Hamarosan elérhető az Otthonfelújítási Kölcsön!

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy hamarosan elérhetővé válik a MagNet Banknál az Otthonfelújítási Kölcsön.

Mit takar ez?

Magyarország Kormánya az 518/2020. (XI.25.) Korm. rendelet alapján 2021. január 1. és 2022. december 31.között lehetőséget biztosít lakásfelújítási támogatás egyszeri igénybevételére, melynek keretében az állam utólag, a benyújtott számlák ellenében visszafizeti a lakásfelújítási költségek felét,maximum 3 millió forintot.

Mivel az Otthonfelújítási támogatás utólag a számlák kifizetése után történik, ezért a felújításhoz szükséges teljes összeggel rendelkezni kell!

Ha jelenleg nincs meg a teljes összeg, kedvezményes hiteleink széles választékával állunk rendelkezésére! Nézzen körül nálunk, biztosan talál az igényeinek megfelelő hitellehetőséget.

Amennyiben Államilag kamattámogatott Otthonfelújítási kölcsönnel szeretné megfinanszírozni a felújítást, úgy a támogatás iránti kérelem várhatóan 2021. március 1-től nyújtható be.

Kérjük kísérje figyelemmel ezt a weboldalt, mert itt fogunk tájékoztatást nyújtani, ha már benyújtható kérelem a kamattámogatott hitelre vonatkozóan, illetve addig is érdemes átolvasni a kölcsön igénylésének feltételeit és részleteit!

Üdvözlettel, MagNet Bank