Lakossági elektronikus szolgáltatásVállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet VideoBank Adatmódosítás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol mostantól az online számlanyitás mellett egyetlen kattintással ismételt újraazonosítást és adatmódosítást végezhetsz!

Miért ajánljuk a VideoBank Adatmódosítás szolgáltatást?

Egyszerű, gyors

15 percet vesz igénybe.

Minden hétköznap
Hétfő-Péntek: 8.00- 17.00 óra között elérhető.
Ügyfél újraazonosítás és adatváltozás bejelentés VideoBankon keresztül 

Nincs időd bankfiókba menni? Percek alatt kényelmesen, bárhonnan újra azonosíthatod magad és bejelentheted személyes adataidban történő változását online.

A VideoBankon keresztül történő adatmódosítás folyamata

Belépés VideoBankba
  1. Kérjük az azonosítás megkezdése előtt készítse elő kártya formátumú magyar személyi igazolványát, útlevelét vagy vezetői engedélyé és lakcímkártyáját.
  2. A videóazonosítás indítása gombra kattintást követően rendszerünk ellenőrzi, hogy a VideoBank nyitva van-e, továbbá Ön az informatikai feltételeknek megfelelő eszközt használ-e.
  3. A folyamat következő lépéseként a várószobába kerül, ahol az ügyintéző kapcsolásáig tartózkodhat, amennyiben túl hosszúnak érzi a várakozási időt kérhet visszahívást is.
  4. Ügyintézőnk kapcsolásakor megkezdődik a videóazonosítási folyamat. A beszélgetés során ügyintézőnk arra fogja kérni, hogy igazolványait jól láthatóan mutassa meg a kamerán keresztül. A beszélgetésről és az igazolványokról kép és hangfelvétel készül.

Mi szükséges a VideoBankban történő adatmódosításhoz?

Személyi igazolvány vagy 
útlevél vagy vezetői engedély
Lakcímkártya
Videóhívásra alkalmas eszköz (technikai feltételek)*

Gyakran Ismételt kérdések

Mi az a MagNet VideoBank?

Ki veheti igénybe a MagNet VideoBank Adatmódosítás szolgáltatását?

Mikor vehetem igénybe a MagNet VideoBankot adatmódosítás céljából?

Milyen technikai eszközökkel kell rendelkeznek, hogy MagNet VideoBankon tudjak ügyet intézni?

Mennyi időt vesz átlagosan igénybe a MagNet VideoBankban történő adatmódosítás?

Hogyan történik a videóazonosítás és adatmódosítás bejelentése?

MagNet VideoBankon keresztül milyen ügyet tudok intézni?

Kapcsolódó termékek

Online számlanyitás

Üdvözlünk a pénzügyek új dimenziójában, ahol a személyes számlanyitás helyett mostantól egyetlen kattintással kapcsolódhatsz be a jövő pénzügyi élményébe! Gyorsabb, egyszerűbb és modern – hiszen a pénzügyeid is megérdemlik a XXI. századi kezelést! Fedezd fel az egyszerűség és a szabadság új szintjét velünk!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Házhozszámla illusztráció fiatal felnőtt férfi örül a laptop előtt

Házhozszámla számlacsomag

Amennyiben a neten intézed az ügyeidet és nincs időd vagy kedved bankfiókba járni, szeretnéd elfelejteni a papíralapú ügyintézést és online utalni díjmentesen, a HÁZHOZSZÁMLA az ideális választás számodra. A Házhozszámlát VideoBankon nyithatod meg. A számlavezetési díj Becsületkasszás, azaz annyi, amennyit Te gondolsz.

Lakossági számlacsomag

Merkúr számlacsomag

Teljeskörű online számlanyitással elérhető Merkúr számlacsomagunkat kimondottan azon egyéni vállalkozók számára készítettük, akik… • fixen alacsony számlavezetési havidíjazású megoldást keresnek • egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézéssel segítenék vállalkozásuk mindennapi pénzügyeit

Vállalati számlacsomag

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Feltételek

* A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból (Általános Üzleti Feltételek és Pénzforgalmi Üzletszabályzat), valamint az Általános Hirdetményből , MagNet VideoBank Tájékoztatóból és a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listából. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.

Elindítom az online adatmódosítást:Belépés VideoBankba