Lakossági betét

Hűség betét forintban

A Hűség Betét hosszabb távú lekötési lehetőséget is magában hordozó betét, ahol a kamatokat választásod szerint 3, 4 vagy 6 havonta akár fel is felveheted.

Miért ajánljuk a Hűség Betétet?

1
Lejáratkor hűség kamatprémium

Ha hosszú távú megtakarításban gondolkodsz és kivárod a lekötési idő végét, hűségedet egyszeri kamatprémiummal jutalmazzuk, ami a 2 éves lekötési idő végén kerül felszámításra; mértéke az induló betét összege után egyszeri: +0,20%.

2
Rugalmas kamatkifizetés

A 2 éves lekötési időn belül az általad meghatározott 3,4, vagy 6 hónapos kamatfizetési időszakonként jóváírjuk az esedékes kamatot, melyet kérheted a fizetési számládra, vagy a kamat is kamatozhat tovább, választásod szerint. Ha a lejárati időn belül mégis szükséged lenne a megtakarításodra, díjmentesen megszüntetheted a betétet.

3
Első kamatfizetési időszakban kiemelt kamat

Az előírt feltételek teljesítése esetén az általad meghatározott 3,4, vagy 6 hónapig kiemelt kamatot, a következő lekötési időszakra pedig hűség kamatot kapsz.

4
NetBankban, MobilBankban is köthető

Hűség betétet NetBankon, MobilBank is lekötheted és szükség szerint bármikor, díjmentesen feltörheted.

Betét részletek

Éves kamat

-

Kiemelt kamat az első kamatfizetési időszakban:

 • 3 hó: 4,65%
 • 4 hó: 4,64%
 • 6 hó: 4,42%

Hűség kamat a második kamatfizetési időszakban:

 • 3 hó: 4,10%
 • 4 hó: 3,85%
 • 6 hó: 3,60%

Standard betét szerinti kamat a 3. kamatfizetési időszaktól

Kamatprémium - Egyszeri alkalommal, a 2 éves lekötési idő végén kerül felszámításra; mértéke az induló betét összege után egyszeri: 0,20%

EBKM

-

Első kamatfizetési időszakban (zárójelben a második kamatfizetési időszakban):

 • 3 hó: 4,60% (4,10%)
 • 4 hó: 4,60% (3,85%)
 • 6 hó: 4,40% (3,60%)

Lekötési idő

-

2 év

Kamatfizetési időszak: 3, 4, 6 hónap

Leköthető minimum

-

50 000 Ft

Leköthető maximum

-

500 000 000 Ft

Feltételek

-

A Kiemelt kamathoz a következőkből legalább egy feltétel teljesülése szükséges az első kamatfizetési időszak minden hónapjában:

 • havonta minimum 2 db teljesült csoportos beszedési megbízás
 • havonta minimum 25 000 Ft összegű MagNet bankkártyával történő sikeres vásárlás
 • havonta minimum 50 000 Ft összegű külső jóváírás arra a MagNet Bank fizetési számlára, amelyről a betétlekötés történt

Kamatozás

-

Lekötési időn belül változó kamatozású betét

Kamatfizetési időn belül fix kamatozású betét

A betét az első kamatfizetési időszakban a táblázatban szereplő Kiemelt kamattal kamatozik. A Kiemelt kamat a táblázatban szereplő feltétel teljesítése esetén érhető el.

A feltételek az első kamatfizetési időszakra vonatkozóan kerülnek ellenőrzésre az Általános Feltételekben írtak szerint. A betét a második kamatfizetési időszakban a második kamatfizetési időszak első napján érvényes Kondíciós lista szerinti Hűség kamattal kamatozik. A betét a harmadik kamatfizetési időszaktól kezdődően a lekötési idő végéig a kamatfizetési időszakok első napján érvényes Kondíciós lista szerinti - kamatfizetési időszakkal azonos lekötési idejű – Standard Betétre meghirdetett kamatmértékkel kamatozik tovább.

Leköthető

-

NetBank és MobilBank felületen

MagNet bankfiókban

Betét típusa

-

 • Lekötési időn belül kamatfizetési időszakonként ismételten lekötésre kerülő, kamattal tőkésedő, vagy
 • Lekötési időn belül kamatfizetési időszakonként ismételten lekötésre kerülő, kamattal nem tőkésedő betét.

Hasonlítsd össze egy másik betéttel

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni! Nyiss Te is Házhozszámlát online VideoBankon pár egyszerű lépésben, majd kösd le megtakarításaidat MagNet MobilBank vagy Netbank felületeken.

Kapcsolódó programok

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Széfszolgáltatás

Értékeit, ékszereit, megőrzendő dokumentumait ne tartsa otthon, hanem helyezze el azt a MagNet Bank Zrt. védett széf rekeszeiben!

Lakossági hitel

Feltételek