Becsületkasszás számlavezetés

Fizess annyit a lakossági számlavezetésedért, amennyit gondolsz! 

Hisszük, hogy minden szolgáltatás, amely mögött emberi munka vagy technológiai fejlesztés áll, értékkel bír. Mindeközben azt is tudjuk, hogy anyagi lehetőségeink nem egyformák.

Lakossági ügyfeleink számára felkínáljuk a választás lehetőségét, hogy 0-1000 forint között válasszanak egy általuk méltányosnak tartott összeget számlavezetésükért cserébe.

Az átláthatóság jegyében megosztjuk ügyfeleinkkel, hogy számunkra havonta 383 forint a lakossági számlavezetés becsült önköltsége. Téged is arra biztatunk, hogy élj a döntési lehetőséggel, és - ha teheted - fontold meg az általunk ajánlott 383 forintos számlavezetési díj beállítását.

Ha beszállsz a számlavezetésed költségeibe, azzal jelentős mértékben segíted közös céljaink megvalósítását

Miért fizetnél azért, ami ingyen van? Mert nemcsak hasznot, hanem hasznosságot is vársz a pénzedtől. Mert saját érdekeid mellett fontosnak tartod a közösség céljait is.
 
Hogyan választhatod meg havi számlavezetési díjad?
•  Személyesen bankfiókjainkban
•  Online: Internetbanki szolgáltatásunkon keresztül (NetBank), hitelesített (kódszóval ellátott) levéllel vagy a Közösségi Hatás menüpontban kódszó nélkül is

•  Postai úton eljuttatott aláírt nyilatkozattal
 
Tudjuk, az ilyen döntési lehetőség felajánlása szokatlan. De ez egy első lépés afelé, hogy a szolgáltatási díjak minél átláthatóbbak legyenek. Ha ügyfeleink a valós értékének megfelelő összeget fizetnek a szolgáltatásért, akkor a bank nem kényszerül más jogcímen beszedett bevételekből fedezni a szolgáltatás költségeit.

Kérjük, gondold át a fentieket, és élj a lehetőséggel: hozz felelős döntést!


Bankunk számára fontosabb, hogy ügyfeleink aktívan döntsenek és rendelkezzenek számlavezetési díjuk mértékéről, mint maga a megjelölt összeg.