Faktoring szolgáltatások a MagNet Bank hátterével

Ismerd meg a faktorálás részleteid és vedd igénybe a MagNet Faktor szolgáltatását! Szakértő csapat és zavartalan, nyugodt céges pénzügyek várnak!

Mi az a faktorálás?

A faktorálás segítségével nem okoz több fejfájást a hosszú fizetési határidő, hiszen a kiállított számláid ellenértékének 90%-a 24 órán belül megérkezik a bankszámládra. A fennmaradó 10% a költségek levonása után akkor kerül átutalásra, amikor a vevőd teljesítette a számla kifizetését. Így nem kell heteket, vagy akár hónapokat várnod a pénzedre, bevételeid könnyen tervezhetővé válnak és céged likviditási gondok nélkül működhet, fejlődhet.

A faktoring néhány lépésben

Így működik a számla finanszírozás néhány lépésben:

1
Szerződéskötés

Egyszerű online kapcsolatfelvétel, napon belüli ajánlat készítés és egyszerű, gyors szerződéskötési folyamat. Ez, amit nyújt számodra a MagNet Faktor!

2
Számla kiállítása

Állítsd ki a számlát a vevőd felé, majd pedig küld el nekünk. Nem számít, hogy 8 napos határidővel vagy akár 120 napos határidővel kerül kiállításra, minden esetben számíthatsz a MagNet faktoring szolgáltatására. Ezt követően te koncentrálhatsz az üzletre, a többit pedig bátran ránk bízhatod.

3
A vevő kifizeti a számlatartozást

A fizetési határidőig rendezésre kerül az összeg.

4
Elszámolunk a fennmaradó összeggel

A költségek levonása után utaljuk neked a fennmaradó részt. Ilyen egyszerű a MagNet Faktorral való együttműködés!

Mi a különbség a hitel és a faktoring között?

Faktoring esetén nem a te cégedet vizsgáljuk, hanem a vevőid fizetőképességét! A faktoring szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges semmilyen tárgyi eszköz vagy fedezet. Egy egyszerű szerződéskötés után máris igénybe veheted a szolgáltatást, amelynek segítségével kiállított számláid ellenértéke sokkal hamarabb megérkezik.

Milyen hatással van a faktorálás céged pénzügyeire?

A hosszú fizetési határidővel kiállított számlák miatt pénzügyileg kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet vállalkozásod. A faktorálással céged likviditása jelentősen javul, melynek köszönhetően vállalkozásod stabil pénzügyi lábakon állhat.
Ismerd meg az azonnali bevétel örömét, a gondtalan mindennapokat!

Ismerd meg a MagNet Faktor faktoring szolgáltatásait részletesebben

1
Számla faktoring

A számla faktoring segítségével búcsút inthetsz a hosszú fizetési határidőkkel járó kellemetlenségeknek! Likviditásunkat és fejlesztéseinket jelentősen befolyásolhatják, hogy mikor érkezik meg a kiállított számlánk összege. Egy 60-90 napos várakozás jelentős pénzügyi hátrányt jelenthet. A számla faktoring segítségével a kiállított számla végösszegének 90%-hoz akár 24 órán belül hozzájuthatsz, a fennmaradó összeggel pedig akkor számolunk el, ha a partnered kifizette a tartozását!

2
Visszkereset nélküli faktoring

Szabadulj meg a kockázatoktól! A visszkereset nélküli faktoring segítségével nem kell többé aggódnod, hogy partnered esetleg nem fizet. Ebben az esetben az azonnali pénz mellett a nem fizetés kockázatát is a MagNet Faktor vállalja!

3
Export faktoring

Külföldi piac felé nyitsz, de az új partnerek esetén félsz az ismeretlen fizetési szokásoktól vagy éppen csak nagyon hosszú határidőben sikerült megállapodnod? Erre tökéletes megoldás lehet az export faktoring. Nem kell többé aggódnod az eltérő, jogi környezet miatt, segítünk a problémamentes ügymenet lebonyolításában.

4
Biztosított faktoring

Felejts el minden kockázatot, akár új piac, akár egy új partner, nem kell aggódnod, hogy a pénzed nem érkezik meg a számládra! A biztosított faktoring segítségével ugyanúgy megelőlegezésre kerülnek a kiállított számláid, nemfizetés esetén pedig egy hitelbiztosító minimális önrész mellett megtéríti a károdat.

Ismerd meg bővebben a faktorálást!

Egyre biztosabb, hogy Neked is jó megoldás lenne egy faktor céggel való együttműködés, igaz?
A MagNet Faktor a MagNet Bank hátterével, megbízható és felkészült szakemberekkel várja jelentkezésedet. Egyszerű kapcsolatfelvétel és rugalmas ügyintézésre számíthatsz az első pillanattól kezdve!