Lakossági hitel

Lakossági hitelek

Lakossági ügyfeleink a MagNet Banknál jelenleg lakáscélra, szabad felhasználásra, és hitelkiváltási célra igényelhetnek hitelt ingatlanfedezet mellett, illetve ingatlanfedezet nélkül fizetési számlához kapcsolódóan szabad felhasználású hitelkeretet, személyi kölcsönt vagy Babaváró kölcsönt. A hitelkeret fenntartásának feltétele, hogy rendszeres jövedelmed a MagNet Banknál vezetett bankszámlára érkezzen, a személyi kölcsönnél ez nem feltétel.

MagNet lakáscélú jelzáloghitelek
Jelzáloghitel új vagy használt lakás vásárlásra, telek vásárlásra, felújításhoz, korszerűsítéshez, kölcsön kiváltására. Segítünk, hogy otthon érezd magad.
Lakossági hitel
MagNet Személyi Kölcsön Zöld hitelcélokra
Szívügyünk a megújuló energiahordozók terjedése, ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk fenntarthatóbbá tenni otthonodat, közlekedésedet. Vedd igénybe a MagNet Személyi Kölcsönt "Zöld" hitelcélokra (energetikai korszerűsítésre, elektromos (házi) autótöltő rendszer/állomás finanszírozására, elektromos mobilitásra), kerékpár vagy egyéb sporteszköz vásárlására és kamatkedvezményben részesítünk!
Lakossági hitel
MagNet Folyószámlahitel
A MagNet Folyószámlahitel egy bármikor és szabadon – akár bankkártyával – felhasználható biztonsági tartalék. Amennyiben a számládon nincs elég fedezet egy tranzakció (átutalás, készpénzfelvétel, bankkártyás vásárlás stb.) elvégzéséhez, a rendelkezésre tartott hitelkeret terhére az teljesíthető.
Lakossági hitel
 Jelzáloghitelek- szabad felhasználású
Szabad felhasználású jelzáloghitelek: nagyobb összegű, ingatlan biztosíték mellett, akár 20 év futamidőre felvehető kölcsön, melynek felhasználását nem kell igazolnod.
Lakossági hitel
MagNet Személyi Kölcsön
Van, amikor csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy elérjünk egy kitűzött célt, vagy átvészeljünk egy nehezebb időszakot. Jó érzés, ha ilyenkor van hova fordulni. Ha gyors, kisebb összegű segítségre van szükséged, igényelj fix kamatozású MagNet Személyi Kölcsönt!
Lakossági hitel
MagNet Személyi Kölcsön Autóvásárlási célra
Autóvásárlásban gondolkodsz, de hiányzik némi összeg, hogy azt a kocsit vedd meg, amit szeretnél? Nem kell tovább keresned, a MagNet autóvásárlási személyi kölcsönével ki tudod egészíteni meglévő saját erődet.
Lakossági hitel
Széfszolgáltatás
Értékeit, ékszereit, megőrzendő dokumentumait ne tartsa otthon, hanem helyezze el azt a MagNet Bank Zrt. védett széf rekeszeiben!
Lakossági hitel

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaiba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó dokumentumokból- így az Általános Üzleti Feltételekből,  a Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, Általános Pénzforgalmi Üzletszabályzatból, valamint a Fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól és költségeiről megnevezésű hirdetményből.  A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.