Vállalati hitel

Beruházási hitel

Beruházási, fejlesztési hitelkonstrukció, mely többféle hitelcélra igényelhető.

Miért ajánljuk a Beruházási hitelt?

1
Változatos hitelcélokra vehető igénybe

A Beruházási hitelt számtalan célra felhasználhatod, többek között az alábbiakra: telephely vásárlás, vállalkozás tevékeny bővítése, állóeszközök beszerzés, korszerűsítés, tartós forgóeszköz-szükséglet biztosítása, társasházak építése/projekt beruházás.

2
Növekedési lehetőség

Beruházási hitel segíti a vállalkozásod tevékenységi körének bővítését, meglévő termékeid és szolgálatásaid fejlesztését, aminek hatására növekedhet a piaci részesedésed.

3
Modernizáció és technikai fejlesztés

A hitel lehetőséget nyújt arra, hogy a vállalkozásod korszerűsítse berendezéseit, felszereléseit, technológiai infrastruktúráját, ami által javulhat vállalkozásod hatékonysága és a versenyképessége.

4
Hitelcélhoz szabott feltételek

A hitel folyósítása és törlesztése igazodik fejlesztés megvalósításához, és a fejlesztésből származó bevételek keletkezéséhez.

Kalkuláld ki terveid a kalkulátorral  

Beruházási, fejlesztési hitelkonstrukció, mely többféle hitelcélra igényelhető.
ÉRDEKEL

Igénylés menete

Érdekel
 1. Kalkuláció

  Az oldalunkon végzett vállalati hitelkalkulátor segítségével pár pénzügyi adat megadása után készíthetsz egy kalkulációt, ami megmutatja a várható maximális hitelösszeget. A pontosabb hitelösszeg és termék kalkulációért azonban fordulj tanácsadó/ügyfélmenedzser kollégáinkhoz.

 2. Tanácsadás

  A tanácsadó/ügyfélmenedzser kollégánk részletesen átbeszéli veled vállalkozásod hiteligényeit, segít neked a benyújtandó dokumentációk kitöltésében, valamint előminősíti és megvizsgálja a vállalkozásod.

 3. Benyújtás

  A hitelkérelem benyújtásra kerülhet a MagNet bankfiókban/dedikált vállalati ügyfélmenedzsernél (kizárólag hiánytalan dokumentáció esetén történhet meg a kérelem befogadása).

 4. Hitelbírálat

  A Bank elvégzi a teljes hitelbírálatot. A hitelbírálat a Bank kockázatkezelési és hitelbírálati szabályainak megfelelően történik.

 5. Szerződéskötés

  Pozitív bírálat esetén hitelszerződés aláírásra kerül, melyet szükség esetén közjegyzői okiratba kell foglalni.

 6. Folyósítás

  A hitel hatálybalépési és folyósítási feltételeinek teljesítését követően megtörténik a hitel folyósítása a MagNet Banknál vezetett bankszámlára.

Feltételek

⁣ A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A feltüntetett kondíciók a mindenkor hatályos Hirdetmény szerint érvényes díjakat tartalmazzák. A hitelkonstrukció részletes feltételeiről a MagNet Bank Zrt. bankfiókjaiban, továbbá honlapunkon keresztül (www.magnetbank.hu) elérhető vonatkozó dokumentumokból - így az Általános Üzleti Feltételekből, a Vállalati Hitelezési Üzletszabályzatból, valamint „Vállalkozások részére nyújtott, hitelek, kölcsönök és egyéb banki kötelezettségvállalások kamatairól, alkalmazott díjairól, jutalékairól, költségeiről és egyéb feltételeiről”⁣ szóló Hirdetményből - tájékozódhat.
A MagNet Bank Zrt. a honlapján megjelenített kondíciók, feltételek módosításának jogát, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja.

Csatlakozz hozzánk!Online számlanyitás