Lakossági hitelek

Jelzáloghitel a MagNet Banktól
THM: 2,8%-8,6%

NAGYSZABÁSÚ TERVEK?

Lakás- vagy telekvásárlás, felújítás, esetleg egy új autó? Számíthatsz ránk!

Ismerd meg, hogy a bank betétesei miként segíthetnek abban, hogy a kölcsönöd után fizetett hiteldíj egy részét vagy egészét visszakaphasd.

Egészítsd ki az oldalon található történeted, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk.

Nálunk barátaid, családod anélkül is segíthetik a terveidet, hogy kölcsönt adnának Neked. Elég, ha megtakarításaikat Mentor Plusz betétben helyezik el, és Téged jelölnek kedvezményezettként. Ezzel ők semmilyen kockázatot nem vállalnak, betétjük után piaci kamatot kapnak, viszont a Bank utólagos jóváírás formájában Közösségi Hiteldíj Kedvezményt biztosíthat a számodra. Amennyiben adatlapodat nyilvánossá teszed, nemcsak rájuk, de a Bank többi közösségi betétesére is számíthatsz ebben.

MONDD EL A TÖRTÉNETED
Sziasztok, a nevem *. Arról álmodom, hogy amelyhez * Ft összegű hitelre lenne szükségem évre. Szeretném, ha a MagNet megkeresne, hogy egyeztessünk a hitellehetőségekről, és segítene valóra váltani az elképzeléseimet.
A családom havi nettó bevétele Ft, fedezetként pedig egy Ft értékű ingatlant tudok felajánlani. Jelenleg hitelem, és havonta Ft-ot törlesztek.
Az irányítószámom *. Kérlek, vegyétek fel velem a kapcsolatot a * telefonszámon, vagy írjatok a(z) * e-mail címre.
Sajnáljuk, de az űrlap kitöltéséhez engedélyezni kell a Javascript futtatását a böngészőben.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Induló kedvezmények

Folyósítási díjad most elengedjük, az értékbecslési díjat visszatérítjük, hitelkiváltásnál ezen felül visszautaljuk a közjegyzői díjat Neked a Hirdetményben foglalt feltételek szerint.*

Csökkenő hiteldíj

Barátaid, családod és a MagNet betétesei közül bárki segíthet, hogy a kölcsönöd után fizetett hiteldíj egy részét vagy az egészet visszakaphasd.
Egyszerűbb, mint gondolnád!

Kamatkedvezmény

Rendelkezz a Bank nyereségének 10%-áról társadalmi ügyek javára, támogass társadalmi szervezeteket a Bank pénzéből, vagy utald ide munkabéredet, mi pedig ezért kamatkedvezménnyel mondunk köszönetet.

THM lakossági jelzáloghitelek esetén: 2,8% - 8,6%.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. A Bank egyedi döntésével a hitel igénybevételéhez hitelfedezeti életbiztosítás, illetve a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan egyéni vagyonbiztosítás megkötését vagy meglétét írhatja elő, azonban e biztosítások díja nem kerül figyelembevételre a THM-számítás során, mivel azok a jelen hirdetésben meghatározott THM számításakor nem ismert adatok.

* A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból (a fogyasztónak nyújtott hitel általános szerződési feltételeiről szóló Üzletszabályzatból, illetve a Mentor-Szféra Plusz Program Általános Szerződési Feltételeiből), valamint A MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

MagNet folyószámlahitel

Lakossági folyószámlához kapcsolódó, folyamatosan rendelkezésre álló hitelkeret, amely tetszés szerint felhasználható.

  • Biztonsági tartalék: állandó biztonsági tartalék, amely lehetőséget biztosít, hogy váratlan helyzet esetén a folyószámla pozitív egyenlegén túlmenően is költekezz. A Bank rendelkezésre tartásért nem számít fel díjat.
  • Egyszerű, folyamatos hozzáférés: a hitelkeret akár bankkártyával is elérhető, bármikor, bárhonnan azonnal.
  • Rugalmas: nincs előre megszabott törlesztés, a felhasznált összeg törlesztése a folyószámlára érkező jóváírásokból automatikusan történik, és a visszafizetett összeg ismételten igénybe vehető.
  • MagNet Folyószámlahitelhez kapcsolódó tájékoztatók, nyomtatványok itt érhetők el