Lakossági betét

Határidős lekötött betét

Pontosan tudod hány napra szeretnél betétet lekötni? Válaszd a Határidős lekötött betétet, ahol a lekötési napok számát szabadon meghatározhatod 15-365 nap között. A lekötés lehet egyszeri, vagy az általad meghatározott naponként ismétlődő lekötés, egyéb feltételek nélkül.

Miért ajánljuk a Határidős Betétet?

1
A lekötési idő szabadon meghatározható

Határidős lekötött betét választásakor a lekötési napok számát 15-365 nap között szabadon meghatározhatod. Ha tudod, hogy pontosan hány napra szeretnéd lekötni a pénzed, a határidős betét ideális választás

2
Feltételek nélkül!

Folyószámládon lévő meglévő forrás is leköthető és nem kell további feltételeket sem teljesítened ahhoz, hogy az általad meghatározott napokra egyszeri, vagy ismétlődő lekötéssel lekössük a betétet.

3
Kiszámítható

Fix napi kamatozásának köszönhetően előre tudod mennyi kamatot kapsz a lekötési idő végén.

4
NetBankban, MobilBankban is köthető

Határidős betétet NetBankban, MobilBankban is lekötheted és szükség szerint bármikor, díjmentesen feltörheted.

Betét részletek

Éves kamat

-

 • 15-30 nap: 0,00%
 • 31-60 nap: 0,00%
 • 61-90 nap: 0,05% - Bankfiókban lekötve
 • 61-90 nap: 0,10% - NetBankban lekötve
 • 91-180 nap: 0,10%
 • 181-270 nap: 0,10%
 • 271-365 nap: 0,10%

EBKM

-

 • 15-30 nap: 0,00%
 • 31-60 nap: 0,00%
 • 61-90 nap: 0,05% - Bankfiókban lekötve
 • 61-90 nap: 0,10% - NetBankban lekötve
 • 91-180 nap: 0,10%
 • 181-270 nap: 0,10%
 • 271-365 nap: 0,10%

Lekötési idő

-

 • 15-365 nap

Leköthető minimum

-

50 000 Ft

Leköthető maximum

-

500 000 000 Ft

Feltételek

-

-

Kamatozás

-

Lekötési időn belül fix kamatozású betét

Leköthető

-

NetBank és MobilBank felületen

MagNet bankfiókban

Betét típusa

-

 • Egyszeri lekötésű
 • Ismételten lekötésre kerülő, kamattal tőkésedő
 • Ismételten lekötésre kerülő, kamattal nem tőkésedő betét

Hasonlítsd össze egy másik betéttel

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni! Nyiss Te is Házhozszámlát online VideoBankon pár egyszerű lépésben, majd kösd le megtakarításaidat MagNet MobilBank vagy Netbank felületeken.

Kapcsolódó programok

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Széfszolgáltatás

Értékeit, ékszereit, megőrzendő dokumentumait ne tartsa otthon, hanem helyezze el azt a MagNet Bank Zrt. védett széf rekeszeiben!

Lakossági hitel

Feltételek