Segítő bankkártya a MagNet Banknál!

A Magnet Bank beépített egy igazi közösségi segítőelemet is; az ügyfeleink kártyás vásárlásai után a Bank az elköltött összeg bizonyos százalékával az általuk kiválasztott civil szervezetet támogatja.
Ezzel a MagNet közösségi szemléletéhez hűen értelmezi újra a piacon már elterjedt, ún. "cash back" kártyák fogalmát, hiszen nálunk az előnyöket ügyfeleink nem maguk számára, hanem közel 200 civil szervezeten keresztül társadalmi ügyek segítésére szerzik.
Amellett, hogy bankkártyáink segítő funkcióval bírnak, az alábbi előnyöket biztosítják:

Nincs még számlád?

MasterCard bankkártya

A Bank az alábbi bankkártyákat kínáljuk vállalati (céges) ügyfeleink számára:
- MasterCard Business bankkártya:
Kifejezetten a vállalati ügyfelek igényeinek megfelelően kialakított dombornyomott, chippel ellátott betéti kártya, amelynek érintés nélküli PayPassTM funkciója gyorsabb fizetést tesz lehetővé. A dombornyomott bankkártya szélesebb körű elfogadást biztosít: az internetes és elektronikus kártyaelfogadó terminál (POS) mellett a hagyományos mechanikus termináloknál is lehetséges fizetni vele.

Bankkártya tájékoztatók

Az alábbiakban tájékozódhat a bankkártyákkal kapcsolatos főbb tudnivalókról.

* A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból (Általános Üzleti Feltételek, Pénzforgalmi Üzletszabályzat és a Bankkártyákra vonatkozó Általános Szerződései Feltételek), valamint az Általános Hirdetmény és a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listából. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.