Dolgozz a MagNet Banknál

Szeretnél egy unalmas munkahelyen, magas fizetésért, stresszes munkát végezni? Akkor jobb, ha egy másik álláslehetőséget keresel magadnak, amelyhez sok sikert kívánunk.
Ám, ha egy lelkes, elhivatott csapatnak lennél a tagja, akik gondolkodásában szabad, felnőtt, együttműködő, inspiratív szervezeti kultúrát hoznak létre, akkor köztünk a helyed!

Pillants bele, milyen az élet nálunk:

{{ formattedDuration }}

Lejátszás

Ha szívesen tartoznál közösségünkhöz, nézd meg
nyitott pozícióinkat!

Munkavégzés helye

{{ props.getFilterCounterValue('locations') }} kiválasztva

Pozíció

{{ props.getFilterCounterValue('departments') }} kiválasztva

Munkaidő

{{ props.getFilterCounterValue('contractTypes') }} kiválasztva

Munkavégzés helye

{{ props.getFilterCounterValue('locations') }} kiválasztva

Témák

{{ props.getFilterCounterValue('departments') }} kiválasztva

Munkaidő

{{ props.getFilterCounterValue('contractTypes') }} kiválasztva

{{ props.searchData.total }} találat

Kiválasztási folyamatunk

Jelentkezem
 1. Jelentkezés elküldése

  Elküldöd az önéletrajzod, és ha szükséges a pályázathoz a motivációs leveledet is.

 2. Első körös interjú

  A kiválasztott jelölteket ismerkedő beszélgetésre hívjuk be, egyes pozíciókhoz tesztek párosulnak.

 3. Második körös interjú

  Vannak pozíciók, ahol második körös interjúra is sor kerülhet.

 4. Megállapodás és szerződéskötés

  Végül közösen megállapodunk és szerződést kötünk.

Előnyök és juttatások

Valódi értékek

Szabadon gondolkodó, együttműködő, inspiratív szervezeti kultúrát hoztunk létre, amelyben a világjobbító célok létrejöttét támogatjuk szakmai tudásunkkal és a társadalmi, valamint természetvédelmi ügyek iránti elhivatottságunkkal. Közösségi bankként azért dolgozunk, hogy egy tisztább és igazságosabb világot építsünk, és hagyjunk örökül a jövő generációi számára.

Egyedi ösztönző rendszer

A Cafetéria rendszer mellett kidolgoztunk egy differenciált ösztönző rendszert, amelyben elismerjük és támogatjuk az elváráson felüli, kiemelkedő teljesítményt. Teret biztosítunk az újító ötleteidnek, önmegvalósítási törekvéseidnek. Támogatjuk önismereti és szakmai fejlődésed: coaching, mentoring, kis csoportos tréningek szervezésével.

Segítsünk együtt

Az Adj Meleget Programunk, a Közösségi Faültetési és Véradó eseményeink, a Kicsi Pakk kezdeményezésünk mellett számos lehetőséget biztosítunk, hogy csatlakozhass önkéntes programjainkhoz, és másokkal is megismertethesd a szívügyedet.

MagNet Részvénytulajdonosi Program

A MagNet munkavállalók egyben Bankunk tulajdonosai is. Egy év munkaviszony letelte után részvénycsomaggal honoráljuk a közösségi banki küldetésünk iránti elkötelezettségedet.

Egyensúlyra találhatsz

Céges kerékpárflotta, irodai masszázs, jóga, közös reggeli, olvasósarok, saját étterem és büfé, valamint színes programokat biztosító közösségi ház segíti a kikapcsolódásod.

Lezser stílusú és oldott légkörű közösség

Farmerban és pólóban is felelősségteljes munkát végzünk. Kidolgoztunk egy közösségépítő rendszert, amelyben elismerjük, ha a közösségünk aktív tagja vagy. Belső közösségi eseményeinken lehetőséget biztosítunk a munkán túlmutató önfeledt kollegiális kapcsolódásra: Könyvklubbal, saját foci, futó és túracsapattal, Motoros Klubbal, Random Ebédekkel és még számos közösségi eseménnyel: például Sportnappal várunk.