Lakossági hitel

MagNet CSOK Plusz Lakáshitel

Az állami kamattámogatásnak köszönhetően teljes futamidő alatt fix 3% hitelkamattal,
akár 50 M Ft kölcsönösszeg.

Miért a MagNet CSOK Plusz Lakáshitel?

1
Induló kedvezmények

Folyósítási díjadat, valamint a tulajdoni lap, térképmásolat költségét most elengedjük, az értékbecslési költséget (legfeljebb 37.000 forintot) visszatérítjük. Meglévő MagNet Bank ügyfeleink, valamint legalább 12 M Ft kölcsönösszeget igénylő ügyfeleink részére ezeken felül felül jóváírjuk a közjegyzői díjat, a hirdetményben foglalt feltételek szerint.

2
Kedvező és végig állandó kamatláb

A MagNet CSOK Plusz Lakáshitel kamatlába az állami kamattámogatásnak köszönhetően fix 3%! Kár kihagyni!

3
Akár 50 millió forint kölcsönösszeg

A MagNet CSOK Plusz Lakáshitel maximális kölcsönösszege egyes feltételek mellett 50 millió forint is lehet.

4
Egyszerű igénylés

Egy piaci lakáshitelhez képest nem bonyolult a kamattámogatott hitel igénylése. A többlet dokumentáció nagy része nyilatkozat formájában teljesíthető és csak pár esetben szükséges valamely igazolás. Keress meg minket és segítünk a gördülékeny ügyintézésben!

Most jelentősen csökkentheted hiteled díjait, költségeit

A jelenleg hatályos akció keretében egyes termékeknél*:
-a folyósítási díj: 0 Ft
-az értékbecslési díjadat visszatérítjük maximum 37. 000 Ft erejéig
-a Hűség kedvezmény keretében és legalább 12 M Ft kölcsönösszeget igénylők esetén közjegyzői díjadat visszatérítjük maximum 50.000 Ft erejéig.**
ÉRDEKEL

*Az akció keretében nyújtott kedvezmények részletes feltételeit a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból (Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, illetve a Mentor-Szféra Plusz Program Általános Szerződési Feltételeiből), valamint A MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből (Hirdetmény). A Bank a hitelbírálat és a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

**Meglévő MagNet Bank ügyfelek részére „Hűség kedvezmény” bármely új lakossági ingatlan biztosíték mellett nyújtott hitel esetén, az kölcsönkérelem befogadásakor legalább 6 hónapja MagNet Banknál fizetési számlával rendelkező ügyfeleink számára.

Hitel részletek

Hitelcél

-

új vagy használt lakás vásárlása

Devizanem

-

forint

Hitelösszeg

-

Min. 1 000 000 Ft – Max. 50 000 000 Ft

Futamidő

-

10-25 év

Kölcsön biztosítéka

-

a megvásárolt, és/vagy egyéb ingatlan

Folyósítás

-

egy összegben

Törlesztés módja

-

annuitásos módon, havi egyenlő összegű részletekben

Kamatozás típusa

-

a teljes futamidő alatt fix

Hitel kamatláb (évi)

-

kamattámogatással: 3%

THM

-

3,2%

Hasonlítsd össze egy másik hitellel

Reprezentatív példa

MagNet CSOK Plusz lakáshitel

Hitel teljes összege

12 000 000 Ft

Futamidő

240 hó (20 év)

Hiteltörlesztések száma

240 db

Hitelkamat

7,81%

Hitelkamat típusa

A hitelkamat változó (kamatperiódus hossza: első két évben 1 év, ezt követően 5 év )

Kamattámogatás mértéke

4,81%

Ügyfél által fizetendő kamat

3,00%

A havi törlesztőrészlet összege

 • első évben: 30 417 Ft
 • a 13. hónaptól: 69 362 Ft

THM (teljes hiteldíj mutató)

3,2%

A hitel teljes díja

4 328 030 Ft

A hitel teljes díjába foglalt hitelkamat összege

4 179 430 Ft

A hitel teljes díjába foglalt díj, jutalék, költség és adó

148 600 Ft

A fogyasztó által fizetendő teljes összeg

16 328 030 Ft

A reprezentatív példák THM számításánál figyelembe vett összes díjat (kamat, díj, költség), azok mértékét, számítási módszerét a MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetmény  (Hirdetmény)tartalmazza. A költségek és díjak, valamint a THM számítás meghatározására a Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatban talál részletes tájékoztatást. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. A Bank egyedi döntésével a hitel igénybevételéhez hitelfedezeti életbiztosítás, illetve a biztosítékul bevont ingatlanra vonatkozóan egyéni vagyonbiztosítás megkötését vagy meglétét írhatja elő, azonban e biztosítások díja nem kerül figyelembevételre a THM-számítás során, mivel azok a jelen hirdetésben meghatározott THM számításakor nem ismert adatok. A Bank és a Magyar Állam javára önálló zálogjog/jelzálogjog, valamint az azt biztosító elidegenítési és terhelési tilalom kerül bejegyzésre a hitel biztosítékát képező ingatlanra.

Igénylés menete

ÉRDEKEL
 1. Tájékoztatás

  A tájékoztatás során a Bank az általad megadott adatok és információk alapján felméri a hitellel kapcsolatos igényeidet, pénzügyi teljesítőképességedet annak érdekében, hogy az annak legmegfelelőbb ajánlatot tehesse. Átadásra kerülnek a kitöltendő dokumentumok és egyeztetésre kerül, hogy milyen dokumentumokra és adatokra van szükség a kölcsönkérelem benyújtásához.

 2. Kölcsönkérelem benyújtása

  A hitel igényléséhez szükséges – előzetesen egyeztetett - dokumentumokat, és a kitöltött kölcsönkérelmi nyomtatványokat a MagNet Bank bármely bankfiókjában leadhatod. Kérjük, ne felejtsd el, hogy a kölcsönkérelmi nyomtatványt minden hitelbe bevont szereplőnek (Adós, Adóstárs, Zálogkötelezett) alá kell írnia.

 3. Előszűrés

  Bankunk elvégzi a benyújtott kérelem és a kapcsolódó dokumentumok formai és tartalmi ellenőrzését, valamint megvizsgálja a hitelezést kizáró feltételeket (pl. KHR ellenőrzést végez).

 4. Értékbecslés megrendelése, értékbecslés elkészítése

  Bank a szerződéses kapcsolatban álló külső értékbecslő vállalkozások valamelyikétől megrendeli az értékbecslést. Az értékbecslő a kölcsönkérelemben megjelölt elérhetőségeken fog jelentkezni, hogy időpontot egyeztessen a helyszíni szemle lefolytatásáról.

 5. Kölcsönkérelem bírálata

  A benyújtott kölcsönkérelmi dokumentáció, valamint az elkészült ingatlan értékbecslés alapján Bankunk megvizsgálja hitelképességét, valamint hitelezhetőségét és elbírálja a kölcsönkérelmet. A bírálat során előfordulhat, hogy kiegészítő dokumentumokra vagy egyéb feltételek teljesítésére is szükség lehet.

 6. Hiteldöntés

  A  A Bank a kölcsönkérelem bírálatának eredményéről, a hiteldöntésről minden esetben írásban küld értesítést. A jóváhagyó döntés esetén a Bank értesít a jóváhagyott hitel paramétereiről, a szerződéskötési feltételekről, valamint a további teendőkről, beleértve a szerződéskötés menetét is. Negatív hiteldöntés esetén a Bank értesít a döntés okáról és a rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőségekről.

 7. Szerződéskötés

  A banki szerződéskötésre a hiteldöntésről szóló írásos értesítésben előírt szerződéskötési feltételek teljesítését követően kerülhet sor. Bankunk legalább a szerződéskötés egyeztetett időpontját megelőző 3 nappal megküldi a kölcsönszerződés tervezetét, mint kötelező ajánlatát, amelynek elfogadásáról a kézhezvételtől számított 3 napot követően, de 15 napnál nem később kell döntened. (A kölcsönszerződés mintáját a Bank honlapján is megtekintheted).

 8. Folyósítási feltételek teljesítése

  ⁣Szerződéskötést követően az egyedi kölcsönszerződésben foglalt folyósítási feltételeket szükséges teljesítened (közjegyzői okirat készítés, földhivatali ügyintézés, biztosítói ügyintézés stb.).

 9. Folyósítás

  A kölcsön folyósítására valamennyi előírt folyósítási feltétel teljesítését és banki ellenőrzését követően kerül sor

MagNet CSOK Plusz feltételei

Kik vehetik igénybe?

Mekkora lehet a kölcsön összege?

Milyen futamidőre igényelhető a kölcsön?

Milyen dokumentumok szükségesek a kölcsön igényléséhez?

Milyen a kölcsön kamatozása?

Milyen adásvételi követelmények vannak?

Milyen nyilatkozatokat kell megtenniük az igénylőknek?

Kapcsolódó programok

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Kapcsolódó termékek

Diamond számlacsomag

Aktív számlahasználat mellett hajlandó vagy bizonyos feltételek teljesítésére a kedvező kondíciók eléréséhez és olyan bankszámlát keresel, ahol Te döntheted el, hogy mekkora számlavezetési díjat fizetsz, a DIAMOND lakossági számlacsomagunk a számodra ideális választás. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Babaváró kölcsön

Házasoknak, akik új gyermek(ek) vállalását tervezik kedvező kamatozású, szabad felhasználású babaváró kölcsön akár lakáscélra, autó vásárlásra, vagy hitelkiváltásra is! Olvasd el a részleteket.

Lakossági hitel

MagNet lakáscélú jelzáloghitelek

Jelzáloghitel új vagy használt lakás vásárlásra, telek vásárlásra, felújításhoz, korszerűsítéshez, kölcsön kiváltására. Segítünk, hogy otthon érezd magad.

Lakossági hitel

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaiba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó dokumentumokból- így az Általános Üzleti Feltételekből, a Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, valamint a Lakossági Hitelek Hirdetményből .

Csatlakozz hozzánk!Érdekel