Segítő Bankkártya Program

A MagNet bankkártyáddal most beléphetsz a közösségi támogatás új dimenziójába. Adakozz egész évben a Bank profitjából, hogy észre sem veszed! Csupán egy beállítás, és minden bankkártyás vásárlásod után aktív résztvevője leszel egy általad kiválasztott fontos ügynek.

Minden MagNet bankkártyás vásárlásod egyben adomány is.

A Segítő bankkártyával nemcsak kényelmessé teheted a vásárlást, hanem hasznossá is. Közösségi bankként a pénzügyi tudatosságot szeretnénk mélyebb tartalommal megtölteni. Nálunk nemcsak arról dönthetsz, hogy hol költöd el a pénzed, hanem arról is, hogy a vásárlásaid rajtad kívül még ki másnak szereznek örömet. Ezzel is növeled a vásárlásod eszmei értékét.

Egy gyors beállítás után aktív résztvevője lehetsz egy általad választott jó ügynek. A bankkártyával történő vásárlás számodra mindig ingyenes, viszont minden bankkártyás vásárlás után a MagNet Bank felajánlja a banki jutalék egy részét. Ezt automatikusan célba juttatjuk annak a civil szervezetnek, amelyet választottál. Mutatjuk a részleteket!

TÁMOGATHATÓ SZERVEZETEK

Lépésről lépésre

Tudom, kit választok
 1. Indulj el!

  A MagNet Mastercard bankkártya és a NetBank hozzáférés ütős kettőse biztosít belépést a programba.

 2. Keresd meg!

  A NetBankodba való belépést követően, keresd a Közösségi Funkciók menüpont alatt a Segítő Bankkártya opciót.

 3. Legyél támogató!

  Találd meg a számodra kedves civil szervezetet!

 4. Használd a kártyád!

  Fizess bankkártyával és figyeld, hogy milyen összeg gyűlik össze a kiválasztott célra.

Nem vagy még ügyfelünk?

Ha a Segítő Bankkártya Programunk meggyőzött, hogy itt a helyed, csatlakozz hozzánk!

NYISS SZÁMLÁT!

Kérdésről kérdésre

1
Több szervezet is kaphat támogatást egyszerre?

Csak egy kedvezményezettet választhatsz ki, azonban ezt bármikor megváltoztathatod.

2
Automatikusan életbe lép a Segítő Bankkártya Program?

A Segítő Bankkártya csak akkor lép működésbe, ha választasz szervezetet. Ha nem élsz ennek a lehetőségével, akkor a bank nem ír jóvá adományt senkinek. A döntés a tiéd.

3
Ki fizeti az adományt?

Közösségi bankként mi álljuk az adomány összegét. Ezt a banki jutalékból fedezzük, ezt ajánljuk fel a programban kiválasztott szervezeteknek.

4
Milyen mértékű a hozzájárulás?

Az adományozás összege függ a bankkártyás vásárlások összegétől és a bankkártya típusától. A bankkártyával történő vásárlás számodra mindig ingyenes. Alap bankkártyával: 1 ezrelék, Dombornyomott bankkártyával: 2 ezrelék, Business bankkártyával 3 ezrelékkel járulsz hozzá a kedvezményezetted céljaihoz.

5
Mi számít bankkártyás vásárlásnak?

Minden sikeres tranzakció, amit belföldön vagy külföldön a fizikai kártyáddal vagy a telefonodon mobilfizetéssel POS terminálnál és/vagy az interneten bonyolítottál. Az ATM készpénzfelvétel nem minősül annak.

6
Hogyan kerül a támogatás a szervezethez?

Minden negyedév végén összesítjük, majd jóváírjuk annak a szervezetnek, amely a negyedéves időszak utolsó napján szerepel a NetBankod beállításában. Ne feledd, negyedévente választhatsz új szervezetet, fontos, hogy egy lezárult támogatási negyedév után újra beállíts egyet!

Miért csatlakozz civil szervezetként a Segítő Bankkártya Programunkhoz?

Együtt könnyebb!

Velünk együtt megsokszorozódik a közösséged és messzebbre viheted az üzeneted.

Önjáró adománygyűjtés

A programban való részvétellel egyszerűvé és gördülékennyé teheted az adománygyűjtést. Csak annyi a feladatod, hogy jelentkezel!

Csatlakozz hozzánk a szervezeteddel!

Jó szívvel várunk a támogatottjaink közé. Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, először is jelezd a részvételi szándékod az impact@magnetbank.hu email címen. Ezt követően kiküldjük neked a szükséges formanyomtatványokat. Ha kitöltve visszakaptuk, már csak egy kis türelemre lesz szükség és Te is tagja leszel a programnak.Bízunk benne, hogy a közös értékeink mentén kapcsolódhatunk!

Közös eredményünk, hogy 2023-ban ügyfeleinkkel együtt közel 50 millió forinthoz juttattunk  280 civil szervezetet a Segítő Bankkártya Programban.

Kapcsolódó termékek

Deviza számlacsomag

Deviza számlacsomagunkat gazdasági formától függetlenül azon vállalkozások részére alakítottuk ki, akik… • deviza számlaforgalmat bonyolítanak • megoldást keresnek nemcsak a számlavezetési havidíj, hanem a banki költségek alacsony szinten tartására is.

Vállalati számlacsomag

Nonprofit számlacsomag

Diamond számlacsomag

Aktív számlahasználat mellett hajlandó vagy bizonyos feltételek teljesítésére a kedvező kondíciók eléréséhez és olyan bankszámlát keresel, ahol Te döntheted el, hogy mekkora számlavezetési díjat fizetsz, a DIAMOND lakossági számlacsomagunk a számodra ideális választás. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Jupiter számlacsomag

Jupiter számlacsomagunkat gazdasági formától függetlenül azon rutinos vállalkozók részére alakítottuk ki, akik… • vállalkozása megnövekedett forgalommal rendelkezik • megoldást keresnek nemcsak a számlavezetési havidíj, hanem a banki költségek alacsony szinten tartására is

Vállalati számlacsomag

Mars számlacsomag

Mars számlacsomagunk remek társ azon frissen induló vállalkozások, illetve alacsony forgalmú cégek számára, ahol kifejezetten fontos a számlavezetési költségek stabil alacsonyan tartása.

Vállalati számlacsomag

Nap számlacsomag

Gazdasági formától függetlenül azon vállalkozóknak, akiknek… • nagy számlaforgalom bonyolítása mellett célja a banki költségek alacsony szinten tartása • fontos a fix és alacsony számlavezetési havidíj.

Vállalati számlacsomag

Deviza számlacsomag

Ha EUR, USD, GBP illetve CHF devizában szeretnél számlaforgalmat bonyolítani, vagy betétlekötést kezdeményezni, akkor a DEVIZA számlacsomagunk a számodra ideális választás.

Lakossági számlacsomag

Csillag számlacsomag

Mindennapi bankoláshoz feltételek nélkül igényelhető bankszámlát szeretnél, több díjmentes tranzakcióval, NetBankkal, MobilBankkal, és még azt is Te döntöd el mekkora számlavezetési díjat fizetsz, a CSILLAG lakossági számlacsomagunk az ideális választás. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Általános számlacsomag

Feltétel nélkül igényelhető számlacsomagot keresel minimális számlaforgalommal, akkor az ÁLTALÁNOS számlacsomagunk a számodra ideális választás.

Lakossági számlacsomag

Csillag számlacsomag fiataloknak

14. életévüket betöltött ifjak számára: számlahasználati feltételek nélkül igényelhető lakossági számlavezetés közösségi extrákkal, annyiért, amennyit gondolsz!

Lakossági számlacsomag

Szféra számlacsomag

Szféra számlacsomagunkat kimondottan olyan kiemelt területen tevékenykedő vállalkozások számára alakítottuk ki, akiknek fontos, hogy… • banki költségeire stabilan alacsony és kiszámítható megoldást találjanak • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítsék vállalkozásuk mindennapi pénzügyeit.

Vállalati számlacsomag

Nonprofit számlacsomag

Merkúr számlacsomag

Teljeskörű online számlanyitással elérhető Merkúr számlacsomagunkat kimondottan azon egyéni vállalkozók számára készítettük, akik… • fixen alacsony számlavezetési havidíjazású megoldást keresnek • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítenék vállalkozásuk mindennapi pénzügyeit

Vállalati számlacsomag

MagNet Start Folyószámlahitel

Szabadon felhasználható, tárgyi fedezet nélkül igényelhető, gyors és rugalmas hitel konstrukció, új üzleti lehetőségek kihasználására, hétköznapi likviditási nehézségek áthidalására.

Vállalati hitel

Üstökös számlacsomag

Az Üstökös számlacsomagunkat kifejezetten azon új vállalkozások számára alakítottuk ki, akiknek fontos, hogy... • banki költségeire stabilan alacsony és kiszámítható megoldást találjanak • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítsék vállalkozásuk mindennapi pénzügyeit.

Vállalati számlacsomag

Alap számlacsomag

Az Alapszámla a 262/2016. (VIII. 31.) Korm. rendelet alapján kialakított számlacsomag, azoknak, akik nem rendelkeznek bankszámlával és a havi számlavezetési díj (jelenleg 1 000 Ft) megfizetése mellett díjmentesen szeretnék igénybe venni a vonatkozó jogszabályban meghatározott kedvezményeket.

Lakossági számlacsomag

Házhozszámla illusztráció fiatal felnőtt férfi örül a laptop előtt

Házhozszámla számlacsomag

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni, szeretnéd elfelejteni a papíralapú ügyintézést és online utalni díjmentesen, a HÁZHOZSZÁMLA az ideális választás számodra. A Házhozszámlát VideoBankon nyithatod meg. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Mastercard Business Bonus Program

Fedezd fel vállalkozásod számára tervezett exkluzív előnyöket és kedvezményeket, a Mastercard Business kártyáddal!  

Folyószámlahitel

A folyószámlahitel lehetővé teszi a vállalati ügyfeleink számára, hogy rövid távú likviditási szükségleteiket fedezzék.

Vállalati hitel

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

Mastercard Business bankkártya

Innovatív pénzügyi megoldásainkkal könnyedén irányíthatod vállalkozásod pénzügyeit és maximalizálhatod a hatékonyságot a Mastercard Business Bankkártyával.

Vállalati bankkártya

Csatlakozz hozzánk!ONLINE SZÁMLANYITÁS