Vállalati számlacsomag

JUPITER számlacsomag

Jupiter számlacsomagunkat gazdasági formától függetlenül azon rutinos vállalkozók részére alakítottuk ki, akik…
• vállalkozása megnövekedett forgalommal rendelkezik
• megoldást keresnek nemcsak a számlavezetési havidíj, hanem a banki költségek alacsony szinten tartására is

Miért ajánljuk a JUPITER számlacsomagot?

1
Feltételek nélkül

Nincs szükség semmilyen különféle feltétel teljesítésére a számlacsomagunk igényléséhez. Nincsenek kötelező forgalmi előírások, tevékenységhez kötött megszorítások vagy más hasonló követelmények, egyszerűen hozzáférhető.

2
Díjmentes Számlainfó

A Számlainfo szolgáltatás PUSH üzenetben díjmentesen elérhető, így mindig azonnal értesülhetsz a számládon történt pénzmozgásokról.

3
Segítő bankkártya

Segítő bankkártyánk lehetőséget nyújt arra, hogy fontos társadalmi ügyeket karolj fel. A támogatáshoz nincs más dolgod, mint vásárláskor MagNet bankkártyádat használni! A vásárlás után mi automatikusan támogatjuk az általad választott társadalmi szervezetet.

4
Átlátható árazás

A feltüntetett tranzakciók díjai, az átutalás és a készpénzfelvétel teljes díját jelölik.

Számla részletek

Havi számlavezetési díj

-

3 378 Ft / hó

MasterCard Business bankkártya havidíj

-

764 Ft / hó

NetBank / MobilBank szolgáltatás díja

-

0 Ft

Bankon kívüli forint átutalás NetBankon

-

 • 2 m Ft / tételig:
  0,646% + 246 Ft
 • 2 m Ft – 3,34 m Ft / tétel között:
  0,170% + 9 797 Ft
 • 3,34 m Ft / tétel felett:
  0,170% + 14 088 Ft

Bankon belüli forint átutalás NetBankon

-

 • 2 m Ft / tételig:
  0,632% + 154 Ft
 • 2 m Ft – 3,34 m Ft / tétel között:
  0,154% + 9 702 Ft
 • 3,34 m Ft / tétel felett:
  0,154% + 13 993 Ft

EGT-n belüli (nem belföldi) SEPA átutalás NetBankon

-

 • 2 m Ft / tételig:
  0,711% + 0,9 EUR
 • 2 m Ft – 3,34 m Ft / tétel között:
  0,235% + 25,7 EUR
 • 3,34 m Ft / tétel felett:
  0,235% + 36,9 EUR

Készpénzfelvétel (pénztár)

-

1,489% + 599 Ft

Készpénzbefizetés (pénztár)

-

díjmentes

Bankkártyás vásárlás

-

díjmentes

Számlainfo Push üzenetben

-

díjmentes

Hasonlítsd össze egy másik számlacsomaggal

Még nem vagy ügyfelünk?

Nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, gyere hozzánk bankolni, nyiss fiókban JUPITER számlacsomagot, vagy kezdeményezz MERKÚR Online egyéni vállalkozói számlanyitást!

Kapcsolódó programok

Segítő Bankkártya Program

A MagNet bankkártyáddal most beléphetsz a közösségi támogatás új dimenziójába. Adakozz egész évben úgy a Bank profitjából, hogy észre sem veszed! Csupán egy beállítás, és minden bankkártyás vásárlásod után aktív résztvevője leszel egy általad kiválasztott fontos ügynek.

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

MagNet Tölgyes

1 ügyfél = 1 fa. A MagNet Bank történetének negyedik faültetési akciója keretében minden ügyfele nevében ültetett egy facsemetét, azaz összesen 40.000 facsemete ültetéséről gondoskodott 2019-2021 között! 2022 koratavasszal az ügyfélállomány növekedésének mértékében további 10.000 kocsányos tölgyet ültettünk a MagNet Tölgyesben az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével.

Kapcsolódó termékek

MagNet NetBank

A NetBank segítségével könnyedén intézheted pénzügyeid online bárhol, bármikor. Egyszerű és Biztonságos Online bankolás - Ismerd meg a Netbankot!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

MagNet MobilBank

Üdvözlünk a MobilBank világában, ahol az okostelefonod a pénzügyeid irányítóközpontja. Legyél részese a modern bankolás élményének - ahol az egyszerűség és kényelem összetalálkozik a biztonsággal!  VideoBankon nyitható meg. Felejtsd el a papíralapú ügyintézést és utalj díjmentesen online!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Mastercard Business bankkártya

Innovatív pénzügyi megoldásainkkal könnyedén irányíthatod vállalkozásod pénzügyeit és maximalizálhatod a hatékonyságot a Mastercard Business Bankkártyával.

Vállalati bankkártya

MagNet Számlainfó

A Számlainfóval követni tudod a tranzakcióid és számlaegyenleged SMS-ek vagy Push üzenet segítségével. Az intelligens és gyors megoldás, amely mindent átláthatóvá tesz, hogy te teljesen kontroll alatt tartsd pénzügyeidet!

Lakossági elektronikus szolgáltatás

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Számlázz.hu autokassza

Kapcsold össze a MagNet bankszámládat a számlázz.hu-val, és tapasztald meg, mekkora segítség, ha a beérkező utalások és a kiállított számláid automatikusan szinkronizálódnak.

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Okoskassza

Ismerd meg az egyedülálló Okoskassza szolgáltatásainkat, amelyekkel egyszerűsítjük vállalkozásod mindennapjait és növeljük online és offline forgalmadat! Intelligens pénztárgéptől kezdve, egészen a mobilfizetésig - a jövő pénzügyei ma!

Vállalati elektronikus szolgáltatás

Feltételek