiknek fontos, hogy… • banki költségeire stabilan alacsony és kiszámítható megoldást találjanak • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítsék vállalkozásuk mindennapi pénzügyeit.

Vállalati számlacsomag

Nonprofit számlacsomag

Merkúr számlacsomag

Teljeskörű online számlanyitással elérhető Merkúr számlacsomagunkat kimondottan azon egyéni vállalkozók számára készítettük, akik… • fixen alacsony számlavezetési havidíjazású megoldást keresnek • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítenék vállalkozásuk mindennapi pénzügyeit

Vállalati számlacsomag

MagNet Start Folyószámlahitel

Szabadon felhasználható, tárgyi fedezet nélkül igényelhető, gyors és rugalmas hitel konstrukció, új üzleti lehetőségek kihasználására, hétköznapi likviditási nehézségek áthidalására.

Vállalati hitel

Üstökös számlacsomag

Az Üstökös számlacsomagunkat kifejezetten azon új vállalkozások számára alakítottuk ki, akiknek fontos, hogy... • banki költségeire stabilan alacsony és kiszámítható megoldást találjanak • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítsék vállalkozásuk mindennapi pénzügyeit.

Vállalati számlacsomag

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+

  A folyószámlahitel lehetővé teszi a vállalati ügyfeleink számára, hogy rövid távú likviditási szükségleteiket fedezzék.

Vállalati hitel

Széchenyi Beruházási Hitel MAX+

Széles körben felhasználható beruházási hitelcélok megvalósításához, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzésére egyaránt.

Vállalati hitel

Prizma forint betét

MagNet Prizma vállalati forint betétek 1 és 3 hónapos lekötési időre biztosítanak kiemelkedő kamatot feltételek nélkül

Vállalati betét

Nonprofit betét

 Prizma forint betét

MagNet Prizma lakossági forint betét kiemelkedő kamatot biztosít 3, 6 vagy 12 hónapos lekötési időre, a Banknál új forrásnak minősülő összegre további feltételek nélkül. 

Lakossági betét

Mentor Plusz Betét

Mentor Plusz Közösségi Betét választásával megtakarításaidat jó célra használhatod! Mentor plusz betét lekötésekor meghatározhatod, hogy a Bank kinek a hitelét tegye kedvezményesebbé, így megtakarításod nemcsak Neked, de az általad kiválasztott mentor hitelfelvevő ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Lakossági betét

Alap számlacsomag

Az Alapszámla a 262/2016. (VIII. 31.) Korm. rendelet alapján kialakított számlacsomag, azoknak, akik nem rendelkeznek bankszámlával és a havi számlavezetési díj (jelenleg 1 000 Ft) megfizetése mellett díjmentesen szeretnék igénybe venni a vonatkozó jogszabályban meghatározott kedvezményeket.

Lakossági számlacsomag

Házhozszámla illusztráció fiatal felnőtt férfi örül a laptop előtt

Házhozszámla számlacsomag

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni, szeretnéd elfelejteni a papíralapú ügyintézést és online utalni díjmentesen, a HÁZHOZSZÁMLA az ideális választás számodra. A Házhozszámlát VideoBankon nyithatod meg. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Hűség betét forintban

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni a Házhozszámla az ideális választás számodra, hiszen ez a számla VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági betét

Mastercard Business Bonus Program

Fedezd fel vállalkozásod számára tervezett exkluzív előnyöket és kedvezményeket, a Mastercard Business kártyáddal!  

 Hello betét

Ismerd meg a 6 hónapos MagNet HELLO lakossági forint betétet! ⁣Új számlanyitásodat és lekötéseidet, most kamaton felüli, egyszeri, akár 100.000 Ft bónusszal jutalmazzuk. Éves kamatláb: 5,00% (EBKM:4,97%), a betétben elhelyezhető összeg: 500.000-10.000.000 Ft

Lakossági betét

Beruházási hitel

Beruházási, fejlesztési hitelkonstrukció, mely többféle hitelcélra igényelhető.

Vállalati hitel

MagNet Személyi Kölcsön Autóvásárlási célra

Autóvásárlásban gondolkodsz, de hiányzik némi összeg, hogy azt a kocsit vedd meg, amit szeretnél? Nem kell tovább keresned, a MagNet autóvásárlási személyi kölcsönével ki tudod egészíteni meglévő saját erődet.

Lakossági hitel

Bankgarancia

A garancia a bank - meghatározott ideig fennálló - visszavonhatatlan kötelezettségvállalása egy meghatározott összeg fizetésére, ha a szerződő fél nem, vagy nem megfelelően teljesíti valamely szerződéses kötelezettségvállalását.

Vállalati hitel

Adócsillapító Tartós Megtakarítási Számla

A Tartós Megtakarítási Számla célja kedvezményes adózású vagy akár adómentes megtakarítás elérése. Hosszú távra – 3 -5 évre – megtakarított pénzösszegek elkülönítésére szolgál.

Lakossági betét

MagNet Személyi Kölcsön

Van, amikor csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy elérjünk egy kitűzött célt, vagy átvészeljünk egy nehezebb időszakot. Jó érzés, ha ilyenkor van hova fordulni. Ha gyors, kisebb összegű segítségre van szükséged, igényelj fix kamatozású MagNet Személyi Kölcsönt!

Lakossági hitel

Szféra Plusz Betét

Szféra Plusz Közösségi Betét választásával céges megtakarításaidat jó célra használhatod! Szféra lekötött céges betéteddel segíthetsz más hitelfelvevőket, például a környezetvédelem, vagy munkahelyteremtés területéről. Megtakarításaid így nemcsak a cégednek, de az általad kiválasztott területen meghitelezett ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Vállalati betét

Nonprofit betét

Széchenyi Likviditási hitel MAX+

Szabad felhasználású forgóeszközhitel, a vállalkozás működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére, vagy akár a vállalkozás fennálló hiteltartozásának kiváltására.

Vállalati hitel

Forgóeszköz hitel

Éven belüli, vagy éven túli tartós forgóeszköz finanszírozó hitel vállalati ügyfeleink számára tevékenységük fejlesztéséhez.

Vállalati hitel

Folyószámlahitel

A folyószámlahitel lehetővé teszi a vállalati ügyfeleink számára, hogy rövid távú likviditási szükségleteiket fedezzék.

Vállalati hitel

Faktoring szolgáltatások a MagNet Bank hátterével

Ismerd meg a faktorálás részleteit és vedd igénybe a MagNet Faktor Szolgáltatását! Szakértő Csapat és zavartalan, nyugodt céges pénzügyek várnak!

Vállalati hitel

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Aktív plusz közösségi betét

Első 3 hónapos kamatfizetési időszakra kiemelkedő kamat aktív számlahasználati feltételekkel, a Banknál új forrásnak minősülő pénzeszközökre

Lakossági betét

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Okoskassza

Ismerd meg az egyedülálló Okoskassza szolgáltatásainkat, amelyekkel egyszerűsítjük vállalkozásod mindennapjait és növeljük online és offline forgalmadat! Intelligens pénztárgéptől kezdve, egészen a mobilfizetésig - a jövő pénzügyei ma!

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Prizma EUR betét

Ha EUR devizanemben szeretnél feltételek nélkül lekötni betétet 3 vagy 6 hónapos lekötési időre kiemelkedő kamat mellett, akkor a lakossági MagNet Prizma EUR betét a megfelelő választás számodra

Lakossági betét

Prizma EUR betét

Átmenetileg nélkülözhető EUR megtakarításaidat kiemelkedő kamat mellett és feltételek nélkül tudod elhelyezni vállalati MagNet Prizma EUR betétbe 1 vagy 3 hónapos lekötési időre.

Vállalati betét

Nonprofit betét

Határidős lekötött betét

Pontosan tudod hány napra szeretnél betétet lekötni? Válaszd a Határidős lekötött betétet, ahol a lekötési napok számát szabadon meghatározhatod 15-365 nap között. A lekötés lehet egyszeri, vagy az általad meghatározott naponként ismétlődő lekötés, egyéb feltételek nélkül.

Lakossági betét

Határidős lekötött betét

Céges számládról rövid, vagy hosszútávú betétlekötést szeretnél? Válaszd a Határidős lekötött betétet, ahol a lekötési napok számát szabadon meghatározhatod 15-365 nap között. A lekötés lehet egyszeri, vagy az általad meghatározott napoként ismétlődő lekötés, egyéb feltételek nélkül.

Vállalati betét

Nonprofit betét

Szféra Plusz Betét

Szféra Plusz Közösségi Betét választásával megtakarításaidat jó célra használhatod! Szféra lekötött betéttel egyszerre segíthetsz több hitelfelvevőt, például a környezetvédelem, vagy munkahelyteremtés területéről. Megtakarításaid így nemcsak Neked, de az általad kiválasztott hitelezettünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Lakossági betét

Standard betét forintban

Még nem tudod mennyi időre szeretnéd lekötni a pénzed és feltételeket sem szeretnél? Válaszd a Standard betétet és ha úgy rendelkezel, megtakarításodat előre meghatározott lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a folyószámládra is.

Lakossági betét

Standard betét forintban

Szeretnél forintszámládon egy meghatározott összeget elkülönítetten kezelni úgy, hogy arra még kamatot is kapsz? Köss Standard betétet és ha úgy rendelkezel, a számlapénzedből lekötött betétet lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a forint számládra is.

Vállalati betét

Nonprofit betét

MagNet Személyi Kölcsön Zöld hitelcélokra

Szívügyünk a megújuló energiahordozók terjedése, ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk fenntarthatóbbá tenni otthonodat, közlekedésedet. Vedd igénybe a MagNet Személyi Kölcsönt "Zöld" hitelcélokra (energetikai korszerűsítésre, elektromos (házi) autótöltő rendszer/állomás finanszírozására, elektromos mobilitásra), kerékpár vagy egyéb sporteszköz vásárlására és kamatkedvezményben részesítünk!

Lakossági hitel

Standard betét devizában

Szeretnél devizaszámládon egy meghatározott összeget elkülönítetten kezelni úgy, hogy arra még kamatot is kapsz? Köss Standard betétet és ha úgy rendelkezel, a számlapénzedből lekötött betétet előre meghatározott lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a devizaszámládra is.

Vállalati betét

Nonprofit betét

Standard betét devizában

Még nem tudod mennyi időre szeretnéd lekötni a pénzed és feltételeket sem szeretnél? Válaszd a Standard betétet és ha úgy rendelkezel, deviza megtakarításodat hirdetményünkben rögzített lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a folyószámládra is.

Lakossági betét

Mentor Plusz Betét

Mentor Plusz Közösségi Betét választásával céges megtakarításaidat jó célra használhatod! Mentor Plusz betét lekötésekor meghatározhatod, hogy a Bank kinek a hitelét tegye kedvezményesebbé, így megtakarításod nemcsak a cégednek, de az általad kiválasztott mentor hitelfelveő ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Vállalati betét

Nonprofit betét

Hűség betét devizában

A devizabetét 2 éves futamidővel, de 6 hónapos kamatfizetési időszakkal köthető le, az első kamatfizetési időszakban kiemelt kamatozással érhető el.

Lakossági betét

Számlázz.hu autokassza

Kapcsold össze a MagNet bankszámládat a Számlázz.hu-val, és tapasztald meg, mekkora segítség, ha a beérkező utalások és a kiállított számláid automatikusan szinkronizálódnak.

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet lakáscélú jelzáloghitelek

Jelzáloghitel új vagy használt lakás vásárlásra, telek vásárlásra, felújításhoz, korszerűsítéshez, kölcsön kiváltására. Segítünk, hogy otthon érezd magad.

Lakossági hitel

Széfszolgáltatás

Értékeit, ékszereit, megőrzendő dokumentumait ne tartsa otthon, hanem helyezze el azt a MagNet Bank Zrt. védett széf rekeszeiben!

Lakossági hitel

Babaváró kölcsön

Házasoknak, akik új gyermek(ek) vállalását tervezik kedvező kamatozású, szabad felhasználású babaváró kölcsön akár lakáscélra, autó vásárlásra, vagy hitelkiváltásra is! Olvasd el a részleteket.

Lakossági hitel

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

Mastercard Business bankkártya

Innovatív pénzügyi megoldásainkkal könnyedén irányíthatod vállalkozásod pénzügyeit és maximalizálhatod a hatékonyságot a Mastercard Business Bankkártyával.

Vállalati bankkártya

Billingo Bankszinkron

Kapcsold össze a MagNet bankszámládat a Billingo számlázóprogrammal, és tapasztald meg, milyen könnyűvé válik a számlázás.

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Csatlakozz hozzánk!ONLINE SZÁMLANYITÁS