Szívügyünk a civil szféra

Banki eszközeinkkel és a közösség erejével azon dolgozunk, hogy a társadalmi szervezetek munkáját és fenntarthatóságát segítsük a lehető legtöbb módon: termékeinkkel, felelősségvállalási programjainkkal, rendezvényekkel.

Amivel segíteni tudunk

Civil Közösségi Számlacsomag

A CIVIL közösségi számlacsomagot kifejezetten társadalmi szervezetek számára állítottuk össze, s a díjtételek kialakításánál figyelembe vettük ezen szervezetek költségérzékenységét.

Közösségi Betét és Hitel

A Közösségi Betét és Hitel Programunk lehetőséget nyújt az Ügyfeleink közreműködésével, hogy forrást kapjanak hasznos társadalmi és környezeti kezdeményezések.

Közösségi Adományozási Program (KAP)

A KAP keretében a Bank adózott nyereségéből, az ügyfelek döntése alapján támogatjuk társadalmi szervezetek projektjeit.

Segítő Bankkártya Program

A Segítő Bankkártya Programunkba regisztráló társadalmi szervezeteket ügyfeleink a mindennapi bankkártyás vásárlásaik által is támogathatják a bank pénzéből!

Egyéni Adományozási Program

Az EAP lehetőséget biztosít ügyfeleinknek arra, hogy a banki támogatásokon felül egyénileg is egyszerűen támogathassanak egy számukra fontos társadalmi szervezetet. A netbank felületén, saját számláról indított eseti, vagy akár rendszeres adományt is örömmel juttatunk el a kiválasztott szervezetnek.

Építsünk Közösséget

A közösség építésében ügyfeleink játsszák a legfontosabb szerepet, ezért szeretnénk díjazni törekvésüket. Amennyiben valaki meghívja ismerősét a bankhoz, és ő bankszámlát nyit, vagy lakossági hitelszerződést köt nálunk, jutalmat ajánlunk fel neki és ismerősének. Ezt a jutalmat pedig lehetősége van felajánlani egy általa választott társadalmi szervezetnek.

Fejlesztés, Tudásmegosztás

Rendszeresen szervezünk olyan eseményeket, ahol a társadalmi szervezetek képviselői értékes tudáshoz, információhoz juthatnak meghívott neves szakértőktől, valamint kapcsolatokat építhetnek a civil szektoron belül és kívül, pl. az üzleti szférával. Pro bono együttműködéseink révén ingyenes szolgáltatást vehetnek igénybe a szervezetek. Ha érdekel, kövess minket Facebook oldalunkon!

MagNet Közösségi Ház

Nálunk bankoló civil szervezetek által rendezett eseményekhez a MagNet Közösségi Ház termei kedvezményesen, esetenként, akár ingyenesen is igénybe vehetők.

Amit eddig elértünk

425 millió

forintot osztott szét a MagNet Közösség 832 projektnek 117.910 ügyféldöntésen keresztül a Közösségi Adományozási Programban.

3 millió

forintot ajánlanak fel évente ügyfeleink a szervezetek javára  az Egyéni Adományozási Programban.

200 ezer

forintot ajánlanak fel  évente ügyfeleink a szervezeteknek az  Építsünk Közösséget Programunk keretében.

196 millió

forint adományt generáltak az ügyfelek vásárlásaikkal a Segítő Bankkártya programban 360 szervezet javára.

{{ formattedDuration }}

Lejátszás

Együtt könnyebb

A legnagyobb hatást azzal érjük el, ha olyanokat támogatunk, akik mások boldogulását szolgálják. Kapcsolódjunk!
Kérdés esetén keresd Társadalmi Hatás és Közösségi Kapcsolatok terület munkatársait az impact@magnetbank.hu email címen!
Csatlakozz hozzánk!ONLINE SZÁMLANYITÁS