Lakossági hitel

MagNet Személyi Kölcsön Autóvásárlási célra

Autóvásárlásban gondolkodsz, de hiányzik némi összeg, hogy azt a kocsit vedd meg, amit szeretnél? Nem kell tovább keresned, a MagNet autóvásárlási személyi kölcsönével ki tudod egészíteni meglévő saját erődet.

Miért a MagNet Autóvásárlási Személyi Kölcsön?

1
Ingatlan, és egyéb fedezet nélkül

Nem szükséges ingatlan-, vagy egyéb fedezetet biztosítani a kölcsön igénybevételéhez.

2
Többféle kamatkedvezmény vehető igénybe

Nem csak amiatt lesz alacsonyabb a kamat, mert autóvásárlásra veszed fel a hitelt, hanem a MagNet Banknál vezetett fizetési számlára érkező rendszeres havi jóváírás alapján is jelentős kamatkedvezményt kapsz.

3
Akár 8 millió forint is lehet a kölcsönösszeg, amit bármely típusra felhasználhatsz

Akár 8 millió forint is lehet a kölcsönösszeg, amit bármely típusra felhasználhatsz

4
Fix törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt

A kamatláb a teljes futamidő alatt fix, tehát a havi törlesztőd nem fog változni, így könnyen be tudod tervezni a családi költségvetésbe.

Kalkuláld ki terveid a MagNet személyi kölcsön kalkulátorral

Hitel Részletek

Hitelcél

-

autóvásárláshoz használható fel

Devizanem

-

forint

Hitelösszeg

-

500 000 Ft – 8 000 000 Ft

Futamidő

-

1 - 7 év

Kölcsön biztosítéka

-

Nem szükséges ingatlan-, vagy egyéb fedezetet biztosítani a kölcsön igénybevételéhez.

Törlesztés módja

-

Annuitásos módon, havi egyenlő összegű részletekben

Kamatozás típusa

-

fix, a futamidő alatt nem változik

Kamatláb (évi)

-

12,75% - 22,25%

Kamatkedvezmények

-

A hitel kamatlábának mértéke a kölcsön törlesztésére szolgáló fizetési számlán havonta jóváírt összeg, a szerződött kölcsönösszeg, valamint az esetleges kamatkedvezmények alapján kerül meghatározásra. A kamatláb mértékét és a rendszeres havi jóváírás feltételeit a Bank saját hatáskörében határozza meg, és a mindenkor hatályos lakossági hitel hirdetményében teszi közzé.

THM

-

13,7% - 25,0%

Hasonlítsd össze egy másik hitellel

Hitel kamatlábak Aktív számlahasználati kedvezménnyel 

          Kölcsönösszeg

Standard      

Jövedelem 1 kategória

Jövedelem 2 kategória

500 000 Ft – 1 300 000 Ft

   20,25%

                 19,25%

                15,25%

1 300 001 Ft – 3 300 000 Ft

   18,25%

                 17,25%

                13,25%

3 300 001 Ft – 8 000 000 Ft

   17,50%

                16,50%

                12,75%

Hitel kamatlábak  

          Kölcsönösszeg

Standard      

Jövedelem 1 kategória

Jövedelem 2 kategória

500 000 Ft – 1 300 000 Ft

  22,25%

                 21,25%

              17,25%

1 300 001 Ft – 3 300 000 Ft

  20,25%

                 19,25%

              15,25%

3 300 001 Ft – 8 000 000 Ft

  19,50%

                 18,50%

               14,75%

Standard: MagNet Banknál vezetett fizetési számlájára nem érkezik rendszeres havi jóváírás vagy havonta legfeljebb 150 000 Ft összegű rendszeres havi jóváírás érkezik.

Jövedelem 1 kategória: Havonta 150 000 Ft-ot meghaladó, legfeljebb 250.000 Ft rendszeres havi jóváírás érkezik a MagNet Banknál vezetett fizetési számlájára.

Jövedelem 2 kategória: Havonta 250 000 Ft-ot meghaladó rendszeres havi jóváírás érkezik az Adós MagNet Banknál vezetett fizetési számlájára.

Autóvásárlási hitelcélra igényelhető MagNet Személyi Kölcsön feltételei

Kik vehetik igénybe?

Mekkora lehet a kölcsön összege?

Milyen futamidőre igényelhető a kölcsön?

Milyen dokumentumok szükségesek a kölcsön igényléséhez?

Milyen a kölcsön kamatozása?

Milyen hitelcélra igényelhető a kölcsön?

Milyen helyzetekben jöhet jól?

Szükséges igazolnom, hogy valóban erre a célra költöttem az összeget?

Mi történik, ha erre az igazolásra nem kerül sor?

Reprezentatív példa

500 000 Ft kölcsönösszeg

3 000 000 Ft kölcsönösszeg

Hitel teljes összege

500 000 Ft

3 000 000 Ft

Futamidő

36 hó (3 év)

60 hó (5 év)

Hiteltörlesztések száma

36 db

60 db

Kamatláb

22,25%

20,25%

Kamatláb típusa

fix

fix

A havi törlesztőrészlet összege

19 240 Ft

80 371 Ft

THM (teljes hiteldíj mutató)

25,0%

22,6%

A hitel teljes díja

192 645 Ft

1 822 262 Ft

A hitel teljes díjába foglalt kamat

192 645 Ft

1 822 262 Ft

A hitel teljes díjába foglalt díj, jutalék, költség és adó

0 Ft

0 Ft

A fogyasztó által fizetendő teljes összeg

692 645 Ft

4 822 262 Ft

A reprezentatív példákban feltüntetett THM értékek az ügyfelek előzetes tájékoztatására szolgálnak. A konkrét ajánlatra vonatkozó THM értéket majd az egyedi kölcsönszerződés tartalmazza. A THM kalkuláció során az ügyleti kamattal, és 0% mértékű folyósítási díjjal számoltunk. Bank a kölcsönszerződés megkötéséhez nem írja elő számlavezetési díj megfizetéséhez kötött fizetési számla meglétét, ezért 0 Ft számlavezetési díjjal számoltunk. A THM-k meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutatók mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Igénylés menete

ÉRDEKEL
 1. Kölcsönkérelem benyújtása

  Amennyiben a tájékoztatás45 alapján úgy döntesz, hogy a MagNet Banktól kívánod felvenni a személyi kölcsönt, ki kell töltened és benyújtanod a kölcsönkérelmi nyomtatványt. A kölcsönkérelmi nyomtatvány mellett be kell nyújtanod azokat a dokumentumokat (pl. bankszámla kivonatok stb.), amelyek alapján a Bank meg tudja állapítani jövedelmedet, hiteltartozásaidat. A hitel igényléséhez szükséges dokumentumokat a MagNet Bank bármely bankfiókjában leadhatod.

 2. Előszűrés

  Bankunk elvégzi a benyújtott kérelem és a kapcsolódó dokumentumok formai és tartalmi ellenőrzését, valamint megvizsgálja a hitelezést kizáró feltételeket (pl. KHR ellenőrzést végez).

 3. Kölcsönkérelem bírálata és döntés

  Bank a hitelbírálat során többek között a KHR-ben található adataid, illetve a jövedelmi adataid alapján elbírálja a kérelmed. Ezt követően a Bank a kölcsönkérelem bírálatának eredményéről, a hiteldöntésről minden esetben írásban küld neked értesítést.

 4. Szerződéskötés

  Az igénylés jóváhagyása esetén kollégánk keresni fog, hogy telefonon időpontot egyeztessen Veled a szerződés aláírásának helyszínéről, időpontjáról. A szerződés aláírására valamely MagNet bankfiókban kerülhet sor nyitvatartási időben.

 5. Folyósítási feltételek teljesítése

  A kölcsön folyósítása érdekében a kölcsönszerződésedben rögzített folyósítási feltételeket teljesítened kell, melyet a Bank ellenőriz.

 6. Folyósítás

  Bank a kölcsönszerződés megkötésétől számított, illetve a folyósítási feltételek maradéktalan teljesítését követő 2. banki munkanapon folyósítja a kölcsön összegét a MagNet Banknál vezetett bankszámládra. A folyósítás megtörténtéről és a kölcsön teljes törlesztési ütemtervéről a Bank postai úton megküldött értesítővel informál.

 7. A felhasználás igazolása

  Adósnak a folyósítástól számított 60 napon belül az alábbi dokumentumokat kell benyújtania a Bank felé: gépjármű adásvételi szerződése, törzskönyve és/vagy forgalmi engedélye.

Kapcsolódó programok

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Kapcsolódó termékek

MagNet Folyószámlahitel

A MagNet Folyószámlahitel egy bármikor és szabadon – akár bankkártyával – felhasználható biztonsági tartalék. Amennyiben a számládon nincs elég fedezet egy tranzakció (átutalás, készpénzfelvétel, bankkártyás vásárlás stb.) elvégzéséhez, a rendelkezésre tartott hitelkeret terhére az teljesíthető.

Lakossági hitel

MagNet Személyi Kölcsön Zöld hitelcélokra

Szívügyünk a megújuló energiahordozók terjedése, ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk fenntarthatóbbá tenni otthonodat, közlekedésedet. Vedd igénybe a MagNet Személyi Kölcsönt "Zöld" hitelcélokra (energetikai korszerűsítésre, elektromos (házi) autótöltő rendszer/állomás finanszírozására, elektromos mobilitásra), kerékpár vagy egyéb sporteszköz vásárlására és kamatkedvezményben részesítünk!

Lakossági hitel

MagNet Személyi Kölcsön

Van, amikor csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy elérjünk egy kitűzött célt, vagy átvészeljünk egy nehezebb időszakot. Jó érzés, ha ilyenkor van hova fordulni. Ha gyors, kisebb összegű segítségre van szükséged, igényelj fix kamatozású MagNet Személyi Kölcsönt!

Lakossági hitel

Házhozszámla illusztráció fiatal felnőtt férfi örül a laptop előtt

Házhozszámla számlacsomag

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni, szeretnéd elfelejteni a papíralapú ügyintézést és online utalni díjmentesen, a HÁZHOZSZÁMLA az ideális választás számodra. A Házhozszámlát VideoBankon nyithatod meg. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

 Prizma forint betét

MagNet Prizma lakossági forint betét kiemelkedő kamatot biztosít 3, 6 vagy 12 hónapos lekötési időre, a Banknál új forrásnak minősülő összegre további feltételek nélkül. 

Lakossági betét

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet Bank fiókjaiba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó dokumentumokból- így az Általános Üzleti Feltételekből,  a Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, valamint a Fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól és költségeiről megnevezésű hirdetményből.

Csatlakozz hozzánk!Online számlanyitás