Lakossági elektronikus szolgáltatásVállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

Üdvözlünk a Számlainfó világában, ahol követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

MagNet Számlainfó előnyei

1
Személyre szabott figyelem

Miért kapnál értesítést valamiről, ami nem érdekel? A Számlainfó szolgáltatás lehetővé teszi, hogy csak azt kapd, amire valóban kíváncsi vagy. Személyre szabott értesítéseinkkel a Te igényeid kerülnek előtérbe.

2
Egy értesítés, több biztonság

Az értesítéseink nem csak a tranzakciókról szólnak, hanem egy extra réteg biztonságot is jelentenek. Ha valami nem stimmel, azonnal értesülhetsz róla, és lépéseket tehetsz a biztonságod érdekében.

3
Mindig a tudás birtokában

Soha nem volt még ennyire könnyű nyomon követni pénzügyeidet. A Számlainfó szolgáltatás a zsebedben tartja a legfrissebb számlainformációkat, így mindig tisztában lehetsz a pénzügyi helyzeteddel.

4
Zöld lépés a környezetért

A Számlainfó szolgáltatás nemcsak pénzügyeiddel törődik, hanem a környezettel is. Elektronikus értesítéseinkkel nem csak papírt takarítunk meg, de közösen csökkentjük a környezeti terhelést is. Egy koppintás, több környezetvédelmi lépés - mert a jövő pénzügyei zöldebbek!

Igényeld a szolgáltatást bármely MagNet bankfiókban, vagy a NetBankban!

A díjmentes PUSH üzenetek fogadásához MagNet MobilBank applikáció szükséges, amely letölthető a Google Play áruházból vagy az App Store-ból.
Belépés NetBankba 

Miről kérhetsz értesítést?

Aláíró/Megerősítő kódokról
NetBankba történő bejelentkezésről
Tranzakciókról értesítés (terhelések, jóváírások, számlaegyenleg)
Napi egyenleg értesítő
Bankkártyás tranzakciókról

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni!
Nyiss Te is Lakossági ügyfélként Házhozszámlát,
Vállalati ügyfélként Merkúr számlát
online VideóBankon pár egyszerű lépésben, és támogass minden bankkártyás vásárlásoddal egy jó ügyet Bankunk pénzéből!

Kapcsolódó programok

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

MagNet Tölgyes

1 ügyfél = 1 fa. A MagNet Bank történetének negyedik faültetési akciója keretében minden ügyfele nevében ültetett egy facsemetét, azaz összesen 40.000 facsemete ültetéséről gondoskodott 2019-2021 között! 2022 koratavasszal az ügyfélállomány növekedésének mértékében további 10.000 kocsányos tölgyet ültettünk a MagNet Tölgyesben az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével.

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

Mastercard Business bankkártya

Innovatív pénzügyi megoldásainkkal könnyedén irányíthatod vállalkozásod pénzügyeit és maximalizálhatod a hatékonyságot a Mastercard Business Bankkártyával.

Vállalati bankkártya

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Feltételek

⁣ * A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaihoz⁣ , illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból ( Általános Üzleti Feltételek, Pénzforgalmi Üzletszabályzata⁣ és az Elektronikus azonosítást igénylő banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltétele)⁣ , valamint az Általános Hirdetményből⁣ továbbá a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós lista⁣ és a Vállalati bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listák⁣ ból. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.

Irány a NetBank!Belépés