MagNet bankkártyák

MagNet Bank az alábbi betéti kártyákat (továbbiakban: bankkártya) kínálja magánszemély ügyfelei számára:
- ⁣Mastercard Alap bankkártya:
Elektronikus, chippel ellátott betéti kártya, amelynek érintés nélküli PayPassTM funkciója gyorsabb fizetést tesz lehetővé
- ⁣Mastercard Dombornyomott bankkártya:
Dombornyomott, chippel ellátott betéti kártya, amelynek érintés nélküli PayPassTM funkciója gyorsabb fizetést tesz lehetővé. A dombornyomott bankkártya szélesebb körű elfogadást biztosít: az internetes és elektronikus kártyaelfogadó terminál (POS) mellett a hagyományos mechanikus termináloknál is lehetséges fizetni vele.

Segítő bankkártya a MagNet Banknál!

A MagNet Bank beépített egy igazi közösségi segítőelemet is; az ügyfeleink kártyás vásárlásai után a Bank az elköltött összeg bizonyos százalékával az általuk kiválasztott civil szervezetet támogatja.
A közösségi szemléletéhez hűen, a bankkártyás vásárlásokkal járó előnyöket a MagNet Bank ügyfelein nemcsak maguk számára, hanem több mint 240 civil szervezeten keresztül társadalmi ügyek segítésére szerzik.
Amellett, hogy bankkártyáink segítő funkcióval bírnak, az alábbi előnyöket biztosítják:

Bankkártya tájékoztatók

Az alábbiakban tájékozódhat a bankkártyákkal kapcsolatos főbb tudnivalókról.

* A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból (Általános Üzleti Feltételek, Pénzforgalmi Üzletszabályzat és a Bankkártyákra vonatkozó Általános Szerződései Feltételek), valamint az Általános Hirdetmény és a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listából. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.