Vállalati bankkártya

Mastercard Business Bankkártya

Innovatív pénzügyi megoldásainkkal könnyedén irányíthatod vállalkozásod pénzügyeit és maximalizálhatod a hatékonyságot a Mastercard Business Bankkártyával.

Miért ajánljuk a MagNet bankkártyák használatát?

1
Vásárlási szabadság

A kártya elfogadott szerte a világon, így bárhová mehetsz és biztonságosan vásárolhatsz, hozzáférhetsz az online fizetési lehetőségekhez, és élvezheted a kártya nyújtotta kényelmet 0-24 órában. Keresd a Mastercard emblémát!

2
Gyors és egyszerű

A betéti kártyáink érintés nélküli PayPass funkciója még gyorsabb fizetést tesz lehetővé. Ne feledd bankkártyáinkat digitalizálhatod is, amellyel a fizetés még kényelmesebbé válik. A banki tranzakciók és a költségek egyszerűen nyomon követhetők, így mindig a kontroll felett tarthatod pénzügyeid.

3
Kiváló Biztonság

A Mastercard a világ egyik vezető bankkártya szolgáltatója, és kiemelt figyelmet fordít a biztonságra. Bankkártya használatával nem szükséges nagyobb összegű készpénzt magadnál tartani. Ha kártyádat elveszíted, vagy ellopják, a kártya 0-24 órában letiltható; a letiltás a bejelentést követően azonnal életbe lép.

4
Díjmentes vásárlás

Minden esetben díjmentesek a belföldi, és a külföldi bankkártyás vásárlások.

5
Segítő Bankkártya funkció

Minden bankkártyánk rendelkezik ún. Segítő funkcióval is. Ennek jellegzetessége, hogy minden kártyás vásárlásoddal a Bank az összeg egy kis részével az általad kiválasztott társadalmi szervezetet segíti.

6
Fizess mobillal

A még kényelmesebb fizetés élményéért digitalizált MagNet bankkártyádat, és fizess Apple vagy Android mobileszközeiddel!

Segítő bankkártya a MagNet Banknál!

A MagNet Bank beépített egy igazi közösségi segítőelemet is; az ügyfeleink kártyás vásárlásai után a Bank az elköltött összeg bizonyos százalékával az általuk kiválasztott civil szervezetet támogatja.
A közösségi szemléletéhez hűen, a bankkártyás vásárlásokkal járó előnyöket a MagNet Bank ügyfelein nemcsak maguk számára, hanem több mint 240 civil szervezeten keresztül társadalmi ügyek segítésére szerzik.

Apple Pay

iOS eszközeid vannak?

Az Apple Pay-jel az egyszerű, gyors és biztonságos fizetés élménye vár rád. Csatlakozz a több millió elégedett felhasználóhoz, és próbáld ki a Apple Pay-t ma! Használd MagNet-es betéti kártyádat Apple Pay-es fizetéshez! Lépj be a MagNet MobilBankodba, vagy a Apple Wallet-be ( Apple Tárca), végezd el kártyád vagy kártyáid digitalizálását pár kattintással. További részletes információért kattints tovább!

MEGNÉZEM

Google Pay

Android eszközeid vannak?

A Google Pay-jel az egyszerű, gyors és biztonságos fizetés élménye vár rád. Csatlakozz a több millió elégedett felhasználóhoz, és próbáld ki a Google Pay-t ma! Használd MagNet-es betéti kártyádat Google Pay-es fizetéshez! Lépj be a MagNet MobilBankodba, vagy a Google Wallet-be ( Google Tárca), végezd el kártyád vagy kártyáid digitalizálását pár kattintással. Kattints a Megnézem gombra!

MEGNÉZEM

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni! Nyiss Te is Merkúr számlacsomagot online videóbankon keresztül , és támogass minden bankkártyás vásárlásoddal egy jó ügyet Bankunk pénzéből!

1. Milyen típusú bankkártyák igényelhetőek?

2. Hol igényelhető bankkártya?

További kérdéseid vannak? Látogasd meg az alábbi aloldalt, ahol a bankkártyákkal kapcsolatos főbb tudnivalókról tájékozódhatsz.

Kapcsolódó programok

Segítő Bankkártya Program

A MagNet bankkártyáddal most beléphetsz a közösségi támogatás új dimenziójába. Adakozz egész évben úgy a Bank profitjából, hogy észre sem veszed! Csupán egy beállítás, és minden bankkártyás vásárlásod után aktív résztvevője leszel egy általad kiválasztott fontos ügynek.

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

MagNet Tölgyes

1 ügyfél = 1 fa. A MagNet Bank történetének negyedik faültetési akciója keretében minden ügyfele nevében ültetett egy facsemetét, azaz összesen 40.000 facsemete ültetéséről gondoskodott 2019-2021 között! 2022 koratavasszal az ügyfélállomány növekedésének mértékében további 10.000 kocsányos tölgyet ültettünk a MagNet Tölgyesben az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével.

Kapcsolódó termékek

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Okoskassza

Ismerd meg az egyedülálló Okoskassza szolgáltatásainkat, amelyekkel egyszerűsítjük vállalkozásod mindennapjait és növeljük online és offline forgalmadat! Intelligens pénztárgéptől kezdve, egészen a mobilfizetésig - a jövő pénzügyei ma!

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Számlázz.hu autokassza

Kapcsold össze a MagNet bankszámládat a Számlázz.hu-val, és tapasztald meg, mekkora segítség, ha a beérkező utalások és a kiállított számláid automatikusan szinkronizálódnak.

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Feltételek