Lakossági hitel

MagNet Folyószámlahitel

A MagNet Folyószámlahitel egy bármikor és szabadon – akár bankkártyával – felhasználható biztonsági tartalék. Amennyiben a számládon nincs elég fedezet egy tranzakció (átutalás, készpénzfelvétel, bankkártyás vásárlás stb.) elvégzéséhez, a rendelkezésre tartott hitelkeret terhére az teljesíthető.

Miért a MagNet Lakossági Folyószámlahitel?

1
Bármikor elérhető

A tartalékkeret a számládhoz kapcsolódik, amely így megnöveli a számla elérhető egyenlegét. A még fel nem használt hitelkeret összegét akár készpénzben, akár bankkártyával eléred, ami a nem várt helyzetekben nyújt gyors pénzügyi segítséget.

2
Szabadon felhasználható

A MagNet Folyószámlahitel igénybe vétele esetén nem kell célt megjelölni, hogy mire használod a hitelkeretet. A Te döntésed, hogy a rendelkezésre álló keretet mikor és hogyan használod fel.

3
Bármikor törleszthető

A hitelkeretnek nincs megszabott fizetési ütemezése, amikor újra szabad pénzed van és azt elhelyezed a számládon, a hitelkeret automatikusan feltöltődik, amit aztán újra igénybe vehetsz, ha szükséged lesz rá.

4
Nincs beállítási, rendelkezésre tartási díj

A hitelkeret igénybe vételéig nem kell semmiféle díjat fizetned. A keretből lehívott összeg után kell csak kamatot fizetni, Ha nem veszed igénybe, akkor egy minimális megújítási díjjal (évente 2.000 Ft) a kért hitelkeret egész évben a rendelkezésedre áll, hogy váratlan esetben igénybe vedd.

Folyószámlahitel részletek

Hitelcél

-

szabad felhasználásra

Devizanem

-

forint

Hitelösszeg

-

150 000 Ft – 1 000 000 Ft

Futamidő

-

1 év, ami a feltételek fennállása esetén további 1 évvel meghosszabbodik

A hitel lehívása

-

Automatikus. Amennyiben a fizetési számla egyenlege nem elegendő a tranzakció fedezetére (átutalás, bankkártyás vásárlás, csoportos beszedés, stb.), úgy a megbízás a hitelkeret igénybevételével fog teljesülni (ha a megbízás összege kisebb, mint a számlaegyenleg és a hitelkeret együttes összege).

Törlesztés módja

-

A hitelkeret törlesztése automatikus. A hitelkerethez kapcsolt fizetési számlára érkező jóváírások külön megbízás nélkül feltöltik a hitelkeretet.

Kamatozás

-

Kamatot csak az igénybe vett hitelkeret után kell fizetni, a napi záró egyenleg alapján. A kamatfizetés havonta, a tárgyhónapot követő első banki munkanapon esedékes. Az ügyleti kamatláb: Jegybanki alapkamat + 18%

Kamatozás típusa

-

változó kamatozású, az MNB alapkamat, változást azonnal követi

Kamatláb (évi)

-

25,25%

Kereskedelmi kommunikációs THM

-

30,3%

Hasonlítsd össze egy másik hitellel

MagNet Folyószámlahitel feltételei

Ki veheti igénybe?

MagNetes vagy új ügyfeleknek is?

Mekkora összegre lehetek jogosult?

Hogyan igényelhető?

Mit érdemes tudni a hitelkeret kamatozásáról?

A hatósági átutalás és az átutalási végzés alapján történő átutalás - fizetési számlához kapcsolódó hitelkeret esetén

Reprezentatív példa

A hitelkeret teljes összege

375 000 Ft

Futamidő

1 év

Hitelkamatláb

25,25%

Hitelkamat típusa

Változó

Havi számlavezetési díj

0 Ft

Bankkártya havi díja

349 Ft

A lehívás díja (bankkártyás vásárlás)

0 Ft

THM (teljes hiteldíj mutató)

30,3%

A hitel teljes díja

100 191 Ft

A hitel teljes díjába foglalt hitelkamat összege

96 003 Ft

Hitel teljes díjába foglalt díj, jutalék, költség és adó:

4 188 Ft

A fogyasztó által fizetendő teljes összeg

475 191  Ft

A hirdetményben feltüntetett THM értékek 375.000 Ft összegű folyószámlahitelre, 1 éves futamidőre kerül kiszámításra Csillag számlacsomaghoz tartozó havi számlavezetési díj, és MasterCard Alap bankkártya havi díj figyelembevételével, azt feltételezve, hogy az Ügyfél bankkártyás vásárlással a rendelkezésre tartási időszak alatt folyamatosan kihasználja a hitelkeretet, kamatot, díjat havonta, tőkét a rendelkezésre bocsátási időszak lejáratakor fizet. A Bank a hitelkeret leggyakoribb lehívási módjának a bankkártyás vásárlást tekinti, ettől eltérő lehívási mód eltérő THM értéket eredményezhet. A THM-k meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutatók mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Igénylés menete

ÉRDEKEL
  1. IGÉNYLÉS BENYÚJTÁS ÉS SZERZŐDÉS ALÁÍRÁS

    A hiteligénylés bármely MagNet bankfiókban benyújtásra kerülhet (kizárólag hiánytalan dokumentáció esetén történhet meg a kérelem befogadása). Az igénylőlap aláírásával ügyfél oldalról a fizetési számlához kapcsolódó hitelkeret aláírása is megtörténik.

  2. HITELBÍRÁLAT

    Bank elvégzi a teljes hitelbírálatot, amely maximum 10 munkanap. A hitelbírálat a Bank kockázatkezelési és hitelbírálati szabályainak megfelelően történik a jogszabályokban meghatározott feltételek figyelembevételével.

  3. A HITELKERET MEGNYITÁSA (FOLYÓSÍTÁS)

    A hitelkeret megnyitása a pozitív hitelbírálatot követően történik meg. Bank a hitelkeretet a megjelölt fizetési számlához kapcsolja. Ezt követően a Bank a hitelkeret megnyitásáról szóló értesítést küld az ügyfélnek, aki innentől kezdve a hitelkeretet használhatja. Amennyiben feltétel volt a korábbi hitelkeret megszüntetése, a folyósítást követően az Ügyfél köteles a másik banknál fennálló hitelkeretet 3 napon belül megszüntetni és arról igazolás hozni.

Kapcsolódó programok

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Kiegészítő ajánlatok

MagNet Személyi Kölcsön

Van, amikor csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy elérjünk egy kitűzött célt, vagy átvészeljünk egy nehezebb időszakot. Jó érzés, ha ilyenkor van hova fordulni. Ha gyors, kisebb összegű segítségre van szükséged, igényelj fix kamatozású MagNet Személyi Kölcsönt!

Lakossági hitel

MagNet Személyi Kölcsön Autóvásárlási célra

Autóvásárlásban gondolkodsz, de hiányzik némi összeg, hogy azt a kocsit vedd meg, amit szeretnél? Nem kell tovább keresned, a MagNet autóvásárlási személyi kölcsönével ki tudod egészíteni meglévő saját erődet.

Lakossági hitel

MagNet Személyi Kölcsön Zöld hitelcélokra

Szívügyünk a megújuló energiahordozók terjedése, ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk fenntarthatóbbá tenni otthonodat, közlekedésedet. Vedd igénybe a MagNet Személyi Kölcsönt "Zöld" hitelcélokra (energetikai korszerűsítésre, elektromos (házi) autótöltő rendszer/állomás finanszírozására, elektromos mobilitásra), kerékpár vagy egyéb sporteszköz vásárlására és kamatkedvezményben részesítünk!

Lakossági hitel

Házhozszámla illusztráció fiatal felnőtt férfi örül a laptop előtt

Házhozszámla számlacsomag

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni, szeretnéd elfelejteni a papíralapú ügyintézést és online utalni díjmentesen, a HÁZHOZSZÁMLA az ideális választás számodra. A Házhozszámlát VideoBankon nyithatod meg. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

 Prizma forint betét

MagNet Prizma lakossági forint betét kiemelkedő kamatot biztosít 3, 6 vagy 12 hónapos lekötési időre, a Banknál új forrásnak minősülő összegre további feltételek nélkül. 

Lakossági betét

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaiba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó dokumentumokból- így az Általános Üzleti Feltételekből,  a Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, valamint a Fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól és költségeiről megnevezésű hirdetményből.

Csatlakozz hozzánk!Online számlanyitásÉrdekel!