Mennyibe kerül egy 0 Ft-os számla?

{{timeAgo}} 2023. október 30.

Jártál már olyan bankban, ahol megkérdezik, akarsz-e számlavezetési díjat fizetni?

A MagNet Banknál kiszámoltuk, hogy önköltségi áron 383 forintba kerül egy bankszámla fenntartása havonta - mégis, azt szeretnénk, ha nem ez döntené el, ki, mennyit fizet a nálunk vezetett számlájához kapcsolódó szolgáltatásokért. Mi teljesen Rád bízzuk, mennyit ér meg Neked havonta a bankszámlád: becsületkassza alapon eldöntheted, hogy 0-1.000 forint között mennyit fizetsz érte havonta.

Jártál már olyan bankban, ahol megkérdezik, akarsz-e számlavezetési díjat fizetni?

A Bank számára havonta 383 forint a lakossági számlavezetés becsült önköltsége, melybe - saját döntéséből - az ügyfelek több, mint 50%-a is beszáll, jelentős mértékben segítve a közös célok megvalósítását. A becsületkassza lényege többek közt ez is: hogy a saját bőrünkön tapasztalhassuk meg, a rendszer akkor működik jól, ha mind befizetjük, amit be tudunk/amit méltányosnak gondolunk.

Lakossági ügyfelei számára a MagNet Bank becsületkasszás számlavezetési díjat kínál, így lehetővé teszi, hogy mindenki pénztárcájához mérten, maga dönthessen arról, hogy mennyit fizet a havi számlavezetésért cserébe. Nálunk az üzleti döntéshozatal és a felelősségvállalás a fenntarthatóság elvein alapul, az ügyfeleknek pedig joguk és lehetőségük van beleszólni a bank közösségi tevékenységeibe.

A közösségi betétek és hitelek, a becsületkasszás számlavezetési díj, a társadalmi ügyek támogatása, a társadalmi szerepvállalás és a társadalmilag hasznos projektek hitelterheinek megkönnyítése egyaránt az értékalapú bankolást teszik lehetővé - mert a pénz nem csak lehetőség, hanem felelősség is!

A MagNetnél Te döntöd el, mennyit szeretnél fizetni a számlavezetésért!

A MagNet Közösség tagjai saját érdekeik mellett fontosnak tartják a közösség céljait is - bár anyagi lehetőségeink nem egyformák, a MagNetnél arra mindenkinek van lehetősége, hogy ahhoz mérten, a méltányosnak tartott mértékben járuljon hozzá a közöshöz. A klasszikus pénzügyi funkciók mellett ügyfeleink számára számos olyan funkciót biztosítunk, mellyel kifejezhetik társadalmi felelősségérzetüket: amellett, hogy beállíthatják, hogy milyen összegű becsületkasszás számlavezetési díjat szeretnének fizetni, rendelkezhetnek a MagNet nyereségének 10%-áról az általuk választott civil ügyek javára, illetve eldönthetik, kit támogatnak a bank pénzéből a kártyás fizetéseik alkalmával.

Fontos számunkra, hogy minél többen éljenek az általunk felkínált egyedi jogokkal, és rendelkezzenek a Közösségi Adományozási Program keretein belül, használják a Segítő Bankkártya támogató funkcióját, értsék a becsületkasszás számlavezetés fogalmát, és ezekkel is tudatos döntést hozzanak arról, hogy a pénzük mit építsen. Ezek a hatások összeadódva sokat tehetnek azért, hogy mindannyian egy jobb Világban élhessünk.

https://youtu.be/p0ser4JZ-c0

NYISS SZÁMLÁT A MAGNETNÉL MÉG MA, OTTHONOD KÉNYELMÉBŐL, VIDEÓBANKON KERESZTÜL, ÉS VÁLASZD A BECSÜLETKASSZÁS SZÁMLAVEZETÉST!