A MagNet és a társadalmi szervezetek

Szívügyünk a civil szféra

Bankunk működése és tevékenysége a társadalmi felelősségvállaláson alapul. Nap, mint nap teszünk azért, hogy pénzügyi szolgáltatásaink által egy átláthatóbb, értékközpontú társadalom jöjjön létre hazánkban. Ebben a folyamatban fontos szerep jut a hazai civil kezdeményezéseknek, melyek gyakran helyettünk is gyógyítják a társadalom sebeit. Ezért alakítottuk ki azokat a programjainkat, melyeken keresztül ügyfeleink különböző szervezetekkel kapcsolódhatnak, megismerhetik a működésüket, segíthetik, támogathatják azokat.

Az alábbi programok által Ön is részese lehet a MagNet közösségnek, az általunk biztosított döntési jogokat kihasználva egyszerűen és rendszeresen támogathatja az Önnek kedves társadalmi szervezetet – mindezt természetesen a Bank pénzéből!

Közösségi Adományozási Program

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító társadalmi edukációs kezdeményezés. A program célja, hogy a megerősödjön az a munkatársi- és ügyfélréteg, amely aktívan felelősséget vállal a civil ügyekért. Továbbá nem titkolt célunk az is, hogy ügyfeleink megértsék és átérezzék; a több tíz milliós támogatás több tízezer szavazatból jön össze.

A KAP program keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, majd feljogosítja az ügyfeleket, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő társadalmi szervezeteket. Így – hazánkban példa nélküli módon – a MagNet Bank ügyfeleinek lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját bankjuk profitjából.

A program sikere nagyrészt ügyfeleinken múlik, hiszen ők döntik el, hogy tesznek-e a civil társadalom megsegítéséért. Az elmúlt 8 év tapasztalatai alapján őszintén hálásak vagyunk ügyfeleinknek, amiért éltek döntési lehetőségükkel, és több mint 260 millió forint szétosztásáról gondoskodtak!

Segítő bankkártya

A PayPass funkcióval ellátott MasterCard bankkártyáink gyorssá és kényelmessé teszik a vásárlást, emellett pedig az adományozási program szerves részei is, ugyanis ügyfeleink kártyás vásárlásai után az elköltött összeg bizonyos százalékával az általuk választott társadalmi szervezetet támogatjuk.

Ezzel közösségi szemléletünkhöz hűen értelmezzük újra a piacon már elterjedt, ún. "cash back" kártyák fogalmát, hiszen nálunk az előnyöket ügyfeleink nem maguk számára szerzik, hanem több mint 200 társadalmi szervezeten keresztül társadalmi ügyek segítésére fordítják!

Egyéni Adományozási Program

Lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek arra, hogy a banki támogatáson felül egyénileg is egyszerűen támogathassanak számukra fontos társadalmi szervezetet. A netbank felületen saját számláról indított eseti vagy akár rendszeres adományt is örömmel juttatjuk el a kiválasztott társadalmi szervezetnek. A felajánlott összeg fedezetéről teljes egészében az ügyfél gondoskodik, a Bank abban segít, hogy a pénzügyi támogatás egyszerűen és gyorsan célba érjen.

Civil rendezvények, programok, workshopok

Bár bank vagyunk, mégsem szeretnénk, ha a civil szféra iránti elköteleződésünk csupán anyagi segítségben merülne ki. Ezért otthont adunk olyan kezdeményezéseknek, melyek népszerűsítik a társadalmi szervezetek tevékenységét, gyakorlatias tanácsokkal segítik a hétköznapi munkájukat és melyek kapcsolódási lehetőséget kínálnak egymással, a hazai szektorfejlesztőkkel és az üzleti szférával.

Jó példa erre a Van Kedded Hozzá rendszeres rendezvénysorozat, mely által kéthetente más-más társadalmi szervezetnek van lehetősége workshop, foglalkozás, vagy bármilyen, a tevékenységébe illeszkedő program tartására.

A közelgő civil programjainkról naprakész információt talál a MagNet Bank és a CivilMag Facebook oldalán.

A MagNet Közösségi Ház számos társadalmi szervezet programjának biztosít helyszínt. www.magnethaz.hu

Programjavaslata van, vagy épp helyszínt keres rendezvénye számára? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@magnethaz.hu címen.

Építsünk közösséget!

A közösség építésében ügyfeleink játsszák a legfontosabb szerepet, ezért szeretnénk díjazni törekvésüket. Amennyiben meghívod ismerősöd a bankhoz, és ő bankszámlát nyit, vagy lakossági hitelszerződést köt nálunk, jutalmat ajánlunk fel neked és ismerősödnek. Ezt a jutalmat pedig lehetőséged van felajánlani egy általad választott társadalmi szervezetnek.