Lakossági bankkártya

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Miért ajánljuk a MagNet bankkártyák használatát?

1
Vásárlási szabadság

A kártya elfogadott szerte a világon, így bárhová mehetsz és biztonságosan vásárolhatsz, hozzáférhetsz az online fizetési lehetőségekhez, és élvezheted a kártya nyújtotta kényelmet 0-24 órában. Keresd a Mastercard emblémát!

2
Gyors és egyszerű

A betéti kártyáink érintés nélküli PayPass funkciója még gyorsabb fizetést tesz lehetővé. Ne feledd bankkártyáinkat digitalizálhatod is, amellyel a fizetés még kényelmesebbé válik. A banki tranzakciók és a költségek egyszerűen nyomon követhetők, így mindig a kontroll felett tarthatod pénzügyeid.

3
Kiváló Biztonság

A Mastercard a világ egyik vezető bankkártya szolgáltatója, és kiemelt figyelmet fordít a biztonságra. Bankkártya használatával nem szükséges nagyobb összegű készpénzt magadnál tartani. Ha kártyádat elveszíted, vagy ellopják, a kártya 0-24 órában letiltható; a letiltás a bejelentést követően azonnal életbe lép.

4
Díjmentes vásárlás

Minden esetben díjmentesek a belföldi, és a külföldi bankkártyás vásárlások.

5
Segítő Bankkártya funkció

Minden bankkártyánk rendelkezik ún. Segítő funkcióval is. Ennek jellegzetessége, hogy minden kártyás vásárlásoddal a Bank az összeg egy kis részével az általad kiválasztott társadalmi szervezetet segíti.

6
Díjmentes ATM készpénzfelvétel nyilatkozat nélkül

Nálunk nem szükséges nyilatkozat ahhoz, hogy havonta az első 2 db bankkártyával történő készpénzfelvétel max. 150.000 Ft összegben díjmentes legyen!

Segítő bankkártya a MagNet Banknál!

A MagNet Bank beépített egy igazi közösségi segítőelemet is; az ügyfeleink kártyás vásárlásai után a Bank az elköltött összeg bizonyos százalékával az általuk kiválasztott civil szervezetet támogatja.
A közösségi szemléletéhez hűen, a bankkártyás vásárlásokkal járó előnyöket a MagNet Bank ügyfelein nemcsak maguk számára, hanem több mint 240 civil szervezeten keresztül társadalmi ügyek segítésére szerzik.

Apple Pay

iOS eszközeid vannak?

Az Apple Pay-jel az egyszerű, gyors és biztonságos fizetés élménye vár rád. Csatlakozz a több millió elégedett felhasználóhoz, és próbáld ki a Apple Pay-t ma! Használd MagNet-es betéti kártyádat Apple Pay-es fizetéshez! Lépj be a MagNet MobilBankodba, vagy a Apple Wallet-be ( Apple Tárca), végezd el kártyád vagy kártyáid digitalizálását pár kattintással. További részletes információért kattints tovább!

MEGNÉZEM

Google Pay

Android eszközeid vannak?

A Google Pay-jel az egyszerű, gyors és biztonságos fizetés élménye vár rád. Csatlakozz a több millió elégedett felhasználóhoz, és próbáld ki a Google Pay-t ma! Használd MagNet-es betéti kártyádat Google Pay-es fizetéshez! Lépj be a MagNet MobilBankodba, vagy a Google Wallet-be ( Google Tárca), végezd el kártyád vagy kártyáid digitalizálását pár kattintással. Kattints a Megnézem gombra!

MEGNÉZEM

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni! Nyiss Te is Házhozszámlát online VideóBankon keresztül , és támogass minden bankkártyás vásárlásoddal egy jó ügyet Bankunk pénzéből!

1. Milyen típusú bankkártyák igényelhetőek?

2. Hol igényelhető bankkártya?

További kérdéseid vannak? Látogasd meg az alábbi aloldalt, ahol a bankkártyákkal kapcsolatos főbb tudnivalókról tájékozódhatsz.

Számla- és bankváltás 5 egyszerű lépésben

Kapcsolódó programok

Segítő Bankkártya Program

A MagNet bankkártyáddal most beléphetsz a közösségi támogatás új dimenziójába. Adakozz egész évben úgy a Bank profitjából, hogy észre sem veszed! Csupán egy beállítás, és minden bankkártyás vásárlásod után aktív résztvevője leszel egy általad kiválasztott fontos ügynek.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

MagNet Tölgyes

1 ügyfél = 1 fa. A MagNet Bank történetének negyedik faültetési akciója keretében minden ügyfele nevében ültetett egy facsemetét, azaz összesen 40.000 facsemete ültetéséről gondoskodott 2019-2021 között! 2022 koratavasszal az ügyfélállomány növekedésének mértékében további 10.000 kocsányos tölgyet ültettünk a MagNet Tölgyesben az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével.

Feltételek