Lakossági elektronikus szolgáltatásVállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és biztonságos online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

MagNet NetBank előnyei

Gyors és kényelmes bankolás

A Netbank segítségével gyorsan és kényelmesen intézheted pénzügyeidet otthonról vagy bárhol, ahol internethozzáférés elérhető. Nincs több várakozás a bankfiókokban vagy postán.

Hozzáférés bármikor

A NetBank 0-24 órában elérhető, ami azt jelenti, hogy nem számít, hogy hétvége vagy munkaidőn kívül van, mindig hozzáférhetsz számláidhoz és elvégezheted pénzügyi tranzakcióidat.

Egyszerű áttekintés

Egyszerűen ellenőrizheted számláid egyenlegét, tranzakcióit és számlakivonataidat egyetlen felületen, így mindig tisztában lehetsz a pénzügyi helyzeteddel.

Környezetbarát számlakezelés

Az online számlakivonatok letöltése csökkenti a papírhasználatot és környezetbarát megoldást kínál a pénzügyeid nyomon követésére.

Főbb NetBanki szolgáltatások

Utalások
Számlatörténet
Számlakivonat
Megtakarítások
Hitel információ
Betétlekötések
Bankkártya kezelése
Közösségi funkciók
SMS/PUSH értesítés beállítása
Dokumentumtár

Próbáld ki a MagNet NetBankot!

Még ismeretlen számodra a közösségi bankolás? Tedd próbára a NetBank demó rendszerünket, és szeress bele digitális megoldásainkba! Tudtad, hogy a NetBank felületünkön a megszokott elektronikus szolgáltatásokon felül még jótékonykodni és megtakarítani is tudsz?
Próbáld ki a MagNet NetBank demó verzióját!

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni!
Nyiss Te is Lakossági ügyfélként Házhozszámlát,
Vállalati ügyfélként Merkúr számlacsomagot
online VideoBankon pár egyszerű lépésben, és támogass minden bankkártyás vásárlásoddal egy jó ügyet Bankunk pénzéből!

Kapcsolódó programok

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

MagNet Tölgyes

1 ügyfél = 1 fa. A MagNet Bank történetének negyedik faültetési akciója keretében minden ügyfele nevében ültetett egy facsemetét, azaz összesen 40.000 facsemete ültetéséről gondoskodott 2019-2021 között! 2022 koratavasszal az ügyfélállomány növekedésének mértékében további 10.000 kocsányos tölgyet ültettünk a MagNet Tölgyesben az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével.

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

Mastercard Business bankkártya

Innovatív pénzügyi megoldásainkkal könnyedén irányíthatod vállalkozásod pénzügyeit és maximalizálhatod a hatékonyságot a Mastercard Business Bankkártyával.

Vállalati bankkártya

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

VideoBank Adatmódosítás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol mostantól az online számlanyitás mellett egyetlen kattintással ismételt újraazonosítást és adatmódosítást végezhetsz!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Feltételek

⁣ * A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaihoz⁣ , illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból ( Általános Üzleti Feltételek, Pénzforgalmi Üzletszabályzata⁣ és az Elektronikus azonosítást igénylő banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltétele)⁣ , valamint az Általános Hirdetményből⁣ továbbá a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós lista⁣ és a Vállalati bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listák⁣ ból. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.