Lakossági elektronikus szolgáltatásVállalati elektronikus szolgáltatás

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Miért ajánljuk az Online számlanyitást?

VideoBankon keresztüli számlanyitás

Nincs időd bankfiókba menni? Percek alatt kényelmesen, bárhonnan megnyithatod online. Azonosítsd magad és köss szerződést könnyedén MagNet VideoBankon keresztül!

Egyszerű, gyors

15 percet vesz igénybe.

Minden hétköznap

Hétfő-Csütörtök-Péntek: 8.00- 18.00 óra,
Kedd-Szerda: 8.00-20.00 óra között elérhető.

Online bankszámlanyitás otthonról, egyszerűen, gyorsan

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni!
Nyiss Te is bankszámlát online VideoBankon pár egyszerű lépésben, és támogass minden bankkártyás vásárlásoddal egy jó ügyet Bankunk pénzéből! 

Mi szükséges az online számlanyitáshoz?

Személyi igazolvány
Lakcímkártya
Videóhívásra alkalmas eszköz (technikai feltételek)*

Online számlanyitás folyamata

Online számlanyitás
  1. Indítsd el az online számlanyitást!
  2. Add meg az adataidat!
  3. Azonosítsd magad VideoBankon!
  4. Írd alá online a bankszámla szerződésed!
  5. Visszaigazolás, a számlád használatra kész!
  6. Postán érkezik a bankkártyád és a PIN kódod.

Online számlanyitással kapcsolatos feltételek

18. életévét betöltött, cselekvőképes, magyar állampolgár vagy
kártyaformátumú magyar személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával rendelkező személy vagy
magyar nyelvet olyan szinten beszéled, mely alapján kétséget kizáróan érted az ügyfélazonosítási folyamat során elhangzottakat és az általad tett nyilatkozatokat.

Gyakran Ismételt kérdések

Mi az a MagNet VideoBank?

Ki nyithat számlát MagNet Videobankon keresztül?

Mikor tudok Online számlát igényelni?

Milyen technikai eszközökkel kell rendelkeznek, hogy MagNet VideoBankon tudjak ügyet intézni?

Miért jó az online számlanyitás?

Mennyi időt vesz átlagosan igénybe az online számlanyitás?

Hogyan történik a videóazonosítás és a számlanyitás?

Milyen okmányok szükségesek a MagNet VideoBankon keresztül történő ügyfélazonosításhoz és szerződéskötéshez?

Írásos formában is kapok dokumentumokat, amelyek az online számlanyitást igazolják?

Kapcsolódó programok

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

MagNet Tölgyes

1 ügyfél = 1 fa. A MagNet Bank történetének negyedik faültetési akciója keretében minden ügyfele nevében ültetett egy facsemetét, azaz összesen 40.000 facsemete ültetéséről gondoskodott 2019-2021 között! 2022 koratavasszal az ügyfélállomány növekedésének mértékében további 10.000 kocsányos tölgyet ültettünk a MagNet Tölgyesben az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Kapcsolódó termékek

Házhozszámla illusztráció fiatal felnőtt férfi örül a laptop előtt

Házhozszámla számlacsomag

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni, szeretnéd elfelejteni a papíralapú ügyintézést és online utalni díjmentesen, a HÁZHOZSZÁMLA az ideális választás számodra. A Házhozszámlát VideoBankon nyithatod meg. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Merkúr számlacsomag

Teljeskörű online számlanyitással elérhető Merkúr számlacsomagunkat kimondottan azon egyéni vállalkozók számára készítettük, akik… • fixen alacsony számlavezetési havidíjazású megoldást keresnek • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítenék vállalkozásuk mindennapi pénzügyeit

Vállalati számlacsomag

Lakossági Bankkártyák

A MagNet Bank lakossági forint számlacsomagjaihoz kétféle Mastercard bankkártya igényelhető, amelyekkel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan fizethetsz világszerte.

Lakossági bankkártya

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Kapcsolódó dokumentumok

Feltételek

* A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból (Általános Üzleti Feltételek és Pénzforgalmi Üzletszabályzat), valamint az Általános Hirdetményből , MagNet VideóBank Tájékoztatóból és a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listából. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.

Elindítom az online számlanyitástOnline számlanyitásVisszahívást kérek!