A MagNet és a civilek

Szívügyünk a civil szféra

Bankunk működése és tevékenysége a társadalmi felelősségvállaláson alapul. Nap, mint nap teszünk azért, hogy pénzügyi szolgáltatásaink által egy átláthatóbb, értékközpontú társadalom jöjjön létre hazánkban. Ebben a folyamatban fontos szerep jut a hazai civil kezdeményezéseknek, melyek gyakran helyettünk is gyógyítják a társadalom sebeit. Ezért alakítottuk ki azokat a programjainkat, melyeken keresztül ügyfeleink különböző szervezetekkel kapcsolódhatnak, megismerhetik a működésüket, segíthetik, támogathatják azokat.

Az alábbi programok által Ön is részese lehet a MagNet közösségnek, az általunk biztosított döntési jogokat kihasználva egyszerűen és rendszeresen támogathatja az Önnek kedves civil szervezetet – mindezt természetesen a Bank pénzéből!

Közösségi Adományozási Program

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító társadalmi edukációs kezdeményezés. A program célja, hogy a megerősödjön az a munkatársi- és ügyfélréteg, amely aktívan felelősséget vállal a civil ügyekért. Továbbá nem titkolt célunk az is, hogy ügyfeleink megértsék és átérezzék; a több tíz milliós támogatás több tízezer szavazatból jön össze.

A KAP program keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, majd feljogosítja az ügyfeleket, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő civil szervezeteket. Így – hazánkban példa nélküli módon – a MagNet Bank ügyfeleinek lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját bankjuk profitjából.

A program sikere nagyrészt ügyfeleinken múlik, hiszen ők döntik el, hogy tesznek-e a civil társadalom megsegítéséért. Az elmúlt 7 év tapasztalatai alapján őszintén hálásak vagyunk ügyfeleinknek, amiért éltek döntési lehetőségükkel, és több mint 170 millió forint szétosztásáról gondoskodtak!

Segítő bankkártya

A PayPass funkcióval ellátott MasterCard bankkártyáink gyorssá és kényelmessé teszik a vásárlást, emellett pedig az adományozási program szerves részei is, ugyanis ügyfeleink kártyás vásárlásai után az elköltött összeg bizonyos százalékával az általuk választott civil szervezetet támogatjuk.

Ezzel közösségi szemléletünkhöz hűen értelmezzük újra a piacon már elterjedt, ún. "cash back" kártyák fogalmát, hiszen nálunk az előnyöket ügyfeleink nem maguk számára szerzik, hanem több mint 200 civil szervezeten keresztül társadalmi ügyek segítésére fordítják!

Egyéni Adományozási Program

Lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek arra, hogy a banki támogatáson felül egyénileg is egyszerűen támogathassanak számukra fontos civil szervezetet. A netbank felületen saját számláról indított eseti vagy akár rendszeres adományt is örömmel juttatjuk el a kiválasztott civil szervezetnek. A felajánlott összeg fedezetéről teljes egészében az ügyfél gondoskodik, a Bank abban segít, hogy a pénzügyi támogatás egyszerűen és gyorsan célba érjen.

Civil rendezvények, programok, workshopok

Bár bank vagyunk, mégsem szeretnénk, ha a civil szféra iránti elköteleződésünk csupán anyagi segítségben merülne ki. Ezért otthont adunk olyan kezdeményezéseknek, melyek népszerűsítik a társadalmi szervezetek tevékenységét, gyakorlatias tanácsokkal segítik a hétköznapi munkájukat és melyek kapcsolódási lehetőséget kínálnak egymással, a hazai szektorfejlesztőkkel és az üzleti szférával.

Jó példa erre a Van Kedded Hozzá rendszeres rendezvénysorozat, mely által kéthetente más-más civil szervezetnek van lehetősége workshop, foglalkozás, vagy bármilyen, a tevékenységébe illeszkedő program tartására.

A közelgő civil programjainkról naprakész információt talál a MagNet Bank és a CivilMag Facebook oldalán.

A MagNet Közösségi Ház számos civil szervezet programjának biztosít helyszínt. www.magnethaz.hu

Programjavaslata van, vagy épp helyszínt keres rendezvénye számára? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@magnethaz.hu címen.

Ajánlókártya Program

Számunkra az egyik legnagyobb elismerés, amikor ismerősök, barátok ajánlása útján érkeznek hozzánk új közösségi szemléletű ügyfelek. Hogy az örömben más is részesüljön, úgy döntöttünk, hogy az ajánlást csatornaként használva, ügyfeleinkkel és a segítő szándékú emberekkel közösen juttatjuk pénzügyi támogatáshoz a civil kezdeményezéseket.

Az ajánlókártya működése a gyakorlatban

Az Ajánlókártya Program keretében bárki ajánlhatja a MagNet Bankot ismerőseinek. Amennyiben az ajánlott ismerős lakossági- vagy vállalati bankszámlát nyit, és a számlanyitást követő 2 hónapban meghatározott forgalmat generál, úgy az ajánló által megjelölt civil szervezet támogatást kap.

2.000 forint támogatást kap: a megjelölt civil szervezet, amennyiben az Ön által ajánlott ismerős lakossági bankszámlát nyit. A támogatás feltétele: minimum 50 000 forint számlaforgalom a számlanyitást követő 2 hónapban.

7.000 forint támogatást kap: a megjelölt civil szervezet, amennyiben az Ön által ajánlott ismerős vállalati bankszámlát nyit. A támogatás feltétele: minimum 200 000 forint számlaforgalom a számlanyitást követő 2 hónapban.

Tekintsd meg a megjelölhető civil szervezetek listáját

Hogyan juthatok Ajánlókártyához?

Ajánlókártyát a bankfiókjainkban tud kérni ügyintézőinktől, a részvételhez szükséges Ajánlókártya weboldalunkról is letölthető az alábbi linken és kinyomtatható.

Ajánlókártya Download

Az ajánlókártya program részvételi szabályzata