Vállalati elektronikus szolgáltatás

Okoskassza

Ismerd meg az egyedülálló Okoskassza szolgáltatásainkat, amelyekkel egyszerűsítjük vállalkozásod mindennapjait és növeljük online és offline forgalmadat! Intelligens pénztárgéptől kezdve, egészen a mobilfizetésig!

Okoskassza előnyei

1
Egyesített üzleti megoldások

Az Okoskassza szolgáltatásai összefogják az adminisztrációt, a pénzügyeket és a fizetési megoldásokat egyetlen platformon. Ezáltal nem kell időt és erőforrást pazarolnod különféle rendszerek kezelésére, hanem mindent egyszerűen és hatékonyan kezelhetsz egy helyen.

2
Rugalmas és költséghatékony fizetési megoldások

Az Okoskassza szolgáltatások, mint például a SoftPOS és a SmartTerminál, rugalmas és költséghatékony fizetési megoldásokat kínálnak. Könnyedén elfogadhatsz bankkártyás fizetéseket anélkül, hogy beruháznál drága terminálokba vagy szolgáltatásokba, ezzel növelve ügyfeleid elégedettségét és lojalitását.

3
Egyszerű és hatékony online értékesítés

A SmartWebshop és a SmartPortal segítségével egyszerűen és hatékonyan bővítheted az online jelenléted. A könnyen kezelhető webáruház és az intelligens portál lehetővé teszi a termékek egyszerű nyomon követését, az online forgalom növelését és a vásárlói élmény javítását.

4
Valós idejű adatok és analitika

Az Okoskassza szolgáltatások valós idejű adatokat és analitikát biztosítanak számodra. A SmartPortal lehetővé teszi a forgalmi adatok valós idejű követését, a készletek kezelését és a pénzügyeid egyszerű nyomon követését. Ez segíthet gyors döntéseket hozni, optimalizálni a működésed és javítani a teljesítményed.

Még nem vagy ügyfelünk?

Válassz minket, és élvezd az Okoskassza szolgáltatásainak előnyeit, amelyekkel vállalkozásod hatékonyabbá és versenyképesebbé válik!
Nyiss Te is MERKÚR számlacsomagot online VideóBankon pár egyszerű lépésben.

SmartKassa- az online pénztárgép

Egy igazi all-in-one pénztárgép, ami mindent tud, amire szükséged lehet. A SmartKassa egy érintőképernyős Android alapú online pénztárgép, amely magába foglalja az adóügyi egységet, a nyomtatót is és integrált bankkártya elfogadással is rendelkezik. Termékeidet kezelheted helyben a kasszán keresztül, vagy SmartPortal segítségével a világ bármely pontjáról.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SoftPOS: mobiltelefon, mint digitális fizetési terminál

Már a MagNet Banknál is elérhető a SoftPOS: vállalkozóként ezzel a szolgáltatással terminál bérlése, és az ehhez kapcsolódó anyagi és adminisztratív terhek nélkül nyújthatsz biztonságos fizetési lehetőséget ügyfeleidnek!

Egyszerű bankkártyás fizetés, minden bankkártyához, gyorsan és egyszerűen.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SmartTerminál - minden bankkártyához

Elektronikus fizetés pillanatok alatt! A SmartTerminal segítségével lehetőséged lesz Visa, MasterCard, Maestro típusú bankkártya, vagy SZÉP és EP kártya elfogadásra is. Ügyfeleid fizethetnek mágnescsíkos-, chip-, vagy érintéses-fizetéssel, vagy akár az okostelefonjukkal is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SmartWebshop - az online forgalomnövekedésért

Értékesítsd termékeid online, nehézségek nélkül. A SmartWebshop egy bérelhető webáruház, ami mindent tud, amire szükséged lehet. Bérlése és személyre szabása gyors és egyszerű. A webshop kezelőfelületét a SmartPortal nyújtja, így egy helyen kezelheted termékeidet és valós időben követheted nyomon a forgalmadat is.

WEBÁRUHÁZ BELÉPÉS

SmartPortal - a kereskedőkért

A SmartPortal segítségével lehetőséged nyílik többek között arra, hogy valós időben kövesd nyomon a forgalmaidat, kezeld a termékeid árát és raktárkészletét, hozzáférj a könyvelésedhez vagy statisztikáidhoz.

Innovatív, mert mindent egy helyen találsz meg! Vásárolj SmartKassa-t, SmartTerminal-t és bérelj SmartWebshopot csomagban és kövesd nyomon az összes bevételed egy helyen! Ráadásul az offline és online értékesített termékeidet is könnyedén kezelheted.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Mastercard Business bankkártya

Innovatív pénzügyi megoldásainkkal könnyedén irányíthatod vállalkozásod pénzügyeit és maximalizálhatod a hatékonyságot a Mastercard Business Bankkártyával.

Vállalati bankkártya

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Feltételek

⁣ * A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaihoz⁣ , illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból ( Általános Üzleti Feltételek, Pénzforgalmi Üzletszabályzata)⁣ , valamint az Általános Hirdetményből⁣ és a Vállalati bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listák⁣ ból. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.