Lakossági elektronikus szolgáltatásVállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja.
Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!

MagNet MobilBank előnyei

1
Gyors és kényelmes tranzakciók

Többé nem kell sorban állnod a bankfiókban vagy ATM-nél. A MobilBank segítségével gyorsan és kényelmesen intézheted tranzakcióidat bárhonnan, bármikor, mindössze néhány koppintással.

2
Személyre szabott értesítések

Ne maradj le semmiről! A MobilBank azonnali értesítésekkel lát el, így mindig tudni fogod, ha érkezik vagy távozik pénz a számládról, illetve, ha történik valamilyen fontos esemény a pénzügyeidben.

3
Átlátható pénzügyek

Mindig nyomon követheted pénzügyeidet az alkalmazásban, ahol egyszerűen ellenőrizheted számlaegyenlegedet, tranzakcióidat vagy nyomon követheted a megtakarításaidat, biztosítva ezzel az átlátható pénzügyi helyzeted.

4
Környezetbarát ügyintézés

Az applikációból történő hitelesített levélküldés funkciója csökkenti a papírhasználatot és környezetbarát megoldást kínál a pénzügyeiddel kapcsolatos ügyintézésre.

Apple Pay

iOS eszközeid vannak?

Az Apple Pay-jel az egyszerű, gyors és biztonságos fizetés élménye vár rád. Csatlakozz a több millió elégedett felhasználóhoz, és próbáld ki a Apple Pay-t ma! Használd MagNet-es betéti kártyádat Apple Pay-es fizetéshez! Lépj be a MagNet MobilBankodba, vagy a Apple Wallet-be ( Apple Tárca), végezd el kártyád vagy kártyáid digitalizálását pár kattintással. További részletes információért kattints tovább!

MEGNÉZEM

Google Pay

Android eszközeid vannak?

A Google Pay-jel az egyszerű, gyors és biztonságos fizetés élménye vár rád. Csatlakozz a több millió elégedett felhasználóhoz, és próbáld ki a Google Pay-t ma! Használd MagNet-es betéti kártyádat Google Pay-es fizetéshez! Lépj be a MagNet MobilBankodba, vagy a Google Wallet-be ( Google Tárca), végezd el kártyád vagy kártyáid digitalizálását pár kattintással. Kattints a Megnézem gombra!

MEGNÉZEM

Próbáld ki a MagNet MobilBankot!

A MagNet MobilBank alkalmazás segítségével egyszerűen és kényelmesen mobiltelefonodon keresztül intézheted pénzügyeidet. A mobilalkalmazási szolgáltatást az Apple AppStore és a Google Play áruházból töltheted le.
MÉG CSAK TÁJÉKOZÓDSZ?
Válaszd a MobilBank alkalmazás demó verzióját, mely már elérhető Android és iPhone készülékekre is. Ismerd meg az applikációt, próbáld ki a különböző funkciókat egy minta felhasználó segítségével!

Főbb MobilBanki szolgáltatások

Utalások egyszerűen
Számlatörténet
Megtakarítások áttekintése
Betétlekötések
Bankkártya kezelése
Másodlagos számlaazonosító kezelése
Deviza kalkulátor
Hitelesített levél küldése a banknak

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni!
Nyiss Te is Lakossági ügyfélként Házhozszámlát,
Vállalati ügyfélként Merkúr számlacsomagot
  online VideoBankon pár egyszerű lépésben, és támogass minden bankkártyás vásárlásoddal egy jó ügyet Bankunk pénzéből!

Kapcsolódó programok

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

MagNet Tölgyes

1 ügyfél = 1 fa. A MagNet Bank történetének negyedik faültetési akciója keretében minden ügyfele nevében ültetett egy facsemetét, azaz összesen 40.000 facsemete ültetéséről gondoskodott 2019-2021 között! 2022 koratavasszal az ügyfélállomány növekedésének mértékében további 10.000 kocsányos tölgyet ültettünk a MagNet Tölgyesben az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével.

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

Mastercard Business bankkártya

Innovatív pénzügyi megoldásainkkal könnyedén irányíthatod vállalkozásod pénzügyeit és maximalizálhatod a hatékonyságot a Mastercard Business Bankkártyával.

Vállalati bankkártya

Feltételek

⁣ * A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaihoz⁣ , illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból ( Általános Üzleti Feltételek, Pénzforgalmi Üzletszabályzata⁣ és az Elektronikus azonosítást igénylő banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltétele)⁣ , valamint az Általános Hirdetményből⁣ továbbá a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós lista⁣ és a Vállalati bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listák⁣ ból. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.

Próbáld ki a MagNet MobilBankot!Google PlayApp Store