Vállalati elektronikus szolgáltatás

Billingo Bankszinkron

Kapcsold össze a MagNet bankszámládat a Billingo számlázóprogrammal, és tapasztald meg, milyen könnyűvé válik a számlázás. Regisztrálj most, és szabadíts fel értékes időt vállalkozásodra!

Bankszinkron előnyei

Naprakész cash-flow egy kattintásra

A Bankszinkron segítségével összepárosíthatod az utalásokat számláiddal, az egyezőket pedig rendszerünk ezt követően automatikusan fizetettre is állítja.

Minden bankszámlád egy helyen

Kapcsold össze az összes bankodat a Billingo  fiókoddal, így aggerálva látod a különböző bankszámláid egyenlegét, kimenő és bejövő utalasait és statisztikáit is.

Adatbiztonság mindenek felett

A Billingo AISP nyilvántartásba vett számlainformációs szolgáltatóként és az MNB felügyelete alatt a lehető legszigorúbb adatbiztonsági követelményeknek tesz eleget nap mint nap.

Az integrálás gyors és egyszerű

Csak néhány lépés és máris látod a bankszámlaadataidat a Billingo fiókodban.

Még nem vagy ügyfelünk?

Válassz MagNet Bank vállalkozói bankszámlát,kösd össze Billingo fiókoddal, és élvezd az automatizmusok nyújtotta előnyöket, amelyekkel vállalkozásod hatékonyabbá és versenyképesebbé válik!
Nyiss Te is MERKÚR számlacsomagot online VideóBankon pár egyszerű lépésben.

Kezdd el használni ma

Billingo bankszinkron részletek
  1. Lépj be a Billingo fiókodba.

  2. Kövesd a számlázóprogram folyamat lépéseit a MagNet Bankos bankszámlád összekapcsolásához.

  3. Élvezd az adminisztráció mentes mindennapokat!

 A Bankszinkron jellemzői

Mi az a Bankszinkron?

Mire jó a Bankszinkron?

Hány bankszámlámat köthetem össze a Billingo fiókoddal?

Minden Billingo online számlázó csomagban elérhető a Bankszinkron?

Milyen gyakran kerülnek szinkronizálásra a banki adatok?

Biztonságban vannak a banki adataim a Billingóban?

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Mastercard Business bankkártya

Innovatív pénzügyi megoldásainkkal könnyedén irányíthatod vállalkozásod pénzügyeit és maximalizálhatod a hatékonyságot a Mastercard Business Bankkártyával.

Vállalati bankkártya

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Feltételek

⁣ * A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaihoz⁣ , illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból ( Általános Üzleti Feltételek, Pénzforgalmi Üzletszabályzata)⁣ , valamint az Általános Hirdetményből⁣ és a Vállalati bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listák⁣ ból. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.