Lakossági betét

Mentor Plusz Betét

Mentor Plusz Közösségi Betét választásával megtakarításaidat jó célra használhatod! Mentor plusz betét lekötésekor meghatározhatod, hogy a Bank kinek a hitelét tegye kedvezményesebbé, így megtakarításod nemcsak Neked, de az általad kiválasztott mentor hitelfelvevő ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Miért ajánljuk Mentor Plusz Közösségi Betétet?

1
Közösségi célokat támogathatsz!

Csupán a Mentor Plusz Betét lekötésével kedvezményesebbé teheted az általad támogatni kívánt Mentor hitelfelvevő hiteldíját, ami neked semmibe nem kerül, viszont nagy segítséget jelenthet a hitelfelvevőnek.

2
Feltételek nélkül

Nem kell új számlát nyitnod, vagy új forrást elhelyezned, a betétet további feltételek nélkül, már 10.000 Ft összegtől is lekötheted.

3
Mindenkori jegybanki alapkamathoz kötött kamat és kamatprémium!

MNB jegybanki alapkamathoz kötött, kiszámítható kamatot kapsz és a 3 éves lekötési idő végén az induló betéted összege után egyszeri: 0,15% kamatprémiumot is kifizetünk neked.

4
3 éves lekötési időn belül 3 havonkénti kamatfizetés!

A 3 éves lekötési időn belül 3 havonta jóváírjuk az esedékes kamatot, melyet kérheted a folyószámládra, vagy a kamat is kamatozhat tovább, választásod szerint. Ha 3 éven belül szükséged lenne a megtakarításodra, 3 havonta kamatveszteség nélkül, díjmentesen megszüntetheted a betétet.

Betét részletek

Éves kamat

-

  • MNB jegybanki alapkamat - 4%, azaz jelenleg 3,75% - NetBankban, MobilBankban lekötve
  • MNB jegybanki alapkamat - 5%, azaz jelenleg 2,75% - Fiókban lekötve
  • Kamatprémium - Egyszeri alkalommal, a 3 éves lekötési idő végén kerül felszámításra; mértéke az induló betét összege után egyszeri: 0,15%

EBKM

-

  • 3,71% - NetBankban
  • 2,72% - Fiókban

Lekötési idő

-

3 év

Kamatfizetési időszak: 3 hónap

Leköthető minimum

-

10 000 Ft

Leköthető maximum

-

500 000 000 Ft

Feltételek

-

-

Kamatozás

-

Lekötési időn belül változó kamatozású betét

Kamatfizetési időn belül fix kamatozású betét

Leköthető

-

NetBank és Mobilbank felületen

MagNet bankfiókbank

Betét típusa

-

  • Lekötési időn belül kamatfizetési időszakonként ismételten lekötésre kerülő, kamattal tőkésedő, vagy
  • lekötési időn belül kamatfizetési időszakonként ismételten lekötésre kerülő, kamattal nem tőkésedő betét.

Hasonlítsd össze egy másik betéttel

Mentor Plusz betét jellemzői

Mitől közösségi a Mentor Plusz betét?

Hogyan működik a Program?

Mekkora a kedvezmény mértéke?

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni! Nyiss Te is Házhozszámlát online VideoBankon pár egyszerű lépésben, majd kösd le megtakarításaidat MagNet MobilBank vagy Netbank felületeken.

Kapcsolódó programok

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Széfszolgáltatás

Értékeit, ékszereit, megőrzendő dokumentumait ne tartsa otthon, hanem helyezze el azt a MagNet Bank Zrt. védett széf rekeszeiben!

Lakossági hitel

Feltételek