Kell új életet kezdeni az új évben?

{{timeAgo}} 2023. október 27.

A TOP5 újévi fogadalom

Nem hisszük, hogy minden új évben új életet kell kezdenünk; de az nem árthat, ha néha ránézünk, mi az, amit tudnánk kicsit jobban, ügyesebben és/vagy okosabban is csinálni. Ahelyett, hogy egy pillanat alatt akarjuk megváltani az egész Világot, szerintünk érdemesebb inkább megkeresni azokat az apró, de fontos lépéseket, amikkel minden nap egy kicsit jobb lehet, mint az előző volt... 365 ilyen lépésből pedig már egy egész szép út is összeállhat!


Hello, 2024! Te mit vársz az idei évtől? Segíthetünk?


 Összeszedtük az 5, leggyakrabban elhangzó újévi fogadalmat, és a tippjeinket, amik segíthetnek közelebb kerülni a megvalósításukhoz

1
Szebb holnap

Ha 2024-ben szeretnél a pénzeddel is amellett voksolni, hogy kizsákmányoló gyakorlatok helyett a Világot jobbító dolgok jöhessenek létre, válaszd közösségi betét- és hitel-termékeink valamelyikét! Ügyfeleink a partnereink - a mérsékeltebb gazdasági profitelvárások következtében számos ponton nyílik lehetőségük a pénzüket érintő döntések meghozatalára, az azzal kapcsolatos önrendelkezésre. Döntéseik következtében megtakarításaik naperőművek, Waldorf iskolák, hazai filmek megvalósulását vagy épp a karbonmentes közlekedés elterjedését segítik, hiszen hitelbírálati szempontjaink között sokat nyom a latban a klasszikus mutatók mellett az is, hogy a projektcél mennyire tekinthető társadalmilag hasznosnak.

2
Erősebb közösségek, egészségesebb társadalom

A MagNet Bank, a legnagyobb hazai, 100%-ig magyar magántulajdonban lévő pénzintézet már több mint 25 éve működik értékalapú bankként nyereségesen. Az értékalapú bankok szerint a legfontosabb, hogy az emberek tudatában legyenek annak, hogy mi történik a pénzükkel, sőt, befolyást tudjanak gyakorolni arra. A MagNet Bank ügyfeleként ezt könnyen megteheted: ha 2022-ben többet szeretnéd támogatni a számodra fontos területeken aktív civileket, Közösségi Adományozási Programunk, Segítő Bankkártyánk és ajánlási rendszerünk is segíthetnek elérni kitűzött céljaidat!

3
Otthonteremtés

A MagNet kínálatában a klasszikus, és a számos pontos testreszabható megoldások, illetve ezek különböző változataiban is gondolkodhatsz, legyen szó számlavezetésről, hitelről, betétről vagy faktoringról. Emellett megtalálod kínálatunkban a Magyarország Kormánya által nyújtott, kamattámogatással igénybe vehető hitelkonstrukciókat is. Ha 2022-ben lakásfelújításra, vagy új, energiahatékony lakás vásárlására készülsz, segítünk!
- Otthonfelújítási támogatás
- MagNet NHP Zöld Otthon Hitel

4
Amit a jövőért ma megtehetsz

Ha 2024-ben szeretnél fenntarthatóbb módon élni, elég, ha nyitsz egy számlát a MagNetnél: 7 év sorozatos első helyezés után 2019-ben a bank elnyerte az Év Társadalmilag Felelős Bankja örökös kitüntetést, és a mai napig elültetünk egy fát minden új ügyfelünk után! Ismerd meg a MagNet Tölgyest!
De a bankban elhelyezett pénzüknek ezen felül is óriási hatása van: az a pénz nem csak ott pihen a számlánkon! Te tudod, a tiéd mit csinál, milyen célok megvalósulásához járul hozzá? A legelső lépés a tudatos pénzügyi gondolkodás felé a számlanyitás egy olyan banknál, amely felelős döntési lehetőségeket kínál partnereinek. Válaszd ki a Neked való számlát!
Légy részese a MagNet közösségnek, csatlakozz hozzánk - itt megtalálsz minden információt az online számlanyitásról: https://www.magnetbank.hu/nyito/online-szamlanyitas.

5
Egyéni fejlődés, egyéni célok

Konkrét, kisebb-nagyobb céljaidban is örömmel segítünk! Ha 2024-re van olyan célkitűzésed, amihez már most elkezdenél spórolni, mi egy virtuális befőttesüvegben elkezdünk az általad megjelölt célra gyűjteni!
Ha olyan problémád akad, amelynek a megoldását nem tanácsos elodázni, vagy olyan lehetőséggel találod szemben magad, amit kár lenne kihagyni, a MagNet személyi kölcsönnek vagy a folyószámlahitelnek is hasznát veheted.

Felejtsd el, ahogy eddig bankoltál: tegyél a számlanyitásoddal a környezetért, fizess a számlavezetésedért annyit, amennyit szeretnél és támogass jó ügyeket minden bankkártyás vásárlásoddal!


Kiemelt kép:Isabela Kronemberger