Lakossági hitel

MagNet szabad felhasználású jelzáloghitelek

Nagyobb összegű, ingatlan biztosíték mellett, akár 20 év futamidőre felvehető kölcsön, melynek felhasználását nem kell igazolnod.

Miért éppen a MagNet szabad felhasználású jelzáloghitel?

1
Induló kedvezmények

Folyósítási díjadat, valamint a tulajdoni lap, térképmásolat költségét most elengedjük, az értékbecslési költséget (legfeljebb 37.000 forintot) visszatérítjük. Meglévő MagNet Bank ügyfeleink részére ezeken felül visszautaljuk a közjegyzői díjat, a hirdetményben foglalt feltételek szerint.

2
Csökkenő hiteldíj

Családod, barátaid és a MagNet Bank betétesei közül bárki segíthet, hogy a kölcsönöd után fizetett hiteldíj egy részét vagy az egészet visszakapd. Egyszerűbb, mint gondolnád.
Nézd meg!

3
Kamatkedvezmények

Kamatkedvezményt jelent, ha az igazolt munkabér jövedelmed meghaladja a 300 000 Ft-ot, különösen akkor, ha a MagNet Banknál vezetett bankszámlára utalod. De nálunk egyedülálló módon akkor is, ha a Közösség Hőse vagy, és magas a Közösségi hatásod, amit olyan tevékenységekkel tudsz növelni, mint pl. rendelkezel a Bank nyereségének 10%-áról társadalmi ügyek javára, beállítod, hogy a bankkártyás vásárlásaid után, mely civil szervezetet támogassa a Bank. 

4
10 évre fix törlesztőrészlet

Jelzáloghiteleinket 10 éves kamatperiódussal választhatod, ami azt az időszakot jelöli, amíg a kamat, és így a törlesztőrészlet is változatlan.

Most jelentősen csökkentheted hiteled díjait, költségeit

A jelenleg hatályos akció keretében egyes termékeknél*:
- a folyósítási díj: 0 Ft
-az értékbecslési díjadat visszatérítjük maximum 37. 000 HUF erejéig
- a Hűség kedvezmény keretében és hitelkiváltásnál közjegyzői díjadat visszatérítjük maximum 50.000 HUF erejéig.**
- további kamatkedvezmények Mentor-Szféra Program közösségi hiteldíj kedvezménnyel .
Érdekel

*Az akció keretében nyújtott kedvezmények részletes feltételeit a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból (Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, illetve a Mentor- Szféra Plusz Program Általános Szerződési Feltételeiből), valamint A MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből (Hirdetmény). A Bank a hitelbírálat és a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

**Meglévő MagNet Bank ügyfelek részére „Hűség kedvezmény” bármely – 2021. február 15-től igényelt - új lakossági ingatlan biztosíték mellett nyújtott hitel esetén, a kölcsönkérelem befogadásakor legalább 6 hónapja MagNet Banknál fizetési számlával rendelkező ügyfeleink számára.

Hitel részletek

Hitelcél

-

nincsen előírva, szabad felhasználású hitel

Devizanem

-

forint

Hitelösszeg

-

Min. 5 000 000 Ft

Futamidő

-

10 - 20 év

Kölcsön biztosítéka

-

Meglévő ingatlan

Törlesztés módja

-

Annuitásos módon, havi egyenlő összegű részletekben

Kamatozás típusa

-

Az egyes kamatperiódusokban fix. A kamatláb a kamatperiódus végén kizárólag az MNB által meghatározott és kiszámított kamatváltoztatási mutató alapján módosulhat.

Kamatláb(évi)

-

A hitel kamatlábának mértéke a kölcsön törlesztésére szolgáló fizetési számlán havonta jóváírt összeg, a szerződött kölcsönösszeg, valamint az esetleges kamatkedvezmények alapján kerül meghatározásra. 10 éves kamatperiódus esetén:  9,45% - 10,95%

Kamatkedvezmények

-

Az egyes kedvezmények részletei A MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól és költségeiről szóló hirdetményben találhatók.

THM

-

10,1% – 11,9 %

Hasonlítsd össze egy másik hitellel

Reprezentatív példa

MagNet Stabil Tízes Lakáshitel

Hitel teljes összege

12 000 000 Ft

Futamidő

240 hó (20 év)

Hiteltörlesztések száma

240 db

Hitelkamat

10,45%

Hitelkamat típusa

A kamatláb változó (10 éves kamatperiódus)

A havi törlesztőrészlet összege

120 573  Ft

THM (teljes hiteldíj mutató)

11,3%

A hitel teljes díja

17 086 228 Ft

⁣A hitel teljes díjába foglalt hitelkamat összege

16 937 628 Ft

A hitel teljes díjába foglalt díj, jutalék, költség és adó

148 600 Ft

A fogyasztó által fizetendő teljes összeg

29 086 228 Ft

A reprezentatív példák THM számításánál figyelembe vett összes díjat (kamat, díj, költség), azok mértékét, számítási módszerét jelen Hirdetmény tartalmazza. A költségek és díjak, valamint a THM számítás meghatározására a Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatban talál részletes tájékoztatást. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. A Bank egyedi döntésével a hitel igénybevételéhez hitelfedezeti életbiztosítás, illetve a biztosítékul bevont ingatlanra vonatkozóan egyéni vagyonbiztosítás megkötését vagy meglétét írhatja elő, azonban e biztosítások díja nem kerül figyelembevételre a THM-számítás során, mivel azok a jelen hirdetésben meghatározott THM számításakor nem ismert adatok. A Bank javára zálogjog/önálló zálogjog, valamint az azt biztosító elidegenítési és terhelési tilalom kerül bejegyzésre a hitel biztosítékát képező ingatlanra.

Igénylés menete

ÉRDEKEL
 1. Tájékoztatás

  A tájékoztatás során a Bank az általad megadott adatok és információk alapján felméri a hitellel kapcsolatos igényeidet, pénzügyi teljesítőképességet annak érdekében, hogy az annak legmegfelelőbb ajánlatot tehesse. Átadásra kerülnek a kitöltendő dokumentumok és egyeztetésre kerül, hogy milyen dokumentumokra és adatokra van szükség a kölcsönkérelem benyújtásához.

 2. Kölcsönkérelem benyújtása

  A hitel igényléséhez szükséges – előzetesen előztetett - dokumentumokat, és a kitöltött kölcsönkérelmi nyomtatványokat a MagNet Bank bármely bankfiókjában leadhatod. Kérjük, ne felejtsd el, hogy a kölcsönkérelmi nyomtatványt minden hitelbe bevont szereplőnek (Adós, Adóstárs, Zálogkötelezett) alá kell írnia.

 3. Előszűrés

  Bankunk elvégzi a benyújtott kérelem és a kapcsolódó dokumentumok formai és tartalmi ellenőrzését, valamint megvizsgálja a hitelezést kizáró feltételeket (pl. KHR ellenőrzést végez).

 4. Értékbecslés megrendelése, értékbecslés elkészítése

  Bank a szerződéses kapcsolatban álló külső értékbecslő vállalkozások valamelyikétől megrendeli az értékbecslést. Az értékbecslő a kölcsönkérelemben megjelölt elérhetőségeken fog jelentkezni, hogy időpontot egyeztessen a helyszíni szemle lefolytatásáról.

 5. Kölcsönkérelem bírálata

  A benyújtott kölcsönkérelmi dokumentáció, valamint az elkészült ingatlan értékbecslés alapján Bankunk megvizsgálja hitelképességét, valamint hitelezhetőségét és elbírálja a kölcsönkérelmet. A bírálat során előfordulhat, hogy kiegészítő dokumentumokra vagy egyéb feltételek teljesítésére is szükség lehet.

 6. Hiteldöntés

  A Bank a kölcsönkérelem bírálatának eredményéről, a hiteldöntésről minden esetben írásban küld értesítést. A jóváhagyó döntés esetén a Bank értesíti Önt a jóváhagyott hitel paramétereiről, a szerződéskötési feltételekről, valamint a további teendőkről, beleértve a szerződéskötés menetét is.

 7. Szerződéskötés

  A banki szerződéskötésre a hiteldöntésről szóló írásos értesítésben előírt szerződéskötési feltételek teljesítését követően kerülhet sor. Bankunk legalább a szerződéskötés egyeztetett időpontját megelőző 3 nappal megküldi a kölcsönszerződés tervezetét, mint kötelező ajánlatát, amelynek elfogadásáról a kézhezvételtől számított 3 napot követően, de 15 napnál nem később kell dönteni. (A kölcsönszerződés mintáját a Bank honlapján is megtekintheti).

 8. Folyósítási feltételek teljesítése

  Szerződéskötést követően az egyedi kölcsönszerződésben foglalt folyósítási feltételeket teljesíteni szükséges (közjegyzői okirat készítés, földhivatali ügyintézés, biztosítói ügyintézés

 9. Folyósítás

  A kölcsön folyósítására valamennyi előírt folyósítási feltétel teljesítését és banki ellenőrzését követően kerül sor.

Kapcsolódó programok

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Kapcsolódó termékek

Babaváró kölcsön

Házasoknak, akik új gyermek(ek) vállalását tervezik kedvező kamatozású, szabad felhasználású babaváró kölcsön akár lakáscélra, autó vásárlásra, vagy hitelkiváltásra is! Olvasd el a részleteket.

Lakossági hitel

MagNet lakáscélú jelzáloghitelek

Jelzáloghitel új vagy használt lakás vásárlásra, telek vásárlásra, felújításhoz, korszerűsítéshez, kölcsön kiváltására. Segítünk, hogy otthon érezd magad.

Lakossági hitel

Házhozszámla illusztráció fiatal felnőtt férfi örül a laptop előtt

Házhozszámla számlacsomag

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni, szeretnéd elfelejteni a papíralapú ügyintézést és online utalni díjmentesen, a HÁZHOZSZÁMLA az ideális választás számodra. A Házhozszámlát VideoBankon nyithatod meg. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaiba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó dokumentumokból- így az Általános Üzleti Feltételekből,  a Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, valamint a Lakossági Hitelek Hirdetményből .

Csatlakozz hozzánk!Online számlanyitás