Lakossági számlacsomag

CSILLAG számlacsomag fiataloknak

A gyermeked betöltötte a 14. életévét? Az önállóságához vezető út egyik fontos mérföldköve: a saját bankszámla! Ha pedig szeretnéd, hogy idővel pénzügyileg tudatos, társadalmi ügyekre és környezetünk megóvására érzékeny és nyitott felnőtt váljon belőle, hozd el a MagNet-be számlát nyitni!

Miért ajánljuk a CSILLAG számlacsomagot fiataloknak?

1
Becsületkasszás számlavezetés

Fizess annyit a lakossági számlavezetésért, amennyit gondolsz! Nálunk nem a Bank mondja meg, hogy mennyit fizess a számlavezetésért. Tiéd a lehetőség, hogy megválaszd 0 és 1000 forint közt a méltányosnak tartott összeget számlavezetésedért cserébe.

2
Feltételek nélkül

Nálunk a kedvező díjak eléréséhez nem kell kötelezően jóváírásnak érkeznie a számlára, vagy nem kell meghatározott számú tranzakciót végezni ahhoz, hogy a kedvezményes kondíció elérhető legyen számodra.  Bármely 14. életévét betöltött magánszemély számára elérhető

3
Díjmentes szolgáltatások

A számlacsomagban díjmentes valamennyi csoportos beszedési megbízás teljesítése, valamint a bankon belüli, saját lakossági számláid közt indított utalás korlátlan számban és összegben, továbbá a bankon belül más személy számlájára NetBankon vagy MobilBankon keresztül indított utalás 100 000 Ft/tételig korlátlan számban.

4
Díjmentes ATM készpénzfelvétel nyilatkozat nélkül

Nálunk nem szükséges nyilatkozat ahhoz, hogy havonta az első 2 db bankkártyával történő készpénzfelvétel max. 150.000 Ft összegben díjmentes legyen!

Lépj az önállósodás útjára - nyiss számlát közösségi bankunkban, ahol biztos lehetsz benne, hogy a számodra fontos értékek számunkra is fontosak!

A gyermeked betöltötte a 14. életévét? Az önállóságához vezető út egyik fontos mérföldköve: a saját bankszámla! Ha pedig szeretnéd, hogy idővel pénzügyileg tudatos, társadalmi ügyekre és környezetünk megóvására érzékeny és nyitott felnőtt váljon belőle, hozd el a MagNet-be számlát nyitni!

Saját bankszámla közösségi bankban- legyen a gyereked tudatos pénzügyi közösség tagja!

Önállóság és felelős döntés

A saját bankszámla kezelése önállóságot fejleszt és felelős döntések meghozatalára ösztönöz.

Tudatos tervezés

A gyermeked nem csak a tudatos tervezést, a zsebpénz beosztását gyakorolhatja, hanem a kisebb - nagyobb céljaira való spórolás képességét is elsajátíthatja az Apránként Megtakarítási Program segítségével!

Digitális affinitás

A MagNet MobilBank és InternetBank kezelésével digitális affinitása is fejlődik.

T⁣udatos pénzkezelés

Mutass jó példát a tudatos pénzkezelésre, és engedd, hogy közösségi bankként mi is jó példát mutathassunk neki a közösségi pénzügyek világában.

Társadalmi és környezetvédelmi célok

A gyermeked fontos társadalmi és környezetvédelmi célokat segíthet már 14 éves korától fogva különleges ügyféljogainak gyakorlásával.
(Segítő Bankkártya Program, Közösségi Adományozási Program)

A számlanyitás feltételei

A MagNet Csillag számla számlahasználati feltételek nélkül igényelhető, vagyis használata, és annak feltételei nincsenek jövedelemhez, egyéb rendszeres bevételhez, pénzforgalomhoz, utalásokhoz, költéshez kötve. Bármely 14. életévét betöltött magánszemély számára elérhető, becsületkasszás számlavezetéssel .
A számlanyitáshoz a gyermek és a törvényes gondviselőjének együttes jelenléte szükséges, mert a számlanyitási dokumentumokat mindketten aláírásukkal látják el.
Visszahívást kérek

Számla részletek

Szerződéskötés

-

csak bankfiókban

Elérhető bankkártyák a számlához

-

MasterCard Alap bankkártya

MasterCard Dombornyomott bankkártya

A bankkártyák digitalizálhatók, ApplePayben vagy GooglePayben használhatók.

Havi számlavezetési díj

-

becsületkassza

(0-1000 Ft közötti tetszőleges összeg)

MasterCard Alap bankkártya havidíj

-

349 Ft / hó

NetBank / MobilBank szolgáltatás díja

-

0 Ft

Belföldi forint utalás díja NetBankon és MobilBankon

-

 • 20e Ft/tételig:
  0,244%
 • 20e Ft tétel felett - 100e Ft/tételig:
  0,711%
 • 2 M Ft/tételtől - 3,34 M Ft /tétel alatt:
  0,235% és 9 908 Ft
 • 3,34 M Ft / tételtől:
  0,235% és 14 200 Ft

Bankon belüli forint átutalás NetBankon és MobilBankon

-

 • 100e Ft/tételig
  díjmentes
 • 100e Ft tétel felett - 2 M Ft/tétel alatt:
  0,552% és 154 Ft
 • 2 M Ft/tételtől - 3,34 M Ft tétel alatt
  0,075% és 9 908 Ft
 • 3,34 M Ft tételtől:
  0,075% és 13 993 Ft

Rendszeres forint átutalás

-

 • 20e Ft/tételig
  0,009%
 • 20e Ft tétel felett - 100e Ft/tételig:
  0,473%
 • 100e Ft tétel felett - 2 M Ft/tétel alatt:
  0,711% és 363 Ft
 • 2 M Ft/tételtől 3,34 M Ft / tétel alatt:
  0,235% és 9 908 Ft
 • 3,34 M Ft / tételtől
  0,235% min 14 200 Ft

Csoportos beszedés

-

díjmentes

Belföldi ATM készpénzfelvétel díja bankkártyával

-

Havi első kettő forint készpénzfelvétel együttes összegének 150 000 Ft-ot meg nem haladó része DÍJMENTES. E fölött:

 • Saját ATM: 72 Ft + 0,951%, de max. 9 622 Ft
 • Idegen ATM: 391 Ft + 0,951%, de max. 9 939 Ft

Bankkártyás vásárlás

-

díjmentes

Számlainfo SMS szolgáltatás díja

-

Akciósan: 75 Ft/hó/telsz.

Normál díj: 154 Ft/hó/telsz.

SMS-enkénti díj

-

38 Ft/sms

Számlainfo Push szolgáltatás díja

-

díjmentes

PUSH üzenetek díja

-

díjmentes

Hasonlítsd össze egy másik számlacsomaggal

Kapcsolódó programok

Segítő Bankkártya Program

A MagNet bankkártyáddal most beléphetsz a közösségi támogatás új dimenziójába. Adakozz egész évben úgy a Bank profitjából, hogy észre sem veszed! Csupán egy beállítás, és minden bankkártyás vásárlásod után aktív résztvevője leszel egy általad kiválasztott fontos ügynek.

Közösségi Adományozási Program – KAP

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk. Az eredmények magukért beszélnek, ugyanis a (13 éves) fennállása óta, több, mint 420 millió forint került szétosztásra a civil szektorban.

Becsületkasszás számlavezetés - a pénzed átlátható körforgása

Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Ezért a MagNet Banknál a becsületkasszával a pénztárcádhoz igazíthatod a számlavezetési díjad. Ezzel Te magad dönthetsz arról, hogy milyen mértékben járulsz hozzá a működésünkhöz.

Építsünk közösséget!

Mutasd be ismerősöd a MagNet Banknak, és építsük együtt a közösségünket! Ha új ügyfeleink ismerősök, barátok vagy családtagok ajánlása révén jutnak el hozzánk, az annak a jele, hogy a lehető legjobb úton haladunk a célunk felé. Az pedig egy olyan közösség megteremtése, amelynek tagjai fontosnak tartják a MagNet Bank értékeit, és hisznek abban, hogy pénzügyi kérdésekben is lehet felelősségteljesen dönteni.

MagNet Tölgyes

1 ügyfél = 1 fa. A MagNet Bank történetének negyedik faültetési akciója keretében minden ügyfele nevében ültetett egy facsemetét, azaz összesen 40.000 facsemete ültetéséről gondoskodott 2019-2021 között! 2022 koratavasszal az ügyfélállomány növekedésének mértékében további 10.000 kocsányos tölgyet ültettünk a MagNet Tölgyesben az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével.

Kapcsolódó dokumentumok

Feltételek

Csatlakozz hozzánk!Visszahívást kérek