MagNet Extrák

Nézd meg azokat a közösségi extrákat, amelyektől a MagNet több mint egy hagyományos, profitorientált pénzintézet, és ha tetszik, amit látsz: válassz minket! 

Közösségi kezdeményezéseink

KAP 2024
Indul a pályázati időszak.  Közhasznú nonprofit szervezetek jelentkezhetnek  a KAP 2024 programba!
Egyéni Adományozás
Lakossági ügyfeleink saját forrásaikból is egyszerűen támogathatnak társadalmi ügyeket a NetBank felületen saját számláról. 
Civilek bankja
Banki eszközeinkkel és a közösség erejével azon dolgozunk, hogy a társadalmi szervezetek munkáját és fenntarthatóságát segítsük a lehető legtöbb módon: termékeinkkel, felelősségvállalási programjainkkal, rendezvényekkel.
Építsünk közösséget!
Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.
MagNet Tölgyes
1 ügyfél = 1 fa. A MagNet Bank történetének negyedik faültetési akciója keretében minden ügyfele nevében ültetett egy facsemetét, azaz összesen 40.000 facsemete ültetéséről gondoskodott 2019-2021 között! 2022 koratavasszal az ügyfélállomány növekedésének mértékében további 10.000 kocsányos tölgyet ültettünk a MagNet Tölgyesben az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével.
Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása
Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.
Közösségi Adományozási Program – KAP
A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.
Közösségi betét és hitel
Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.
Segítő Bankkártya Program
A MagNet bankkártyáddal most beléphetsz a közösségi támogatás új dimenziójába. Adakozz egész évben úgy a Bank profitjából, hogy észre sem veszed! Csupán egy beállítás, és minden bankkártyás vásárlásod után aktív résztvevője leszel egy általad kiválasztott fontos ügynek.