Felejtsd el, ahogy eddig bankoltál!

Ismerd meg Magyarország egyetlen közösségi bankját, az Év Társadalmilag Felelős Bankja örökös kitüntetés birtokosát, a 100%-ig magyar magántulajdonban lévő MagNet Bankot!

ÉRDEKEL

MagNet számlát szeretnék!

Ideje nézőpontot váltani a pénzügyeinkben: közösségi bankolj Te is! Válaszd Magyarország egyetlen közösségi, értékalapú bankját. Válaszd ki a Neked valót a becsületkasszás számlavezetést és Segítő Bankkártyát biztosító számlacsomagok közül!

Ezért választják egyre többen a MagNet Bankot:

A MagNet Bank munkatársai, ügyfelei és partnerei számára a pénz nem cél, hanem eszköz.

1

A becsületkasszás rendszerért: döntsd el Te, mennyit szeretnél fizetni a számlavezetésért! Bár anyagi lehetőségeink nem egyformák, a MagNetnél arra mindenkinek van lehetősége, hogy ahhoz mérten, a méltányosnak tartott mértékben járuljon hozzá a közöshöz.

2

A különleges ügyféljogokért: minden ügyfél rendelkezhet a Bank éves nyeresége 10%-a Rá eső részéről egy civil szervezet javára, a Mentor-Szféra Plusz betéttel rendelkező ügyfelek pedig maguk döntik el, mit támogasson megtakarításuk.

3

A Segítő Bankkártyáért: minden bankkártyás vásárláskor a MagNet felajánlásából pénzhez jut egy, a kártyatulajdonos által kiválasztott civil szervezet. A Bank ügyfeleként úgy segíthetsz kiemelt társadalmi ügyeket szolgáló alapítványokat, egyesületeket és nonprofit társadalmi szervezeteket, hogy számodra az nem kerül pénzbe.

4

Mert a ma mellett a holnap is fontos számukra: ha választhatsz olyan bankot is, amelyik a pénzedből nem támogat a környezetet súlyosan károsító, azt romboló beruházásokat, sőt, akár olyat is, amelyik kifejezetten elkötelezett a fenntarthatóság mellett, miért választanál mást?

5

A MagNet Közösségért: mert a MagNet ügyfeleként ahhoz a közösséghez szeretnének tartozni, melynek tagjai bankválasztásukkal egy olyan Világra voksolnak, melyben közös döntéseink mentén alakíthatjuk a mindennapjainkat és a környezetünket.

6

Mert most már otthonod kényelméből, alig pár perc alatt, videóbankon is megnyithatod MagNet Házhozszámládat, vagy országosan elérhető, kutyabarát, zöld fiókhálózatunk Hozzád közel eső tagjában is örömmel segítenek munkatársainak a számodra megfelelő számlacsomag kiválasztásában.

Társadalmilag felelős, fenntartható bankolás?

Lehetséges - tudj meg többet: