Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Tegyél hozzá(nk)!

Közösségi bankként célunk, hogy ügyfeleinknek partnerséget kínáljunk a pénzügyekben. Belátásodra bízzuk, hogy lakossági ügyfélként 0-1000 Ft között mennyit szeretnél költeni a számlavezetésre. Kérjük, ha teheted, méltányold, hogy a számlavezetési díjad egyfajta befektetés is a munkánkba és egyben a missziónkba.

A becsületkassza felajánlásod neked pár száz forint, nekünk felbecsülhetetlen elismerés.

Kiszámoltuk, hogy számunkra havonta 383 forint a lakossági számlavezetés becsült önköltsége. Megköszönjük, ha ennek figyelembevételével felelősen döntesz a felajánlásodról.

Beállítom az összeget

A döntésed igazi pillangóeffektus – nézd meg mi mindent hoz létre a hozzájárulásod!

Értékelés

Ezáltal értékeled a munkánkat, növeled a munkatársaink elégedettségét és a szolgáltatásaink színvonalát.

Átláthatóság

Nulla forintos bankszámla nem létezik, hiszen a szolgáltatásaink mögött sok munka van. Ha hozzájárulsz a számlavezetésed költségeihez, egy átláthatóbb és méltányosabb rendszert hozunk közösen létre, ahol mi sem kényszerülünk a kieső bevételeinket máshonnan fedezni

Támogatás

Ezzel is hozzájárulsz ahhoz, hogy még többet segíthessünk mindazoknak, akik támogatásra szorulnak.

Pénzügyi tudatosság

A pénzügyi tudatosságod mélyíted általa, hiszen ezzel egy újabb döntési jogot kapsz a pénzed felhasználásáról.

Hogyan rendelkezhetsz a becsületkasszáról?

1
Online

NetBankon keresztül, a Közösségi Hatás menüpont alatt kódszó használata nélkül, vagy hitelesített (kódszóval ellátott) levéllel.

2
Személyesen

Bármelyik bankfiókunkban szeretettel várunk, ahol kollégáink percek alatt segítenek a beállításban.

3
Postai úton

Juttasd el hozzánk postán keresztül sz aláírt nyilatkozatodat, amiben rendelkezel a számlavezetési díjadról.

Kapcsolódó ajánlatok

Diamond számlacsomag

Aktív számlahasználat mellett hajlandó vagy bizonyos feltételek teljesítésére a kedvező kondíciók eléréséhez és olyan bankszámlát keresel, ahol Te döntheted el, hogy mekkora számlavezetési díjat fizetsz, a DIAMOND lakossági számlacsomagunk a számodra ideális választás. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Csillag számlacsomag

Mindennapi bankoláshoz feltételek nélkül igényelhető bankszámlát szeretnél, több díjmentes tranzakcióval, NetBankkal, MobilBankkal, és még azt is Te döntöd el mekkora számlavezetési díjat fizetsz, a CSILLAG lakossági számlacsomagunk az ideális választás. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Apránként megtakarítás

Az Apránként Megtakarítási Program egy virtuális malacpersely, amely segít céljaid elérésében. Ha konkrét, nagyobb céllal rendelkezel, a Fix összegű megtakarítást válaszd, vagy válaszd az Aprógyűjtést bankkártyával, ahol minden egyes bankkártyás vásárlásod összegét felkerekítjük az általad megszabott mértékben, és beletesszük a különbözetet a megtakarításodba.

Lakossági betét

 Jelzáloghitelek- szabad felhasználású

Szabad felhasználású jelzáloghitelek: nagyobb összegű, ingatlan biztosíték mellett, akár 20 év futamidőre felvehető kölcsön, melynek felhasználását nem kell igazolnod.

Lakossági hitel

MagNet Folyószámlahitel

A MagNet Folyószámlahitel egy bármikor és szabadon – akár bankkártyával – felhasználható biztonsági tartalék. Amennyiben a számládon nincs elég fedezet egy tranzakció (átutalás, készpénzfelvétel, bankkártyás vásárlás stb.) elvégzéséhez, a rendelkezésre tartott hitelkeret terhére az teljesíthető.

Lakossági hitel

Csillag számlacsomag fiataloknak

14. életévüket betöltött ifjak számára: számlahasználati feltételek nélkül igényelhető lakossági számlavezetés közösségi extrákkal, annyiért, amennyit gondolsz!

Lakossági számlacsomag

Szféra számlacsomag

Szféra számlacsomagunkat kimondottan olyan kiemelt területen tevékenykedő vállalkozások számára alakítottuk ki, akiknek fontos, hogy… • banki költségeire stabilan alacsony és kiszámítható megoldást találjanak • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítsék vállalkozásuk mindennapi pénzügyeit.

Vállalati számlacsomag

Nonprofit számlacsomag

 Prizma forint betét

MagNet Prizma lakossági forint betét kiemelkedő kamatot biztosít 3, 6 vagy 12 hónapos lekötési időre, a Banknál új forrásnak minősülő összegre további feltételek nélkül. 

Lakossági betét

Mentor Plusz Betét

Mentor Plusz Közösségi Betét választásával megtakarításaidat jó célra használhatod! Mentor plusz betét lekötésekor meghatározhatod, hogy a Bank kinek a hitelét tegye kedvezményesebbé, így megtakarításod nemcsak Neked, de az általad kiválasztott mentor hitelfelvevő ügyfelünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Lakossági betét

Házhozszámla illusztráció fiatal felnőtt férfi örül a laptop előtt

Házhozszámla számlacsomag

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni, szeretnéd elfelejteni a papíralapú ügyintézést és online utalni díjmentesen, a HÁZHOZSZÁMLA az ideális választás számodra. A Házhozszámlát VideoBankon nyithatod meg. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Hűség betét forintban

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni a Házhozszámla az ideális választás számodra, hiszen ez a számla VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági betét

 Hello betét

Ismerd meg a 6 hónapos MagNet HELLO lakossági forint betétet! ⁣Új számlanyitásodat és lekötéseidet, most kamaton felüli, egyszeri, akár 100.000 Ft bónusszal jutalmazzuk. Éves kamatláb: 5,00% (EBKM:4,97%), a betétben elhelyezhető összeg: 500.000-10.000.000 Ft

Lakossági betét

MagNet Személyi Kölcsön Autóvásárlási célra

Autóvásárlásban gondolkodsz, de hiányzik némi összeg, hogy azt a kocsit vedd meg, amit szeretnél? Nem kell tovább keresned, a MagNet autóvásárlási személyi kölcsönével ki tudod egészíteni meglévő saját erődet.

Lakossági hitel

Adócsillapító Tartós Megtakarítási Számla

A Tartós Megtakarítási Számla célja kedvezményes adózású vagy akár adómentes megtakarítás elérése. Hosszú távra – 3 -5 évre – megtakarított pénzösszegek elkülönítésére szolgál.

Lakossági betét

MagNet Személyi Kölcsön

Van, amikor csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy elérjünk egy kitűzött célt, vagy átvészeljünk egy nehezebb időszakot. Jó érzés, ha ilyenkor van hova fordulni. Ha gyors, kisebb összegű segítségre van szükséged, igényelj fix kamatozású MagNet Személyi Kölcsönt!

Lakossági hitel

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Aktív plusz közösségi betét

Első 3 hónapos kamatfizetési időszakra kiemelkedő kamat aktív számlahasználati feltételekkel, a Banknál új forrásnak minősülő pénzeszközökre

Lakossági betét

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Prizma EUR betét

Ha EUR devizanemben szeretnél feltételek nélkül lekötni betétet 3 vagy 6 hónapos lekötési időre kiemelkedő kamat mellett, akkor a lakossági MagNet Prizma EUR betét a megfelelő választás számodra

Lakossági betét

Határidős lekötött betét

Pontosan tudod hány napra szeretnél betétet lekötni? Válaszd a Határidős lekötött betétet, ahol a lekötési napok számát szabadon meghatározhatod 15-365 nap között. A lekötés lehet egyszeri, vagy az általad meghatározott naponként ismétlődő lekötés, egyéb feltételek nélkül.

Lakossági betét

Szféra Plusz Betét

Szféra Plusz Közösségi Betét választásával megtakarításaidat jó célra használhatod! Szféra lekötött betéttel egyszerre segíthetsz több hitelfelvevőt, például a környezetvédelem, vagy munkahelyteremtés területéről. Megtakarításaid így nemcsak Neked, de az általad kiválasztott hitelezettünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja.

Lakossági betét

Standard betét forintban

Még nem tudod mennyi időre szeretnéd lekötni a pénzed és feltételeket sem szeretnél? Válaszd a Standard betétet és ha úgy rendelkezel, megtakarításodat előre meghatározott lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a folyószámládra is.

Lakossági betét

MagNet Személyi Kölcsön Zöld hitelcélokra

Szívügyünk a megújuló energiahordozók terjedése, ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk fenntarthatóbbá tenni otthonodat, közlekedésedet. Vedd igénybe a MagNet Személyi Kölcsönt "Zöld" hitelcélokra (energetikai korszerűsítésre, elektromos (házi) autótöltő rendszer/állomás finanszírozására, elektromos mobilitásra), kerékpár vagy egyéb sporteszköz vásárlására és kamatkedvezményben részesítünk!

Lakossági hitel

Standard betét devizában

Még nem tudod mennyi időre szeretnéd lekötni a pénzed és feltételeket sem szeretnél? Válaszd a Standard betétet és ha úgy rendelkezel, deviza megtakarításodat hirdetményünkben rögzített lekötési időnként újra lekötjük kamattal, vagy a kamatot kérheted a folyószámládra is.

Lakossági betét

Hűség betét devizában

A devizabetét 2 éves futamidővel, de 6 hónapos kamatfizetési időszakkal köthető le, az első kamatfizetési időszakban kiemelt kamatozással érhető el.

Lakossági betét

MagNet lakáscélú jelzáloghitelek

Jelzáloghitel új vagy használt lakás vásárlásra, telek vásárlásra, felújításhoz, korszerűsítéshez, kölcsön kiváltására. Segítünk, hogy otthon érezd magad.

Lakossági hitel

Széfszolgáltatás

Értékeit, ékszereit, megőrzendő dokumentumait ne tartsa otthon, hanem helyezze el azt a MagNet Bank Zrt. védett széf rekeszeiben!

Lakossági hitel

Babaváró kölcsön

Házasoknak, akik új gyermek(ek) vállalását tervezik kedvező kamatozású, szabad felhasználású babaváró kölcsön akár lakáscélra, autó vásárlásra, vagy hitelkiváltásra is! Olvasd el a részleteket.

Lakossági hitel

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

Csatlakozz hozzánk!ONLINE SZÁMLANYITÁS