Bankkártya tájékoztatók


Az alábbiakban tájékozódhat a bankkártyákkal kapcsolatos főbb tudnivalókról.

Bankkártya letiltás módja


Tisztelt bankkártya tulajdonos Ügyfeleink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Bankunk bankkártya rendszerváltása 2012.05.30-án megtörtént. Várakozásaink szerint Ügyfeleink számára az átállás nem jelent fennakadást a kártyahasználat során.

Fontos változás május 30-tól:

A rendszerváltással egyidejűleg a bankkártya letiltás lehetősége új telefonszámon
+36-1-766-4544 a kártyaszolgáltató Call Centerén keresztül naponta 0-24 óráig érhető el.

Személyesen illetve telefonon bankfiókjainkban az eddig megszokottak szerint a fiókok nyitvatartási idejében tehetik meg bankkártya letiltásra vonatkozó bejelentéseiket.

(Ehhez kapcsolódóan a Pénzforgalmi ÁSZF bankkártyára vonatkozó alábbi pontjaiban történtek módosítások: III.1.1.1., III.1.1.2., III.1.2.1., III.1.2.2., III.1.8.2., III.1.9.4., III.1.9.5., III.1.9.6., II.1.10., III.1.12., III.1.15., III.1.16.4., valamint a Pénzforgalmi Üzletszabályzat 16. pontjában, melyeket megtekinthetnek honlapunkon és fiókjainkban.)

Esetlegesen felmerülő kérdéseikre fiókjaink ill. a Telebank munkatársai készséggel állnak rendelkezésre.

Az átállás további bankkártya fejlesztési lehetőségeket is magában rejt, amelyekről hamarosan értesítjük ügyfeleinket.

MagNet Magyar Közösségi Bank zrt.Tájékoztatás bankkártya postázás bevezetéséről

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2015. október 1-jétől a Bank minden bankkártyát díjmentesen a kártyabirtokos által megjelölt levelezési címre, ennek hiányában a banki nyilvántartásban szereplő állandó lakcímre postáz küldeményként.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az új bankkártya személyes átvételére továbbra is lehetőséget biztosítunk, mely esetben a bankfiókban történő átvételért a megkötésre kerülő bankkártya-szerződés dátumától függően a Bank külön díjat számíthat fel, amelynek mértékéről, kérjük, tájékozódjon az alábbi Hirdetményeinkben:

Hirdetmény magánszemélyek részére a MagNet Bank Zrt-nél alkalmazott pénzforgalmi díjakról, jutalékokról és költségekről

Hirdetmény vállalkozások, vállalkozók és egyéb szervezetek részére a MagNet Bank Zrt.-nél alkalmazott pénzforgalmi díjakról, jutalékokról és költségekről


A kártyabirtokos a bankkártya igénylésekor, vagy hosszabbítás esetén a bankkártya lejárati hónapjának utolsó napját megelőző legalább 60. napig a Bank felé írásban jelezheti, hogy milyen módon (bankfiókban vagy postai úton) szeretné átvenni a bankkártyát. Az erre vonatkozó nyilatkozat benyújtható bármely bankfiókunkban személyesen, illetve elektronikus úton a Netbank felületen.

A nyilatkozat honlapunkról letölthető:
Bankkártya átvételi nyilatkozatok

 

 

Tájékoztatás ATM kártyaelfogadásról


Tisztelt Kártyabirtokos!

Tájékoztatjuk, hogy a MagNet Bank ATM készülékein kizárólag MasterCard és Cirrus/Maestro típusú bankkártyával van lehetőség tranzakciót végrehajtani.

Üdvözlettel,
MagNet Bank

 

 

Tájékoztatás új szolgáltatás bevezetéséről


Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a MasterCard típusú bankkártyáink funkciója új kényelmi szolgáltatással bővül, 2015. március 1-től lehetőségük nyílik ügyfeleinknek a MagNet Bank által üzemeltetett készpénzkiadó automatákon, PIN kódjuk megváltoztatására. A szolgáltatás díjköteles, melynek mértékét az aktuális Lakossági és Vállalati Hirdetmény tartalmazza.

Bankkártyáink közösségi segítőeszközként is funkcionálnak, ügyfeleink kártyás vásárlásai után - kártya típustól függően - ugyanis a Bank az elköltött összeg bizonyos százalékával az ügyfelek által kiválasztott civil szervezetet támogatja. Ismerje meg segítő bankkártyánkat!

Kérdéseiket és észrevételeiket várjuk az info@magnetbank.hu címen vagy a (06-40) 20-40-60-as telefonszámon.

Üdvözlettel,

MagNet Bank