Vállalati hitel

Folyószámlahitel

A folyószámlahitel lehetővé teszi a vállalati ügyfeleink számára, hogy rövid távú likviditási szükségleteiket fedezzék.

Miért ajánljuk a Folyószámlahitelt?

1
Folyamatos likviditást biztosít vállalkozásodnak

A jóváhagyott hitelkeret folyamatosan a vállalkozásod rendelkezésére áll, ezáltal könnyebben kezelheted a napi működéshez szükséges kiadásaid.

2
Szabad felhasználású

A folyószámlahitel rugalmasan, megkötések nélkül, szabadon felhasználható.

3
Kényelmes

A beérkező pénzösszegek azonnal, automatikusan törlesztik a kihasznált hitelkeretet.

4
Gyors üzleti reakció

A folyószámlahitel segítheti vállalkozásod az üzleti lehetőségek gyors kihasználásában, beszállítói kedvezmények elérésében.

Kalkuláld ki terveid a kalkulátorral  

Igényelj folyószámlahitelt, hogy rövid távú likviditási szükségleteidet fedezd.
ÉRDEKEL

Igénylés menete

Érdekel
 1. Kalkuláció

  Az oldalunkon végzett vállalati hitelkalkulátor segítségével pár pénzügyi adat megadása után készíthetsz egy kalkulációt, ami megmutatja a várható maximális hitelösszeget. A pontosabb hitelösszeg és termék kalkulációért azonban fordulj tanácsadó/ügyfélmenedzser kollégáinkhoz.

 2. Tanácsadás

  A tanácsadó/ügyfélmenedzser kollégánk részletesen átbeszéli veled vállalkozásod hiteligényeit, segít neked a benyújtandó dokumentációk kitöltésében, valamint előminősíti és megvizsgálja a vállalkozásod.

 3. Benyújtás

  A hitelkérelem benyújtásra kerülhet a MagNet bankfiókban/dedikált vállalati ügyfélmenedzsernél (kizárólag hiánytalan dokumentáció esetén történhet meg a kérelem befogadása).

 4. Hitelbírálat

  A Bank elvégzi a teljes hitelbírálatot. A hitelbírálat a Bank kockázatkezelési és hitelbírálati szabályainak megfelelően történik.

 5. Szerződéskötés

  Pozitív bírálat esetén hitelszerződés aláírásra kerül, melyet szükség esetén közjegyzői okiratba kell foglalni.

 6. Folyósítás

  A hitel hatálybalépési és folyósítási feltételeinek teljesítését követően megtörténik a hitel folyósítása a MagNet Banknál vezetett bankszámlára.

Feltételek

⁣ A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A feltüntetett kondíciók a mindenkor hatályos Hirdetmény szerint érvényes díjakat tartalmazzák. A hitelkonstrukció részletes feltételeiről a MagNet Bank Zrt. bankfiókjaiban, továbbá honlapunkon keresztül (www.magnetbank.hu) elérhető vonatkozó dokumentumokból - így az Általános Üzleti Feltételekből, a Vállalati Hitelezési Üzletszabályzatból, valamint „Vállalkozások részére nyújtott, hitelek, kölcsönök és egyéb banki kötelezettségvállalások kamatairól, alkalmazott díjairól, jutalékairól, költségeiről és egyéb feltételeiről” ⁣szóló Hirdetményből - tájékozódhat.
A MagNet Bank Zrt. a honlapján megjelenített kondíciók, feltételek módosításának jogát, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja.

Csatlakozz hozzánk!Online számlanyitás