Lakossági számlacsomag

Lakossági számlacsomagok

Az átlátható szolgáltatások és felelős döntés jegyében lakossági ügyfeleink számára becsületkasszás számlavezetést kínálunk, mely keretein belül maguk dönthetik el, hogy a számlavezetés költségeihez milyen összeggel járulnak hozzá.

Házhozszámla illusztráció fiatal felnőtt férfi örül a laptop előtt
Házhozszámla számlacsomag
Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni, szeretnéd elfelejteni a papíralapú ügyintézést és online utalni díjmentesen, a HÁZHOZSZÁMLA az ideális választás számodra. A Házhozszámlát VideoBankon nyithatod meg. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.
Lakossági számlacsomag
Csillag számlacsomag
Mindennapi bankoláshoz feltételek nélkül igényelhető bankszámlát szeretnél, több díjmentes tranzakcióval, NetBankkal, MobilBankkal, és még azt is Te döntöd el mekkora számlavezetési díjat fizetsz, a CSILLAG lakossági számlacsomagunk az ideális választás. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.
Lakossági számlacsomag
Diamond számlacsomag
Aktív számlahasználat mellett hajlandó vagy bizonyos feltételek teljesítésére a kedvező kondíciók eléréséhez és olyan bankszámlát keresel, ahol Te döntheted el, hogy mekkora számlavezetési díjat fizetsz, a DIAMOND lakossági számlacsomagunk a számodra ideális választás. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.
Lakossági számlacsomag
Deviza számlacsomag
Ha EUR, USD, GBP illetve CHF devizában szeretnél számlaforgalmat bonyolítani, vagy betétlekötést kezdeményezni, akkor a DEVIZA számlacsomagunk a számodra ideális választás.
Lakossági számlacsomag
Általános számlacsomag
Feltétel nélkül igényelhető számlacsomagot keresel minimális számlaforgalommal, akkor az ÁLTALÁNOS számlacsomagunk a számodra ideális választás.
Lakossági számlacsomag
Alap számlacsomag
Az Alapszámla a 262/2016. (VIII. 31.) Korm. rendelet alapján kialakított számlacsomag, azoknak, akik nem rendelkeznek bankszámlával és a havi számlavezetési díj (jelenleg 1 000 Ft) megfizetése mellett díjmentesen szeretnék igénybe venni a vonatkozó jogszabályban meghatározott kedvezményeket.
Lakossági számlacsomag
Csillag számlacsomag fiataloknak
14. életévüket betöltött ifjak számára: számlahasználati feltételek nélkül igényelhető lakossági számlavezetés közösségi extrákkal, annyiért, amennyit gondolsz!
Lakossági számlacsomag

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból (Általános Üzleti Feltételek és Pénzforgalmi Üzletszabályzat), valamint az Általános Hirdetményből és a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listából. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.