Örülünk, hogy itt vagy!  Mivel vártunk?

Nézz körül nálunk!

Különleges ügyféljogok várnak a MagNetnél

Részletek

Díjnyertes Mobilapp és kényelmes NetBank felület

Kipróbálom

Budapesti fiókhálózat és 500+ ATM országszerte

Részletek

Neked is lesz egy fád a MagNet Tölgyesben

Részletek

 Érezd nagyon jól magad a MagNet Közösségben!

Nézz körül nálunk

Kiemelt ajánlatok

Mit jelent rám nézve az ügyfélállomány átruházása?

A Sopron Bank Burgenland 2022. februárjában a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. 100%-os leányvállalatává vált. A szerződésállomány átruházás útján - várhatóan 2022. július 1-től- kerül át a MagNet Bankhoz. Ez azt jelenti, hogy hamarosan a 100%-ig magyar magántulajdonban levő MagNet Bank ügyfelévé válsz! További információért kattints a Részletek gombra!

Részletek

Bankszünnapokkal, szolgáltatáskiesésekkel kapcsolatos információk

Ezen az oldalon tudsz tájékozódni az állományátruházás és informatikai átállás szempontjából szükséges bankszünnapokkal és szolgáltatás kiesésekkel kapcsolatosan. Az átállás több szolgáltatási területet érinteni fog, így arra kérünk, hogy mindenképp tájékozódj körültekintően ezen az oldalon! Kattints a Részletek gombra .

Részletek

Mi lesz a számlacsomagommal, lekötött betétemmel?

Itt tájékozódhatsz a Sopron Bankban nyitott lakossági és vállalati számlacsomagok és lekötött betéteidről. Azon vagyunk, hogy az átállás minél gördülékenyebb legyen, a lehető legkevesebb fennakadással - addig is köszönjük, hogy bizalmat szavazol a MagNet fenntartható, közösségi szemléletének és velünk tartasz ezen az úton! A linkre kattintva tudd meg a részleteket!

Részletek

Mi történik a bankkártyámmal? Mikor kapok új bankkártyát?

A Sopron Bank (Takarékbank) által kibocsátott betéti kártyák helyett új MagNet Bank betéti kártyák várnak Rád. Ezekkel nem csak fizetni lehet: a régi helyett Segítő Bankkártyát kapsz majd, ami azt jelenti, hogy bankkártyás vásárlásaid után a Bank támogatást ír jóvá az általad választott szervezetnek. Nézd meg, hogy mikor, hogyan kerül hozzád a vadiúj kártyád! A linkre kattintva tudd meg a részleteket!

Tovább a termékhez

Hogyan rendezem a meglévő hiteleimet?

A Sopron Banknál megkötött lakossági vagy vállalati kölcsönszerződésed van? Ezen a folyamatosan frissülő oldalunkon megtudhatod, hogyan teljesítheted a jövőben kölcsönszerződésed törlesztési kötelezettségét. A linkre kattintva tudd meg a részleteket!

Tovább a termékhez

Hogyan működik a MagNetben az online ügyintézés?

Ezen az oldalon tájékozódhatsz arról, hogy az állományátruházás kapcsán milyen változásokra számíthatsz, és azt követően hogyan tudod a kényelmes MagNet NetBank és Mobilapp felületek elektronikus szolgáltatásait igénybe venni. Nézd meg itt a demó verziókat!

Tovább a termékhez

Módosuló üzletszabályzatok, hirdetmények, kondíciós listák

Itt nézheted egy helyen az összes - állományátruházás kapcsán - módosuló általános szerződési feltételeket (üzletszabályzatok, hirdetmények, kondíciós listák). Ennek az információs aloldalnak a tartalmát folyamatosan frissítjük. Kattints a részletekért!

Részletek