Lakossági betét

HELLO betét

Ismerd meg a 6 hónapos MagNet HELLO lakossági forint betétet!
Új számlanyitásodat és lekötéseidet, most kamaton felüli, egyszeri, akár 100.000 Ft bónusszal jutalmazzuk. Éves kamatláb: 5,00% (EBKM:4,97%), a betétben elhelyezhető összeg: 500.000-10.000.000 Ft

A 6 hónapos Hello Betét fix kamatozású lakossági forint betét. Kamatlába: évi 5,00%, 500.000-10.000.000 Ft összeg lekötése esetén. A Hello lakossági forint betétet olyan magánszemélyek vehetik igénybe, akik új ügyfélként rendelkeznek MagNet Banknál vezetett forint számlacsomaggal és 30 napnál nem régebben nyitották ezt a számlát. Új ügyfélnek e tekintetben az számít, ⁣aki az elmúlt 365 napban nem rendelkezett élő fizetési bankszámlával a MagNet Banknál
A számlanyitást követő 30 napban vagy jogosult az egyszeri bónuszra, mely a Hello betét lejárati hónapját követő hónap 10-ig kerül jóváírásra a fizetési számlán. A betét lejárat előtti feltörése esetén a bónusz nem kerül kifizetésre. Több betétet is leköthetsz egyszerre, azonban csak az első lekötésed után kerül jóváírásra a bónusz.

Számold ki a bónuszod

Minél több pénzt kötsz le, annál több bónuszt kapsz! 
Add meg, mennyi pénzt szeretnél lekötni (500.000-10.000.000 Ft között), és a kalkulátor azonnal megmutatja a bruttó kamatot, nettó kamatot, bónusz összeget és a teljes jóváírást a 6 hónapos lekötési idő alatt.

Betét részletek

Éves kamat

-

  • 5,00%

EBKM

-

  • 4,97%

Lekötési idő

-

  • 6 hónap

Leköthető minimum

-

500 000 Ft

Leköthető maximum

-

10 000 000 Ft

Feltételek

-

Olyan magánszemélyek vehetik igénybe, akik új ügyfélként rendelkeznek MagNet Banknál vezetett forint számlacsomaggal és 30 napnál nem régebben nyitották ezt a számlát. Új ügyfélnek e tekintetben az számít, aki az elmúlt 365 napban nem rendelkezett élő fizetési bankszámlával a MagNet Banknál.

Kamatozás

-

Lekötési időn belül fix kamatozású betét

Leköthető

-

NetBank és MobilBank felületen

MagNet bankfiókban

Betét típusa

-

Egyszeri lekötésű

Hasonlítsd össze egy másik betéttel

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni! Nyiss Te is Házhozszámlát online VideoBankon pár egyszerű lépésben,  mert ez a betéti ajánlat csak új ügyfeleinknek elérhető! Majd kösd le megtakarításaidat MagNet MobilBank vagy Netbank felületeken.

Kapcsolódó programok

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Széfszolgáltatás

Értékeit, ékszereit, megőrzendő dokumentumait ne tartsa otthon, hanem helyezze el azt a MagNet Bank Zrt. védett széf rekeszeiben!

Lakossági hitel

Feltételek