Mit jelent rám nézve az ügyfélállomány átruházása? Mit jelent rám nézve az ügyfélállomány átruházása?

A Sopron Bank Burgenland 2022. februárjában a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. 100%-os leányvállalatává vált. A szerződésállomány átruházás útján - várhatóan 2022. július 1-től- kerül át a MagNet Bankhoz. Ez azt jelenti, hogy hamarosan a 100%-ig magyar magántulajdonban levő MagNet Bank ügyfelévé válsz! További információért kattints a Részletek gombra!  

Mi lesz a számlacsomagommal, lekötött betétemmel? Mi lesz a számlacsomagommal, lekötött betétemmel?

Itt tájékozódhatsz a Sopron Bankban nyitott lakossági és vállalati számlacsomagok és lekötött betéteidről. Azon vagyunk, hogy az átállás minél gördülékenyebb legyen, a lehető legkevesebb fennakadással - addig is köszönjük, hogy bizalmat szavazol a MagNet fenntartható, közösségi szemléletének és velünk tartasz ezen az úton! A linkre kattintva tudd meg a részleteket!

Mi történik a bankkártyámmal? Mikor kapok új bankkártyát? Mi történik a bankkártyámmal? Mikor kapok új bankkártyát?

A Sopron Bank (Takarékbank) által kibocsátott betéti kártyák helyett új MagNet Bank betéti kártyák várnak Rád. Ezekkel nem csak fizetni lehet: a régi helyett Segítő Bankkártyát kapsz majd, ami azt jelenti, hogy bankkártyás vásárlásaid után a Bank támogatást ír jóvá az általad választott szervezetnek. Nézd meg, hogy mikor, hogyan kerül hozzád a vadiúj kártyád! A linkre kattintva tudd meg a részleteket!

Hogyan rendezem a meglévő hiteleimet? Hogyan rendezem a meglévő hiteleimet?

A Sopron Banknál megkötött lakossági vagy vállalati kölcsönszerződésed van? Ezen a folyamatosan frissülő oldalunkon megtudhatod, hogyan teljesítheted a jövőben kölcsönszerződésed törlesztési kötelezettségét. A linkre kattintva tudd meg a részleteket! 

Hogyan működik a MagNetben az online ügyintézés? Hogyan működik a MagNetben az online ügyintézés?

Ezen az oldalon tájékozódhatsz arról, hogy az állományátruházás kapcsán milyen változásokra számíthatsz, és azt követően hogyan tudod a kényelmes MagNet NetBank és Mobilapp felületek elektronikus szolgáltatásait igénybe venni. Nézd meg itt a demó verziókat!

Módosuló üzletszabályzatok, hirdetmények, kondíciós listák Módosuló üzletszabályzatok, hirdetmények, kondíciós listák

Itt nézheted egy helyen az összes - állományátruházás kapcsán - módosuló általános szerződési feltételeket (üzletszabályzatok, hirdetmények, kondíciós listák). Ennek az információs aloldalnak a tartalmát folyamatosan frissítjük. Kattints a részletekért!

Bankszünnapokkal, szolgáltatáskiesésekkel kapcsolatos információk Bankszünnapokkal, szolgáltatáskiesésekkel kapcsolatos információk

Hamarosan! Ezen az oldalon tudsz a jövőben tájékozódni az állományátruházás és informatikai átállás szempontjából szükséges bankszünnapokkal és szolgáltatás kiesésekkel kapcsolatosan.