Lakossági betét

Apránként megtakarítási program

Az Apránként Megtakarítási Program egy virtuális malacpersely, amely segít céljaid elérésében. Ha konkrét, nagyobb céllal rendelkezel, a Fix összegű megtakarítást válaszd, vagy válaszd az Aprógyűjtést bankkártyával, ahol minden egyes bankkártyás vásárlásod összegét felkerekítjük az általad megszabott mértékben, és beletesszük a különbözetet a megtakarításodba.

Miért ajánljuk az Apránként megtakarítási programot?

1
Napi kamatozás

Az összegyűlt megtakarításod naponta kamatozik. Kamatfizetés havonta történik. A megtakarítás idő előtti megszűnése esetén is a megszűnés napját megelőző napig jár a kamat.

2
Kamatprémium a futamidő végén

Fix összegű megtakarítás esetén, ha eléred a céldátumot, és minden hónapban sikeresen félreraksz, vagy Apró gyűjtés esetén, ha minden hónapban vásárolsz bankkártyával és célodat a kijelölt céldátum előtt nem szünteted meg, mi kamatprémiummal jutalmazunk kitartásodért a célod megvalósulásakor.

3
Rugalmas

Több célt is beállíthatsz: az egészen kicsi céloktól a grandiózus tervekig! A megtakarításod lehet egészen rövid (min. 3 hónap) vagy egész hosszú távú (max. 5 év) is! Apró gyűjtés esetén három kerekítési összeg közül is választhatsz, így eldöntheted, hogy óvatosan, lendületesen vagy dinamikusan szeretnél félretenni.

4
Teljesen automatizált

Precízen kiszámítjuk Neked, havonta mennyit kell félreraknod ahhoz, hogy álmodat megvalósíthasd. Neked csak arról kell gondoskodnod, hogy minden hónapban elkülöníthető legyen a célodra szánt összeg. Ha veszélybe kerül a célod megvalósulása, e-mail-ben értesítünk.

Az Apránként Megtakarítási Program 2017. évben elnyerte a Mastercard - Az év lakossági megtakarítási terméke I. díjat.

Betét részletek

Éves kamat

-

MNB jegybanki alapkamat - 5,00%, jelenleg 2,00%

EBKM

-

2,00%

Lekötési idő

-

3 - 60 hónap

Leköthető minimum

-

50 000 Ft (Fix összegű megtakarítás esetén)

Leköthető maximum

-

15 000 000 Ft (Fix összegű megtakarítás esetén)

Feltételek

-

NetBank fiókkal és HUF fizetési számlával kell rendelkezni

Kamatozás

-

változó (jegybanki alapkamathoz kötött)

Leköthető

-

NetBankon

Betét típusa

-

Napi kamatozású megtakarítási termék

Hasonlítsd össze egy másik betéttel

Apránként Megtakarítási Program típusai

Fix összegű megtakarítás

Aprógyűjtés bankkártyával

Hogyan állíthatom be a Fix összegű megtakarítást?

Segédlet
 1. Lépj be⁣⁣ a személyes NetBank felületedre

  Válaszd ki az Apránként Megtakarítási Programot  a bal oldali sávban. Kattints a Cél rögzítése menüpontra

 2. Találd ki a célodat:

  Add meg, mire vágysz, tölts fel róla egy képet (nem kötelező)

 3. Válaszd ki,

  melyik forint számládról szeretnél takarékoskodni

 4. Válaszd ki

  a Fix összegű megtakarítást a legördülő menüben

 5. Kalkulálj

  Add meg a célösszeget és céldátumot és a megtakarítási összeget. (A 3 adatból adj meg tetszőlegesen kettőt, a harmadikat azokból fogja a Bank kalkulálni)

 6. Add meg

  az első megtakarítási összeg teljesítésének időpontját. Ha a ’Most’ opciót választod, lehetőséged van arra, hogy első megtakarításnak más összeget adjál meg, mint a rendszeres megtakarítás összege.

 7. Döntsd el,

  kérsz-e ingyenes e-mail-es értesítést arról, ha veszélyben a célod. Amennyiben szeretnéd, hogy figyelmeztessünk, add meg azt az e-mail címet, amire írhatunk

 8. Olvasd el

  a jogi szövegeket ( Kondíciós lista, Üzletszabályzat ) és ha egyetértesz, pipáld ki

 9. Kattints

  a Cél rögzítése gombra célod véglegesítéséhez

 10. Biztosítsd

  minden hónapban a bankszámládon a megtakarítási összeget.

Hogyan állíthatom be a Aprógyűjtést bankkártyával?

Segédlet
 1. Lépj be a személyes NetBank fiókodba

 2. Válaszd ki

  a bal oldali sávban az Apránként Megtakarítási Programot

 3. Kattints

  a Cél rögzítése gombra

 4. Válaszd ki

  melyik forint számláról szeretnél takarékoskodni.  Nézd meg,mennyi pénzt gyűjtöttél volna egyes kerekítési módokkal, ha már múlt hónapban elkezdted az Aprógyűjtést. Ez segíthet a kerekítési összeg meghatározásában

 5. Jelöld ki,

  hogy 10, 100, vagy 1000 forintra kerekítsük vásárlásaid végösszegét

 6. Add meg a céldátumot

  A céldátum az, ameddig szeretnéd, hogy gyűjtsük Neked az aprót

 7. Jelöld be,

  kérsz-e díjmentes értesítést, ha veszélyben a célod és adj meg egy e-mailcímet, amin értesíthetünk .

 8. Olvasd el

  a jogi szövegeket ( Kondíciós lista, Üzletszabályzat ) és ha egyetértesz, pipáld ki

 9. Kattints

  a Cél rögzítése gombra

 10. Használd a bankkártyádat

  minden hónapban a kijelölt céldátumig , hogy legyen mit felkerekíteni

Hogyan kamatozik az Apránként Megtakarítási Program?

Gyűjtsd az apródat bankkártyával! - Bonyolult tervezés és rendszeres aggodalmaskodás helyett válaszd a rendszeres, de egyszerű, kényelmes és biztonságos megtakarítást - segítünk könnyen és biztosan elérni a céljaidat!

{{ formattedDuration }}

Lejátszás

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni! Nyiss Te is Házhozszámlát online VideoBankon pár egyszerű lépésben, majd kösd le megtakarításaidat MagNet MobilBank vagy Netbank felületeken.

Kapcsolódó programok

Közösségi betét és hitel

Összekötjük a kedveset a hasznossal. A megtakarításaidat a MagNet Bankban jó célok szolgálatába állíthatod, miközben Neked kamatoznak. Hitelesként pedig hiteldíj kedvezményben részesülhetsz az ügyfeleink közösségi megtakarításai után, így a pénztárcád is megtapasztalhatja a közösség erejét.

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Széfszolgáltatás

Értékeit, ékszereit, megőrzendő dokumentumait ne tartsa otthon, hanem helyezze el azt a MagNet Bank Zrt. védett széf rekeszeiben!

Lakossági hitel

Feltételek