A MagNet Sopronban és a Sopron a MagNetben

A Sopron Bank Zrt., mint a MagNet Bank Zrt. 100%-os leányvállalata

A MagNet Bank közösségi termékei és a különleges ügyféljogok az év második felétől Nyugat-Magyarországon is elérhetőek!

A Sopron Bank Zrt.-t 2003-ban az osztrák Bank Burgenland alapította, azzal a céllal, hogy a Nyugat-Magyarország regionális bankja legyen. 2021. október 13-án megállapodás született a (Dunántúlon Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, Veszprém és Fejér megyékben jelen lévő) hálózat felvásárlására a Sopron Bank Burgenland anyavállalata, a Hypo-Bank Burgenland AG és a MagNet Magyar Közösségi Bank között. A Magyar Nemzeti Bank 2022. február 7-én megérkezett engedélyével a Sopron Bank Zrt. a MagNet Bank Zrt. 100 százalékos leányvállalatává vált.

EZ IS ÉRDEKELHET:

AZ 5 LEGJOBB DOLOG A MAGNET BANKBAN

A 100%-ig magyar tulajdonban lévő MagNet Bank Zrt. az elmúlt több, mint 25 évben sikeresen működött a hazai piacon, és a következő évtizedekre is ez a tervünk. A magyar bankrendszerben úttörő módon - a fenntarthatóság elveire alapozva - közösségi pénzintézetként működünk. Közösségi Adományozási Programunk,becsületkasszás számlavezetésünk⁣, társadalmi ügyeket támogató bankkártyánk,közösségi betét- és hiteltermékeink, valamint kiegyensúlyozott tulajdonosi profitszemléletünk mind azt segítik, hogy a Sopron Bank ügyfeleivel, partnereivel és csapatával kiegészülve a jövőben még eredményesebben folytathassuk ezt, a mostantól a korábbinál szélesebb kör számára elérhető, közös munkát.

{{ formattedDuration }}

Lejátszás

Hisszük, hogy a stabil és ügyfélközpontú működés a közösségi banki szemlélet fontos alapértékeivel kiegészülve, fontos lépés a környezettudatosabb, egészségesebb világ kialakítása felé vezető úton, és szeretnénk, ha minél többen lennénk az ezen értékek mellett kiálló MagNet Közösségben. Sok szeretettel köszöntjük hát új, Nyugat-magyarországi tagjainkat- nagyon várjuk már, hogy személyesen is megismerkedhessünk!