Vállalati hitel

Bankgarancia

 A garancia a bank - meghatározott ideig fennálló - visszavonhatatlan kötelezettségvállalása egy meghatározott összeg fizetésére, ha a szerződő fél nem, vagy nem megfelelően teljesíti valamely szerződéses kötelezettségvállalását.

Miért ajánljuk a Bankgaranciát?

1
Bizalom növelése

A bankgarancia erősíti az üzletfeleid szemében a vállalkozásod hitelességét és megbízhatóságát.

2
Készpénzkímélő eszköz

A bankgarancia révén a vállalkozásodnak nem szükséges, hogy az adott tranzakció vagy szerződés teljesítésére előre készpénzt biztosítson.

3
Üzleti lehetőségek bővítése

A bankgarancia lehetővé teszi a vállalkozásod számára, hogy olyan üzletekben vegyél részt, ahol a bankgarancia előnyt jelenthet a versenytársaiddal szemben.

4
Hitelcélhoz szabott feltételek

A hitel folyósítása és törlesztése igazodik fejlesztés megvalósításához, és a fejlesztésből származó bevételek keletkezéséhez.

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni!
Nyiss Te is Merkúr számlacsomagot online VideóBankon pár egyszerű lépésben, és támogass minden bankkártyás vásárlásoddal egy jó ügyet Bankunk pénzéből!

Feltételek

⁣ A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A feltüntetett kondíciók a mindenkor hatályos Hirdetmény szerint érvényes díjakat tartalmazzák. A hitelkonstrukció részletes feltételeiről a MagNet Bank Zrt. bankfiókjaiban, továbbá honlapunkon keresztül (www.magnetbank.hu) elérhető vonatkozó dokumentumokból - így az Általános Üzleti Feltételekből, a Vállalati Hitelezési Üzletszabályzatból, valamint „Vállalkozások részére nyújtott, hitelek, kölcsönök és egyéb banki kötelezettségvállalások kamatairól, alkalmazott díjairól, jutalékairól, költségeiről és egyéb feltételeiről”⁣ szóló Hirdetményből - tájékozódhat.
A MagNet Bank Zrt. a honlapján megjelenített kondíciók, feltételek módosításának jogát, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja.

Csatlakozz hozzánk!Online számlanyitásÉrdekel