Lakossági betét

Lakossági betétlekötés

A legjobb opció kiválasztásában fióki munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre. A kínált betétek kamatairól, díjairól, jutalékairól és költségeiről a kondíciós listánkban tájékozódhatsz.

 Prizma forint betét
MagNet Prizma lakossági forint betét kiemelkedő kamatot biztosít 3, 6 vagy 12 hónapos lekötési időre, a Banknál új forrásnak minősülő összegre további feltételek nélkül. 
Lakossági betét
 Hello betét
Ismerd meg a 6 hónapos MagNet HELLO lakossági forint betétet! ⁣Új számlanyitásodat és lekötéseidet, most kamaton felüli, egyszeri, akár 100.000 Ft bónusszal jutalmazzuk. Éves kamatláb: 5,00% (EBKM:4,97%), a betétben elhelyezhető összeg: 500.000-10.000.000 Ft
Lakossági betét
Hűség betét forintban
Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni a Házhozszámla az ideális választás számodra, hiszen ez a számla VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!
Lakossági betét
MagNet Aktív plusz közösségi betét
Első 3 hónapos kamatfizetési időszakra kiemelkedő kamat aktív számlahasználati feltételekkel, a Banknál új forrásnak minősülő pénzeszközökre
Lakossági betét
Mentor Plusz Betét
Mentor Plusz Közösségi Betét választásával megtakarításaidat jó célra használhatod! Mentor plusz betét lekötésekor meghatározhatod, hogy a Bank kinek a hitelét tegye kedvezményesebbé, így megtakarításod nemcsak Neked, de az általad kiválasztott mentor hitelfelvevő ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.
Lakossági betét
Szféra Plusz Betét
Szféra Plusz Közösségi Betét választásával megtakarításaidat jó célra használhatod! Szféra lekötött betéttel egyszerre segíthetsz több hitelfelvevőt, például a környezetvédelem, vagy munkahelyteremtés területéről. Megtakarításaid így nemcsak Neked, de az általad kiválasztott hitelezettünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.
Lakossági betét
Prizma EUR betét
Ha EUR devizanemben szeretnél feltételek nélkül lekötni betétet 3 vagy 6 hónapos lekötési időre kiemelkedő kamat mellett, akkor a lakossági MagNet Prizma EUR betét a megfelelő választás számodra
Lakossági betét
Hűség betét devizában
A devizabetét 2 éves futamidővel, de 6 hónapos kamatfizetési időszakkal köthető le, az első kamatfizetési időszakban kiemelt kamatozással érhető el.
Lakossági betét
Apránként megtakarítás
Az Apránként Megtakarítási Program egy virtuális malacpersely, amely segít céljaid elérésében. Ha konkrét, nagyobb céllal rendelkezel, a Fix összegű megtakarítást válaszd, vagy válaszd az Aprógyűjtést bankkártyával, ahol minden egyes bankkártyás vásárlásod összegét felkerekítjük az általad megszabott mértékben, és beletesszük a különbözetet a megtakarításodba.
Lakossági betét
Határidős lekötött betét
Pontosan tudod hány napra szeretnél betétet lekötni? Válaszd a Határidős lekötött betétet, ahol a lekötési napok számát szabadon meghatározhatod 15-365 nap között. A lekötés lehet egyszeri, vagy az általad meghatározott naponként ismétlődő lekötés, egyéb feltételek nélkül.
Lakossági betét
Adócsillapító Tartós Megtakarítási Számla
A Tartós Megtakarítási Számla célja kedvezményes adózású vagy akár adómentes megtakarítás elérése. Hosszú távra – 3 -5 évre – megtakarított pénzösszegek elkülönítésére szolgál.
Lakossági betét
Standard betét forintban
Még nem tudod mennyi időre szeretnéd lekötni a pénzed és feltételeket sem szeretnél? Válaszd a Standard betétet és ha úgy rendelkezel, megtakarításodat előre meghatározott lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a folyószámládra is.
Lakossági betét
Standard betét devizában
Még nem tudod mennyi időre szeretnéd lekötni a pénzed és feltételeket sem szeretnél? Válaszd a Standard betétet és ha úgy rendelkezel, deviza megtakarításodat hirdetményünkben rögzített lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a folyószámládra is.
Lakossági betét

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból (Általános Üzleti Feltételek és Pénzforgalmi Üzletszabályzat), valamint az Általános Hirdetményből és a Lakossági betétek hirdetményeiből⁣. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.