Vállalati betét

Vállalati betétlekötések

A kínált betétek kamatairól, díjairól, jutalékairól és költségeiről a hivatkozott kondíciós listában tájékozódhatsz. A legjobb opció kiválasztásában fióki munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Prizma forint betét
MagNet Prizma vállalati forint betétek 1 és 3 hónapos lekötési időre biztosítanak kiemelkedő kamatot feltételek nélkül
Vállalati betét
Nonprofit betét
Mentor Plusz Betét
Mentor Plusz Közösségi Betét választásával céges megtakarításaidat jó célra használhatod! Mentor Plusz betét lekötésekor meghatározhatod, hogy a Bank kinek a hitelét tegye kedvezményesebbé, így megtakarításod nemcsak a cégednek, de az általad kiválasztott mentor hitelfelvevő ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.
Vállalati betét
Nonprofit betét
Szféra Plusz Betét
Szféra Plusz Közösségi Betét választásával céges megtakarításaidat jó célra használhatod! Szféra lekötött céges betéteddel segíthetsz más hitelfelvevőket, például a környezetvédelem, vagy munkahelyteremtés területéről. Megtakarításaid így nemcsak a cégednek, de az általad kiválasztott területen meghitelezett ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.
Vállalati betét
Nonprofit betét
Prizma EUR betét
Átmenetileg nélkülözhető EUR megtakarításaidat kiemelkedő kamat mellett és feltételek nélkül tudod elhelyezni vállalati MagNet Prizma EUR betétbe 1 vagy 3 hónapos lekötési időre.
Vállalati betét
Nonprofit betét
Standard betét forintban
Szeretnél forintszámládon egy meghatározott összeget elkülönítetten kezelni úgy, hogy arra még kamatot is kapsz? Köss Standard betétet és ha úgy rendelkezel, a számlapénzedből lekötött betétet lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a forint számládra is.
Vállalati betét
Nonprofit betét
Standard betét devizában
Szeretnél devizaszámládon egy meghatározott összeget elkülönítetten kezelni úgy, hogy arra még kamatot is kapsz? Köss Standard betétet és ha úgy rendelkezel, a számlapénzedből lekötött betétet előre meghatározott lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a devizaszámládra is.
Vállalati betét
Nonprofit betét
Határidős lekötött betét
Céges számládról rövid, vagy hosszútávú betétlekötést szeretnél? Válaszd a Határidős lekötött betétet, ahol a lekötési napok számát szabadon meghatározhatod 15-365 nap között. A lekötés lehet egyszeri, vagy az általad meghatározott napoként ismétlődő lekötés, egyéb feltételek nélkül.
Vállalati betét
Nonprofit betét

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból (Általános Üzleti Feltételek, Pénzforgalmi Üzletszabályzat,), valamint az Általános Hirdetményből és a Vállalati betétek hirdetményeiből. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.